~Tamara~ Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 A te kucyki z brokatem w grzywach nie były w kolekcji z jakimś alicornem? Rarity była z Luną jak mnie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Można też kupić M6 brokatowe oddzielnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ja Rarity dostałem od znajomej XD a ona nie wie skąd to ma XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Kolejne ...niestety nieaktualne zdjęcie Ciekawi mnie reakcja gości od ociepleń na widok takiej kolekcji. Swoją drogą czy tylko ja widząc taki rząd mam ochotę "pstryknąć" pierwszego BB i podziwiać efekt domina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Normalnie trzymam je gdzie indziej ...były ustawione na parapecie z jednego konkretnego powodu ..oczyszczania gablotki. A nie wspominaj mi o efekcie domina ..nieraz miałam takie sytuacje przez recolory Pinkie ,bo z niewiadomych przyczyn one licho trzymają się na miejscu i zazwyczaj mi spadają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 który? Ten kolorowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Ten kolorowy... http://alexis25.deviantart.com Ona :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 A nie wspominaj mi o efekcie domina ..nieraz miałam takie sytuacje przez recolory Pinkie ,bo z niewiadomych przyczyn one licho trzymają się na miejscu i zazwyczaj mi spadająNiewiadomych? Popatrz sobie na ustawienie kopyt i porównaj z innymi kucykami.Mi też Pinkacz spada, ale od kiedy obejrzałam ten filmik to stało się bardziej zabawne niż wkurzające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Dziwi mnie sam fakt ...,że jak mam Pinkie Pie z przezroczystego opakowania ....ona stoi wzorowo w porównaniu do tych z BB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Co do przewracania się - polecam dwustronną taśmę klejącą. Wystarczy maleńki kawałek, a BB będzie się trzymał... jak przyklejony Ja tak robię i po problemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Dzisiaj moja kolekcja się troszeczkę powiększyła Princess Twilight Sparkle & Rainbow Dash, ruszająca się kryształowa Fluttershy i Banana Bliss z saszetki oraz kolejna Fluttershy, którą odkupiłam od koleżanki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Moja kolekcja powiększyła się o nową maskotkę Fluttershy 14cm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Po dokupieniu 4-paku figurek można moją ''kolekcję'' nazwać małą kolekcją: Z przodu duża RD trochę dziwnie wygląda . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Zdjęcie z aktualnym stanem mojej kolekcji ...jeżeli zastanawiacie się skąd mam te małe maskotki ..napisałam o tym w wątku "gadżety MLP" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Wy to na prawdę macie wielkie te swoje kolekcje, tylko pomarzyć, bo zazdrościć nie wolno. ~Dr.Tamara 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Czas na aktualizację! Oto moja cała kolekcja (minus przypinka z Vinyl i zakładka z RD) I zbliżenie na same figurki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleRocket Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Wczoraj kupiłem BB Applejack, w moim regonie jest mało Bronych więc sporo tego jest w sklepach. Najlepsza była chyba mina ochroniarza, który cięgle mnie obserwował. Aktualnie obsadza ona KM-a na wierzy mojego modelu T-72A PS. Dorobiłem Piegi i czapkę hahah Z tym czołgiem to pojechałeś! Świetny pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Do mojej kolekcji niespodziewanie przybyły CMC i Cherilee zamiast Fluttershy z EqG z akcesoriami która miała być w E. Leclercu na promocji.... Mówiąc niespodziewanie mam na myśli to że będąc nieświadomym obniżek cen nawet o połowę w Tesco natknąłem się właśnie na ten zestaw za 50zł który normalnie jest po 90 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Do mojej kolekcji niespodziewanie przybyły CMC i Cherilee zamiast Fluttershy z EqG z akcesoriami która miała być w E. Leclercu na promocji.... Mówiąc niespodziewanie mam na myśli to że będąc nieświadomym obniżek cen nawet o połowę w Tesco natknąłem się właśnie na ten zestaw za 50zł który normalnie jest po 90 Lul, byłam dziś w Tesco i widziałam ten zestaw, ale myślałam, że mnie z tymi 50zł trollują Po ile były u Ciebie lalki w Leclercu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Po 67zł bez akcesoriów. Zestaw Sunset+Twilight normalnie po 160zł, teraz 120zł bo promocja. Teoretycznie wg gazetki Leclerca lalki z akcesoriami(u mnie widziałem przed tą promocją tylko Rainbow i Fluttershy) powinny być przez ten tydzień po 70zł a normalnie były po 100zł. Także to nie było miłe że urwałem się z 2 lekcji i zapłaciłem za bilet 12zł żeby nie zobaczyć ani jednej lalki z akcesoriami-wszystko gdzieś zabrali, ja nie wiem...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Po 67zł bez akcesoriów. Zestaw Sunset+Twilight normalnie po 160zł, teraz 120zł bo promocja. Teoretycznie wg gazetki Leclerca lalki z akcesoriami(u mnie widziałem przed tą promocją tylko Rainbow i Fluttershy) powinny być przez ten tydzień po 70zł a normalnie były po 100zł. Także to nie było miłe że urwałem się z 2 lekcji i zapłaciłem za bilet 12zł żeby nie zobaczyć ani jednej lalki z akcesoriami-wszystko gdzieś zabrali, ja nie wiem......Pierniczę, tą stówę zainwestuję w figurkę Funko, bo te lalki nie są warte swojej ceny... Ale zestawik oczywiście zacny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Do mojej kolekcji dołączyłą dziś Spitfire, ale niestety już nie mam aparatu by zrobić zdjęcie ;-; z 7 serii BB jeszcze ewentualnie sobie poszukam Rarity a potem czekam na 8 wave i Golden Harvest, Gildę i Kredens... znaczy się Cadance :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumicia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dzisiaj była promocja w realu na lalki z EQ, wiec postanowiłam kilka kupić. Jakbym przyszła godzinę później nie miałabym czego szukać, ponieważ jakiś Pan wykupił prawie wszystkie lalki (zabrał chyba 12 podstawowych i dwie Fluttershy z ruchomymi stawami) oprócz zestawów z TS & SS. Mam zamiar kupić jeszcze kilka lalek Z EQ A teraz wszystkie razem Applejack trochę dziwnie wyszłą, chyba sciągne jej ten kapelusz. Chciałam kupić jeszcze TS, ale oddałam ją jakieś 7 letniej dziewczynce, ponieważ jest to jej ulubiona bohaterka, a zestaw z TS & SS był za drogi. Nie przepadam za Twilight, a lalka miała kilka wad, wiec bez zastanowienia postanowiłą ucieszyć jedna dziecięcą twarzyczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dlaczego oni wszędzie wwalają te badziewne wektory? W sumie, po to są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dlaczego oni wszędzie wwalają te badziewne wektory? W sumie, po to są...Vectory to tylko nazwa fandomowa I twoje pisanie wyśrodkowanym tekstem w każdej możliwej sytuacji jest irytujące 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts