DrathVader Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Oj tam, do imienia się przyczepiłeś Flash Sentry pasuje biorąc pod uwagę jego zawód w Equestrii. Mi też nie przeszkadza, obstawiam że będzie pojawiał w zamku w Canterlot co jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Według mnie nawet jeżeli się nie pojawi w następnym sezonie to i tak znajdzie się ktoś kto napisze z nim ficka Co do tego czy będzie czy też nie. Możliwość jest zawsze. Twilight może go zawsze poznać w czwartym sezonie i nie będzie to miało prawie żadnego związku z filmem. Powiązanie zostanie tylko to że w filmie występował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Coś czuję,że zbliżają się fici/clopy TwixFlash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nie rozumiem AŻ takiego hejta na ten wątek. Osobiście bardzo lubię DELIKATNE nakreślenie takich relacji, bez żadnych telenowelowych wątków, ale, hej - to MLP, jakoś miłostki Cadence i S. Armora nie były nachalne, więc może w filmie też nie przesadzą. Z podkreśleniem na "może". :aWe6O: W każdym razie - trzymam kciuki za ten film! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mi osobiście bez różnicy, czy będzie on w 4 sezonie, czy też nie. Jak się pojawi, to fajnie, nie pojawi się, też spoko. Chociaż.. Jak dla mnie mogliby go wcisnąć gdzieś tam w 4 sezon, może sobie nawet i być wątek miłosny. Byle nie był w ciul nachalny i nie przytłaczał reszty wątków. I wiadomo, masa fików i artów i tak się szykuje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Jako iż moderatorzy wiele razy zwracali uwagę za moje słownictwo, to nie skomentuję co sądzę o tym ***** *******. Według mnie wątek miłosny to ostatnia rzecz, jakiej brakowało w MLP. Jeśli w sezonie 4 Twilight choć się z tym ********* ****** umówi, to ja nie oglądam już wiecej MLP. PS.: To i walka z Sunset Shimmer to największe syfy jakie Hasbro nam kiedykolwiek zaprezentowało. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Rainbow Wave 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) Jak nikt jeszcze nie postnął to ja to zrobie: Słowa prawdy od samej Megan McCarthy. Propo samego Sentry'ego to miłosny zapychacz by dziewczynki miały do kogo wzdychać. Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Kaito Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) Ale to jest twitter Megan, nie Tary. Za to, informacje pocieszające....uff. Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Meh, ja tam do tej postaci jak i całego motywu z jej udziałem nastawiony jestem bardzo sceptycznie. Wiadome jest, że nie pojawi się w czwartym sezonie, a w tym przypadku rozwiązania mogą być różne. Nie wiadomo, jaki będzie następny sezon, i czy nie okaże się nieporozumieniem, albo czy twórcy nie zaserwują nam 'odgrzewanego kotleta'. Biorąc pod uwagę tą drugą możliwość, dobrym posunięciem byłby występ Flach Sentry'ego w jednym z odcinków, ale nie pojawiłby się jako partner Twilight, a jako postać, która pojawiła się w jednym odcinku, miała wpływ na tamtejsze wydarzenia, zrobiła swoje i sobie poszła. Myślę, że gdyby Flash Sentry miałby kiedykolwiek wystąpić poza EqG, przydzielenie mu roli postaci pobocznej byłoby najlepszym z możliwych rozwiązań. Dalej. Postać ma potencjał, ale ten wątek miłosny... Nie. To jest jedyny czynnik, który z góry powoduje niechęć. Bez tego z pewnością byłoby dużo lepiej, jeśli chodzi o samą postać. Jak na razie zasób istotnych informacji jest dość ubogi. Pozostaje powiedzieć 'poczekamy, zobaczymy' i być na bieżąco ze źródłami informacji, aby sporządzić dokładniejszą ocenę. Według mnie nawet jeżeli się nie pojawi w następnym sezonie to i tak znajdzie się ktoś kto napisze z nim ficka W sumie.. To całkiem możliwe. Nowa postać, bez względu na to, czy występuje w samym serialu bądź spin-offie zawsze uzyskuje pewne grono entuzjastów, co za tym idzie - z pewnością nie obejdzie się bez różnorodnych dzieł poświęconych danej postaci. Aczkolwiek podejrzewam, iż powstanie więcej artów, niż dzieł literackich, ponieważ na to pierwsze zawsze jest większy popyt, no i nigdy nie zauważyłem, aby pojawiło się aż tak dużo opowiadań z udziałem (przykładowo) Sombry. Szczerze, nigdy nie miałem okazji przeczytać opowiadania z jego występem.. Do dokładniejszej analizy potrzebowałbym konkretnego spisu opowiadań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Czy tylko ja się cieszę, że Twilight sobie kogoś znalazła ? Zawsze lubiłem wątki miłosne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Czy tylko ja się cieszę, że Twilight sobie kogoś znalazła ? Zawsze lubiłem wątki miłosne. Szczerze? Nie tylko ty. Ja może nie tyle ciesze co jest mi to w pewnym sensie obojętne. Jeżeli by się pojawił (na co mamy już odpowiedź że się nie pojawi) to by mi to było obojętne. Nie pojawi się, też spoko. Mimo wszystko to by się przydał, przynajmniej jako postać z tła. W MLP jest za mało ogierów, nawet jeżeli to serial dla dziewczyn to nawet w takim Which byli faceci, a tam same klacze. Mi się postać spodobała więc chętnie bym go chciał zobaczyć przynajmniej w tle. Takie jest moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ale to jest twitter Megan, nie Tary. Za to, informacje pocieszające....uff. Damn, tak przyzwyczaiłem się do newsów od Tary że tym razem nawet nie spojrzałem czyj to tweet Poprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Po seansie filmu mogę śmiało stwierdzić, że nawet go polubiłam. Nie był zbyt nachalny w filmie i nie miałabym nic przeciwko jego występowi w 4 sezonie... No, ale skoro jest już potwierdzone, że nie ma na to szans, bardzo tęsknić nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Hmm, nie mam co pisać bo mod usunąłby post i dał bana, więc sobie daruje. Miłostewka w tle - ok Miłostewka jednej z głównych bohaterek - NIGDY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Nie żebym uważała że Twilight nie zasługuje na miłość ale...no,nikt tego nie przewidział i aż takiej rzeczy się nie spodziewał,mimo iż Megan ostudziła sytuację,dramatyzowania nigdy za mało. Zawsze shippingi były pomiędzy głównymi bohaterkami,np AppleDash FlutterDash AppleRarity RareTwi...wiele by wymieniać,zauważył ktoś że NIGDY nie przypisali do żadnej z mane6 ogiera ? A tu taka rewolucja...nie chodzi mi o to że powinni zrobić wątek klacz-klacz bo tego byśmy nie chcieli a ze względu na małe dziewczynki i tęczowe kucyki w ogóle nie ma takiego tematu,ale niektórych to po prostu kręci a shippingi w niektórych fikach są fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 A mi on jest obojętny i ciesze się że nie będzie w IV sezonie gdyż nie lubie takich romansów z najprzystoniejszymi chłopakami w szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Czy Flash będzie czy nie, mnie to specjalnie nie obchodzi.. A Twi w związku? Jakoś mi to nie pasuje, a poza tym nie będzie go raczej, rzadko kiedy kontynują to, co zaczęło się w spin-off'ie w normalnych odcinkach. Czekam na ciekawsze rzeczy w IV sezonie^^ Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Aretra Dashu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Fajny gość ,ale nie sądzę żeby pomysł z chłopakiem Twilight był na tyle dobry aby kontynuować go w IV sezonie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowPony69 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Ja tam nic do Flasha nie mam jednak chłopak w ogóle nie pasuje do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 No ja myślę, że nawet jeśli by się pojawił, między nim a Twilight nie będzie nic więcej niż zauroczenie. Twilight jest zbyt nieśmiała do Niego, a On w wersji kucykowej nie ciągnie jakoś tak bardzo do Twilie. Flash-a nawet polubiłem, ale Twilie jest też trochę zbyt zajęta żeby jeszcze mieć chłopaka (Nie żebym był zazdrosnyyyyy ). Jak dla mnie może pojawić się w serialu, ale pewnie nawet jeśli, to tylko jako wspomnienie, tylko miną się z Twilie, Twi się zarumieni i koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Co jest tu najbardziej śmieszne to ten cały hejt na niego. Oczywiście popieram to, żeby nie było go w 4. sezonie i jestem przeciwko schematowi "Najlepszy facet w szkole zakochuje się w głównej bohaterce", ale często tutaj największe spiny o Flash Sentriego mają fanboye Twilight m.in dlatego, że to czyni Twilight "zaklepaną", więc ci nie mogą już marzyć o tym, że bez problemów byliby z tym kucem. Hejt na FSa takie osoby mają nie za kwestię tego, czy to by poprawiło, czy pogorszyło serial, tylko dlatego, że on ośmiela się zarywać do ich ulubionego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Mnie ciekawi samo pojawienie się jego...jest jakiś inny niż wszyscy....czyżby był kandydatem na zajęcie miejsca Shining'a ? W końcu teraz jest księciem więc nie może być kapitanem straży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nie no, skoro w Polsce prezydent jest zwierzchnikiem Narodowych Sił RP, to czemu książę nie mógłby być kapitanem straży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Tak, taka bardziej "główniejsza postać"? ;P (Spah is sappin' mah Flash Sentry) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nie no, skoro w Polsce prezydent jest zwierzchnikiem Narodowych Sił RP, to czemu książę nie mógłby być kapitanem straży? To taki lvl up,ale Equestria to nie Polska ( chociaż już zaczyna się staczać,coraz więcej alicornów do sejmu...). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się