Deep_Mug Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Ogromne miasto Siemianice w województwie dolnośląskim, niedaleko Obornik Śląskich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Można by mnie dopisać - Lublin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Mazowieckie/Okolice Radomia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Głogów (dolnośląskie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Śląskie, okolice Bielsko Białej (dokładnie Cieszyn) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 A tam, Częstochowa - woj. Śląskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 dopiszesz mnie do Warsaw? EDIT : jestem pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Sulejów - Łódzkie, okolice Piotrkowa/Łodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Merszyt from Gorzów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Można by mnie dopisać - Lublin i Ostrowiec Św. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Olsztyn, Warmińsko Mazurskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Radom - (mazowieckie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireRock Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 To mnie proszę mnie wpisać w miejscowości Tuchola:3(Kujawsko-Pomorskie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak przebudzisz się ze snu zimowego to do Radomia dopisz mnie kolego (mazowieckie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Racibórz - Śląsk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ja mam najbliżej do Chrysalisza (Kalisza) w Wielkopolsce. PS Jakby co, jestem pegasis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Czy ta lista w ogóle jest aktualizowana ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Czy ta lista w ogóle jest aktualizowana ? Od jakiegoś czasu nie była. Ale myślę, że do końca przyszłego tygodnia ktoś się tym zajmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Jestę z Piekarę Śląskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georg Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Zachodniopomorskie Stargard Szczeciński (Tak w nawiasie, wybaczcie mi za ten moją niewiedzę ;p O co chodzi z tym Pegasis i Bronies?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 O co chodzi z tym Pegasis i Bronies Pegasis są to fanki MLP , a Bronies są to fani (l.poj. Brony) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georg Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 hehe, spoko thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Aby nie wypisywać miejscowości, co i tak nikt nie będzie łapał gdzie są, napiszę najbliższe duże miasto. Pomorskie; Gdynia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Kraków 4ever-tam mnie szukajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się