SonicDash Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ponoć w 4 sezonie NIE będzie żadnych nawiązań do EqG. W Equestria Girls tyle zdarzyło się ważnych faktów (których nie mam zamiaru przetaczać) że akcja z filmu będzie miała (jeżeli nieznacząco) to w niewielki (ale zawsze) wpływ na dalsze losy. Zresztą nawet gdzieś słyszałem (z oficialnego źródła) tylko nie pamiętam gdzie że akcja EqG będzie miała znaczenie na 4 sezon. Liczyłbym na to bo naprawdę, nie potrafie wymienić powodów ale niektórzy zapewne mnie zrozumieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raricia12 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Nom. Na ED i na FGE pisało o tym że pojawią się postacie i nawiązania do Eqestria Girls więc to wszystko jest 100% prawdą choć mnie to troche przygnębiło że nawiązanie do EG będą no ale coż...pożyjemy zobaczymy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 A EG nie miało być spin offem? Ale jeśli będą powiązania to jak dla mnie to dobrze. Zaciekawiła mnie postać Sunset Shimmer, a wątek miłosny Twi mógłby być ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Ej ej! Stop ! Koniec off topu >_> do tego macie : http://mlppolska.pl/watek/4040-teorie-spiskowe-o-sezonie-iv/ albo http://mlppolska.pl/watek/4343-equestria-girls/ . __ Jzu przepraszam że tak pisze,może sama nie jestem lepsza ale staram się jakoś to zwalczać ;_; Edytowano Sierpień 1, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Równie dobrze też mogą nie pokazać wątku miłosnego, a fani i tak powiedzą: "Dzieje się! Dzieje! Ino z kamerą nie idą do nich, by dać im nieco prywatności". I tak właśnie narodziły się clopy. Co do Flasha. Nie podoba mi się. Kobieciarz z niego. Nie żebym taki nie był, ale... Do rzeczy. Nie umie grać na gitarze, co pokazał dając tę solówkę. Grzebie w śmietnikach, bo tam znalazł te uniewinniające zdjęcia. Śledzi znajomych - ciągle znajdował się tuż przy Twilight, a w dodatku "przypadkowo" był również na tej sali gdzie SS sobie porozrabiała i doniosła na TS. Z niego jest większy czarny charakter niż z Sunset D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 I tak właśnie narodziły się clopy. Co do Flasha. Nie podoba mi się. Kobieciarz z niego. Nie żebym taki nie był, ale... Do rzeczy. Nie umie grać na gitarze, co pokazał dając tę solówkę. Grzebie w śmietnikach, bo tam znalazł te uniewinniające zdjęcia. Śledzi znajomych - ciągle znajdował się tuż przy Twilight, a w dodatku "przypadkowo" był również na tej sali gdzie SS sobie porozrabiała i doniosła na TS. Z niego jest większy czarny charakter niż z Sunset D: Fakt podejrzany z niego typ. Hmm... Może agent jakiegoś nowego złego z IV sezonu To byłby dobry motyw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Fakt podejrzany z niego typ. Hmm... Może agent jakiegoś nowego złego z IV sezonu To byłby dobry motyw. Wreszcie ktoś gada tutaj do rzeczy, niezłe podejrzenia! Cydr dla tego pana -> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Wreszcie ktoś gada tutaj do rzeczy, niezłe podejrzenia! Cydr dla tego pana -> I ten płacz i zgrzytanie zębów. Dobra metoda na skuteczne wyeliminowanie najważniejszego elementu. I tym sposobem equestria leży... Eh marzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 WładcaCiemnościIWszelkiegoZła- rzeczywiście, jak to się stało, że nikt nie zwrócił wcześniej na to uwagi. Choć znając Snipsa i Snailsa mógł znaleźć te fotki gdziekolwiek. A jako kuc mógłby być nawet fajny. I czy serial nie powinien też problemów miłosnych poruszać. Np. takich, że z powodu związku nie powinno się opuszczać przyjaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Powinien, powinien, a raczej nawet musi, bo prawie każdy inny problem/ motyw już został wykorzystany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Tak sam jak w przypadku postu o Sunset, nie chce mi się pisać nowego opisu postaci, więc wezmę ją na Ctrl + C i Ctrl + V z tej oto mojej recenzji: http://mlppolska.pl/watek/4343-equestria-girls/page-37 Nowy "bojfrend" wyszedł raczej kiepawo. O ile Sunset bardzo mi się spodobała, to Flesh już raczej nie bardzo. Zły nie jest, lecz niczym ciekawym mnie nie zaskoczył. Postać jak postać. Trochę to dziwne, bo niby gra ważną postać w serialu. Z wyglądy jako człowiek jest ok, lecz przypomina takie tzw. szkolne "ciacho" (jezu, nie lubię tego określenia) czyli wszystkie laski na niego lecą, a on się tym szczególnie nie przejmuje, a przynajmniej takie sprawia wrażenie. Jako kucyk, jest taki jakiś, typowy... Mało wyróżnia się od przeciętnego kucyka z tła. Jest na pewno dość miły oraz "zależało" mu na Twilight, co widać podczas tańczenia razem z nią tego jej tańca wykręńcańca. Jednak raczej mało wiemy o tej postaci. Ja osobiście, jeśli chodzi o Twilight, bardziej wyobrażałem sobie shipping jej z Flimem, więc trochę mnie razi ten związek, ale tak tylko troszeczkę. Tak ogółem, dziwi mnie fakt, że to pegaz. To znaczy, że Twilight "związała" się z pegazem. Zarówno jak wielu innych, ja zawsze sobie wyobrażałem "partnera" naszej