Loomka Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Dolnośląskie, Kłodzko. Z wymienionych tutaj miast to najbliżej mam do Piławy Górnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) Elbląg. Blisko mam do Malborka itp. Edytowano Październik 13, 2013 przez martosia2004 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Łódź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lajcik Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Jest ktoś z Kamiennej Góry ;_;!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) Ełk, Warmia i Mazury, Jednym słowem = zadupie Edytowano Październik 23, 2013 przez Polish_grass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Niech ktoś kolorowy przejmie ten temat, albo zamknie i założę nowy - bo deadnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 nowy jest już od końca sierpnia, ale ten odżył... (link w stopce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) Biała Podlaska. Edytowano Listopad 1, 2013 przez lenka24603 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Kraków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Warszawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Poproszę ładnie na wpisanie do Pomorskie, Puck Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Cieszyn. Można mnie wpisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 To ja z Radzionkowa Dopiszesz mnie >? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Leszno Wielkopolskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Sopot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Jakżeby mnie nie mogło być na tej liście? Do Łukowa zmierzaj i zapisuj moje nazwisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Nie wiem czy się wpisywałam, czy nie, ale na liście mnie nie ma. Mazowieckie, Milanówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 W sumie to nie jestem brony, a pegasis. I zmieniłam miejsce zamieszkania z Legnicy na Legionowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Warszawa i - taka "letnia rezydencja" - Piotrków Tryb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) Wadowice, jednak połowę dnia spędzam na Śląsku. Tak więc możesz wpisać Wadowice/Bieruń. Edytowano Listopad 24, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Warszawa (pegasis c; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Też Warszawa C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Become A Corgi Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Okolice Kielc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mjja Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Brony, Płock, Mazowieckie Jest ktoś może z Płocka? Czy mam w tym mieście samych hejterów? Wiem że jestem ja i Skrzynek (którego pewnie już gdzieś znalazłeś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazylion Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) Też chciałbym się wpisać na listę. Brony, Nowa Dęba (miasto między Rzeszowem do którego mam 52km, a tarnobrzegiem który jest 23km ode mnie.), Podkarpackie. Do okolic Rzeszowa chyba się nie zaliczam, więc może Tarnobrzeg... hmm, w woli autora postu niech będzie do jakiego miasta mnie dopisze. @down Przydałoby się zamknąć temat, albo napisać na pierwszej stronie, że temat nieaktualny, bo jednak 37 stron to dosyć dużo do przeglądania, szczególnie gdy ktoś podaje tylko adres. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Gazylion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się