Gość Exterminatore Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 dolnośląskie Piława Górna | Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Biała podlaska ( lubelskie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Poznań (Pyrlandia) województwo wielkopolskie. I oczywiście bronek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Real Brony Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Proszę o dopisanie mnie do miejscowości Głogów w województwie Dolnośląskim, z góry dziękuję. ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 A niech stracę... dopiszcie mnie na listę: djsound (brony) - Mońki - Podlaskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Gdynia - Brony - kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mieszkam w Handzlówce, koło Rzeszowa, więc możecie mnie wpisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Gorzów Wlkp./Pegasis/ kikiz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mieszkam w okolicach Białegostoku, czyli w Śródlesiu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Poproszę o wpisanie mnie na listę ,jeśli można .Jestem z Otwocka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mieszkam w okolicach Białegostoku, czyli w Śródlesiu... Jaa też Tzn.. Ja też w okolicach - Kleosin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja mieszkam w województwie Dolnośląskim, w Lubinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja w Kleosinie chodze do szkoły. Niestety w klasie mam bandę idiotów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja w Kleosinie chodze do szkoły. Niestety w klasie mam bandę idiotów... Jak miło, chodzimy do tej samej szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Mnie możecie do Krakowa wpisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaaay Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 pozdrawiam z Wrocławia (gdzie ciągle nie ma śniegu -.-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Radlin-Lubelskie pozdrawia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Warszawa- Mazowieckie. Wesołego sylwestra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kujawsko-Pomorskie Bydgoszcz. Have fun in the New Year! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Grudusk mazowieckie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Proszę o wpisanie do Warszawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ja mieszkam w Siemianowicach Śląskich, koło Katowic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaxer Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Lubartów, lubelskie (możesz dopisać: Lubartów(okolice lublina) ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 W samym Szczecinie(zachodniopomorskie) nie mieszkam tylko w jego okolicy, lecz do tegoż miasta można mnie spokojnie zaliczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Zaktualizowałem temat. Bardzo bym prosił o stosowanie się do tego, by w przypadku gdy nie ma waszego miasta w spisie, podawać również nazwę miasta najbliższego wam które jest w nim widnieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się