głównej bohaterki jako jednorożca. Ale dobra, trochę odbiegam z tematu. Edytowano Październik 4, 2013 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ogólnie fajnie się nazywa zespół Flasha. Nie pamiętam czy padła jego nazwa w filmie, ale w książce już tak - Flash Drive Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Ogólnie fajnie się nazywa zespół Flasha. Nie pamiętam czy padła jego nazwa w filmie, ale w książce już tak - Flash Drive Warto wiedzieć. Edytowano Październik 20, 2013 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Wg mnie to ani grzeje ani chłodzi. Jest to OK, nie ma go, też spoko, ale trochę żałuję, że w "Three's a crowd" nie doszło do romansu z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 ale trochę żałuję, że w "Three's a crowd" nie doszło do romansu z Twilight. Nie za bardzo by to pasowało w tym odcinku... I w sumie w serialu w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Może i nie, ale zastanawia mnie tylko dlaczego on w ogóle występuje w odcinku i ogląda się za Twilight? Tak wiem, jestem niepoprawną romantyczką XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Może i nie, ale zastanawia mnie tylko dlaczego on w ogóle występuje w odcinku i ogląda się za Twilight? Myślę, że to po prostu małe mrugnięcie oka do widza. W końcu w serialu miało nie być odniesień fabularnych do EqG... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Do samej postaci naprawdę nic nie mam, nie jest zły, głupi czy cokolwiek- dobry facecik, choć nieciekawy. Największe 2 problemy jakie mam z nim osobiście wychodzą od producentów filmu bardziej niż od samej postaci: 1. Mam wrażenie, że jest on zlepkiem wszystkich beznadziejnych trendów za którymi aktualnie szaleją dziewczyny (przynajmniej ja tego widzę dużo na internetach i na obrzeżach swojego otoczenia). Rurki, gitara i spiczaste włosy w stylu j-popowców. .....brawo producenci, to na pewno będzie interesująca postać! x_x No i nie zapominajmy o motywie na który lecą wszystkie amerykańskie laski, czyli bycie ex-chłopakiem złej postaci huehuehuehuehuehueheuehu.... 2. Sugerowanie, że Twilight by się w nim zauroczyła. .... SO MUCH NOPE. Jak mówiłam, nie mam nic do gościa, pewnie byłby bardzo dobrym chłopakiem, ale nie widzę absolutnie niczego, czym mógłby zaimponować Twilight, czy czegoś co mieliby wspólnego, odwrotnego nie wiem... CZEGOKOLWIEK. Nie ma powodu, nie ma żadnego dopasowania tych postaci, NICZEGO. Z Twi zrobiono durną nastkę identyczną z większością durnych nastek w Ameryce (plz nie patrzcie na ten film przez pryzmat Polski, bo to nie ma sensu). I to są główne 2 powody dla których dostaję zawału na jego widok. Nie chodzi o postać tylko o kretyńskie pomysły producentów i po prostu już się boję, co mogliby odwalić, gdyby tego kolesia wprowadzić do telewizyjnej serii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Wiesz Burning- w wersji kucykowej jest pegazim gwardzistą i chodzi w seksownej zbroi- jest na co lecieć, w końcu gwardia to elita. Są raczej wykształceni, rycerscy, silni... Noszą dobry materiał genetyczny. No i nie jest brzydki, jak np. taki Gizmo. A w wersji ludzkiej- mało o nim tak naprawdę wiadomo, a może jego hobby jest dajmy na to fizyka molekularna... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Hm, w sumie... może w poniaczej wersji byłby jednak lepszy, ale pozostanę sceptyczna, bo nie wiemy na ile jako pony jest ciekawą postacią, która dopasowałaby się ładnie z Twi, a na ile jest banalnym gostkiem, który nie ma wiele do zaoferowania. ...ale mam nadzieję, że masz rację. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Zgadzam się z Cahan, w końcu świat Equestrii i tamtego liceum nieco się różnią... Mimo że nie irytował mnie jako człowiek (i nie wyglądał "pedalsko" - to miałaś na myśli, Burning Question? ) to w wersji kucykowej, jakby miał większą rolę, zapewne by mnie oczarował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (i nie wyglądał "pedalsko" - to miałaś na myśli, Burning Question? ) On jest takim zlepkiem trendów, że z jednej strony możnaby powiedzieć, że wygląda "pedalsko", ale ja tego nie widzę, a z drugiej strony w samej postaci niczego pedalskiego nie ma. ....coś źle mi idzie wyrażanie myśli dzisiaj, sorki. ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Chcecie rozwinięcia tego romansu to zaczekajcie na Rainbow Rocks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ja bym chciała, ale w serialu, a nie RR. Mogliby pokazać jakiś dojrzalszy romans, niż miłosne komedie lvl Rarity. Bo Czajnik i Kredens do mnie jakoś nie przemawiają. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Spoko, Burning, sama nie lubię tego określenia, ale dzisiaj jest tak nadużywane, że to było pierwsze, co mi przyszło do głowy po twoim opisie.Mogliby pokazać jakiś dojrzalszy romans, niż miłosne komedie lvl Rarity. Bo Czajnik i Kredens do mnie jakoś nie przemawiają. Do mnie też nie... Tzn. nie są irytujący jako para, ale czegoś im brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się