Lucy Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Złaszam się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Złaszam się :3 To się pospiesz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 (edytowany) U,u mam pytanie! Czy nagroda będzie tylko dla pierwszego miejsca czy dla 2 i 3 też się coś znajdzie? Edytowano Czerwiec 29, 2013 przez Symphony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Pierwsze 3 miejsca zostaną wyróżnione 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Moja praca już poszła Ciekawostka: robiłem ją słuchając między innymi This Day Aria, więc praca jest 120% Cadencowa Aha, panie Kruczku, czy trzeba było wysłać tylko swoją pracę, czy może jakiś podpis dodatkowy jak w przypadku Luny? Po prostu nie chciałbym, aby ostatniego dnia okazało się, że moje zgłoszenie jest niepełne.Przymknę na to oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Można się jeszcze zapisać? Obiecuje że do jutra <ee znaczy dzisiaj> wieczorem się wyrobie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Termin nadsyłania prac minął, wyniki w ciągu najbliższych dni. Niedługo zapraszam do galerii gdzie zostaną wystawione wszystkie dzieła użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Wyniki Konkursu Pierwsze miejsce zajmuje : TAM TA RA DAMVileRaven Drugie miejsce zajmuje Mrs. Octavia Trzecie miejsce zajmuje GraphiteShine Wszystkie prace zostaną umieszczone dziś wieczorem w Wielkiej Galerii Księżniczki Cadance. Gratuluję zwycięzcom i dziękuję za udział. Mam nadzieję że cieszycie się za samo wyróżnienie bo nagroda wygląda żałośnie. Z Bogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Naprawdę świetne prace! Zasłużyły na wyróżnienie! Gratuluje szczęśliwym zwycięzcą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Jak dla mnie trzecie miejsce powinno być na pierwszym, ponieważ praca VileRaven przypomina mi niezbyt wesołą grę The Path. Poza tym Księżniczka jest jakaś taka smutna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) Jakbym nie wiedział kto wygra... To było oczywiste, że VileRaven Inne prace zapewne też są piękne (oprócz mojej ). Gratulacje! Jak dla mnie trzecie miejsce powinno być na pierwszym, ponieważ praca VileRaven przypomina mi niezbyt wesołą grę The Path. Poza tym Księżniczka jest jakaś taka smutna Ona ma takie mroczne prace :3 Edytowano Lipiec 5, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dla mnie powinno być całkiem inaczej. Pierwsze miejsce na ostatnim, a ostatnie na pierwszym. Drugie w ogóle mi się nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dla mnie powinno być całkiem inaczej. Pierwsze miejsce na ostatnim, a ostatnie na pierwszym. Drugie w ogóle mi się nie podoba. Podobnie i ja uważam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 (edytowany) powiem szczerzę że nie spodziewałam się Było tyle pięknych prac Bardzo dziękuję ! ^^ Bardzo dziwne że praca turonia nie została wyróżniona Bo bardzo mi się podobała ale decyduje ten kto organizuje ^.^ Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziękuje i gratuluję pozostałej dwójce ! Jak dla mnie trzecie miejsce powinno być na pierwszym, ponieważ praca VileRaven przypomina mi niezbyt wesołą grę The Path. Poza tym Księżniczka jest jakaś taka smutna Nie było powiedziane że ma być wesołe :o Nawet najbardziej wesoły kucyk czasem przezywa gorsze chwile ^^ Dlaczego miała bym rysować te najweselsze ? c: Ale mi tez się podoba praca na ostatnim miejscu c: Po za tym w konkursach nie powinno brać sie pod uwagę tego jaki kto ma styl rysowania .. wesoły czy smutny i mroczny .. Bo to jest już kwestia cudzego gustu A co ja poradzę że lubię tak rysować ^^ ale mimo to szanuję to ze może wam się to nie podobać... jak już wcześniej wspomniałam .. kwestia gustu c:. Edytowano Lipiec 5, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników, a jeszcze większe dla zwycięzców ^3^ Gdybym wcześniej przeczytała o konkursie,na pewno wzięłabym udział. Prace są naprawdę piękne,szczególnie podoba mi się ta na papierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Gratuluje wszystkim biorącym udział no i 2 wygranych,takie ślicznie refleksy i cienie... No i bardzo dziękuje za wyróżnienie,miło się rysowało takiego ładnego kuca w tej fryzurze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Zdecydowaliśmy że VileRaven wygrała ponieważ nie liczył się nastrój lecz wykonanie, a to czy Cadence smutna czy nie, nie było podane. Gratuluję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dziękuję bardzo wszystkim za uznanie! Bardzo cieszę się z tego, że w ogóle jestem na podium, a jeszcze te komentarze : Jak dla mnie trzecie miejsce powinno być na pierwszym, ponieważ praca VileRaven przypomina mi niezbyt wesołą grę The Path. Poza tym Księżniczka jest jakaś taka smutna Dla mnie powinno być całkiem inaczej. Pierwsze miejsce na ostatnim, a ostatnie na pierwszym. Drugie w ogóle mi się nie podoba. Dziękuję, wasza opinia bardzo wiele dla mnie znaczy Niemniej jednak zgadzam się z VileRaven, każdy ma swój gust Tak więc szczerze gratuluję Ci zasłużonego zwycięstwa Raven, mam nadzieje że będziemy mieli jeszcze dużo okazji do rywalizacji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Oj nie ma się co sprzeczać. Raven oraz Graphite otrzymali tą samą kiczowatą nagrodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Gratuluje zwycięzcom ..jednak ja jako widz (wiem....wiem...wiem miałam też brać udział..nawet miałam niedokończonego vipa ...no ale trudno ...sytuacja mi nie pozwoliła dokończyć tego) ..czuje się trochę rozczarowana .....spodziewałam się jakiś tematycznych obrazków z księżniczka (,że robi coś ciekawego) ...a tutaj same portrety Więc ocenie tak +Wykonanie prac +Pierwsza i trzecia praca ciekawe style - Same headshoty...czyli wieję taka nudą i lekkim brakiem kreatywności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Naaah, drogi Kruczku, nagroda jest symboliczna, każdy ma tego świadomość To ma po prostu przypominać, mi to wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 Naaah, drogi Kruczku, nagroda jest symboliczna, każdy ma tego świadomość To ma po prostu przypominać, mi to wystarczy Ale przyznasz że wybrałem szpetny obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Tak trochę Cadence po zatrzaśnięciu w solarium, ale co tam, jak pisałem, nikt nie zwróci uwagi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modest Note Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Ja również gratuluję zwycięzcą Natomiast zgadzam się z większością, bo także moim zdaniem trzecie miejsce powinno być pierwszym, a pierwsze trzecim.Drugie miejsce, bez obrazy, ale w ogóle mi się nie podoba I tak na marginesie, osobiście uważam, że większy talent oraz większy wkład pracy (co do wkładu pracy mogę się mylić, to są tylko moje przypuszczenia) włożył i ma Graphite Shine. Nie chcę tu nikogo obrazić, ale uważam że ten kto rysuje na papierze ma większy talent niż ten co zrobił kuca w grafice komputerowej. Jeszcze raz powtarzam że w żaden sposób nikogo nie chciałam obrazić ani urazić,po prostu wyrażam swoją opinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Trzeba było jakiego ślicznego kryształowego kucyka zrobić za nagrodę lub kryształowe serce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts