Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 WitamPomyślałem sobie dzisiaj "Skoro Księżniczka Luna ma swój konkurs rysowniczy, to dlaczego by nie Cadance?" A więc, temat jest prosty: Księżniczka Cadance dowolną techniką, na komputerze, kartce, wszędzie. Nagroda to "Bohater Imperium" Zasady1. Prace proszę wysyłać do mnie na PW, podobnie jak w konkursie "Twoja Luna". 2. Na rysunkach, Księżniczce mogą towarzyszyć inne kucyki, jednak ona sama, musi być na pierwszym planie. 3. Wyróżnię prawdopodobnie 3( jeżeli napłynie ich więcej to 5) autorów i ich prace. 4. Praca musi zawierać podpis autora, po wysłaniu mi jej na PW, zapraszam do dyskusji na ten temat w tym wątku. 5. Każdy może wysłać maksymalnie 3 prace. 6. Mogą być humanizacje, ale jedynie takie ładne W ocenie pomoże mi Pani Avatar Black Hayate, oraz CarrionTermin: 3 Lipca 2013Artyści z całego forum, zapraszam!Jeżeli nie masz talentu, również zapraszam, liczy się udział. Lista uczestników 1. Triste Cordis 2. Anathiela 3. Turoń 4. Zappter 5. Dakness Fog 6. Raizen 7. Ottonand Pooky 8. Symphony 9. Animal 10. Michalinek 11. Katherine Fabulous 12. Maisha 13. Arctic Cat 14. Leah 15. celestyna 16. Nocturnal Light 17. Vorczu 18. Estherenn 19. Mrs. Octavia 20. Vile Raven 21. Ruhisu 22. Graphite Shine 23. Cziczila 24. Sally 25. Sherry 26. Fluffle Puff 27. blazd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Biorę udział, ale na swój bardzo specyficzny udział... hmm... Czym chciałaby wozić się Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Biorę udział, ale na swój bardzo specyficzny udział... hmm... Czym chciałaby wozić się Cadance? Karoca, tylko żeby była piękna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Zgłaszam się również. Oczywiście nie będzie oceniana tylko grafika komputerowa? Rysuję tradycyjną techniką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Oczywiście nie będzie oceniana tylko grafika komputerowa? Technika dowolna. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Technika dowolna. Będzie super zabawa jak dla mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Będzie super zabawa jak dla mnie. Dziękuję, staram się jak mogę żeby dobrze pełnić rolę Avatara. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Luny już nie zdążę, ale Ks. Cadence pewnie jeszcze tak, więc można mnie dopisać :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Luny już nie zdążę, ale Ks. Cadence pewnie jeszcze tak, więc można mnie dopisać :> Każdy zdąży, jak tylko chce. Dlatego dałem wam dwa tygodnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Zapisz mnie. Lubię wyzwania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulowy Kucyk Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 też się dołączę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) ...Trochę się waham..Moim zdaniem głupotą jest to ,że ludzie maja prawo wysłać nawet trzy prace Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 ...Trochę się waham..Moim zdaniem głupotą jest to ,że ludzie maja prawo wysłać nawet trzy prace Uzasadnij. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Jedna osoba wyśle trzy prace .....czyliiiii ma trzykrotnie większą szansę na to ,że jedna z jego prac wygra lub zdobędzie jakieś miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 O to się nie martw, prace będą oceniane jako jedna, powiedziałbym "całokształt". Jeżeli ktoś wyśle jedną cudowną pracę i dwie gówniane to ma małe szanse na wygraną, ergo jeżeli wysyłasz jedną dobrą pracę, to lepiej pozostań na tej jednej. Trzy można wysłać, jeżeli ma się odczucie że nie dało się z siebie wszystkiego. Wygrywać będą osoby i ich rysunki, nie rysunki i ich autorzy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Dobra dopiszcie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Piszę się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Oczywiście, że się piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A można dorobić podpis komputerem? Bo jestem leniem i wrzuciłabym stare prace, ale nie chce mi się dopisywać podpisu i skanować z powrotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A można dorobić podpis komputerem? Bo jestem leniem i wrzuciłabym stare prace, ale nie chce mi się dopisywać podpisu i skanować z powrotem Owszem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Czy Maję tez może wziąć udział?Tak ~ Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A co mi tam, też wezmę udział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Najnowsze wiadomościW Jury zasiądą: Kruczek (Brawa, brawa) Black Hayate (wiwat brawa) Carrion (wiwat brawa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Jeszcze mnie poproszę! Praca pojawi się w niedzielę. Na razie za dużo szkoły muzycznej :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Zapisuje się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts