Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zaproponował bym zrobienie u mnie w pokoju. Ale kolor trochę odrzuca chyba że ktoś nie może dużo wypić może doda trochę innych lepszych kolorów na moje ściany. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Najlepiej od razu zaprosić Wielką Siostrę i przenieść się do jej komnaty ! Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Taaak, popieram pomysł Tamary, jak kraść, to miliony, jak robić imprezę, to w sypialni Księżniczki! A w tym domu nie ma czegoś takiego, jak wielki salon? No i liczę, że lodówka jest odpowiednio zaopatrzona. Tamaro, a może Twoje łóżko ma ukrytą opcję i gdzieś tam faktycznie znajduje się beczuszka wina? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Najlepiej od razu zaprosić Wielką Siostrę i przenieść się do jej komnaty ! Dobry Plan. Zajmuje miejsce w łóżku obok wielkiej siostry xD Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 <idzie do kuchni, zrobić sobie kanapkę, i przygotować coś dla uczniów> - Przynieść wam coś? - pyta uczestników. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Pójdę z tobą,muszę wreszcie zwiedzić ten dom... Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Weźcie kompas i mapę, tu mogą być dziwne pomieszczenia jak z horroru. Ewentualnie wylądujecie w Narnii. A, byłabym wdzięczna za jakieś jabłuszko albo coś w ten deseń... jeśli to nie kłopot. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ja poproszę kanapkę z serkiem, mogę też pójść z wami. W końcu z zawodu jestem kucharz. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ja to robię kanapki z miłością,a nie to co wy D: dobra to był joke Ja robie cydr. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zrób kanapki z cydrem, o! Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Chętnie jeszcze nigdy nie próbowałam,a w takim towarzystwie to zaraz zrobimy kanapki z kanapkami z chipsami i czekoladą ! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zaprosiłabym was do siebie, ale pewnie ta skrzynia spadnie na łóżko, będziemy w trumnie i umrzemy i nikt nie wygra koszulki i... chociaż z drugiej strony... MOŻECIE WBIĆ NA MOJE ŁÓŻKO, A JA SOBIE POSIEDZĘ NA PODŁODZE. btw. procentami nie pogardzę! jak już do kuchni idziecie, to możecie przynieść mi jakąś czekoladę czy coś. Będę wyjątkowo wdzięczna. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Kto chce się zamienic pokojem ? Albo ma chociaż czarna farbę....Błagam ja w tym różu zwariuje! Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Najlepiej wynieśmy całą lodówkę i wszystko, co nadaje się do jedzenia z szafek. No i możemy zamówić pizzę, duuużo pizzy. Wszystko na rachunek Wielkiej Siostry, oczywiście. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Uuu... Eksperyment ze mnie. I jak zwykle w izolatce. xD No cóż. Zapraszam do siebie. Nie lubię siedzieć sama w tym pomieszczeniu. Choć te znaki są wręcz ciekawe. xD Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Maxy, wyobraź sobie, że ten róż to tylko neonowe światła z klubu naprzeciwko, które padają na białą ścianę. Albo poruszaj się po pokoju tylko w nocy. 1 Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Dobra,to kto idzie do tej kuchni ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Kto chce się zamienic pokojem ? Albo ma chociaż czarna farbę....Błagam ja w tym różu zwariuje! Mogę ci pomóc przemalować. Może być krwawa czerwień? Ogólnie mogę użyć krwi jak chcesz. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Jeżeli kuchnia będzie wyglądać tak: Albo tak: Albo chociaż tak: To mogę chętnie iść na zwiady. A jak Waszym zdaniem wygląda kuchnia? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Moim zdaniem lodówka to dziura w ziemi i tam kilka browarów zakopanych Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 "Wchodzi do kuchni a tam : Ej,kto to powiesił ? "wskazuje kopytem na " 1 Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 "Wchodzi do kuchni a tam : Ej,kto to powiesił ? "wskazuje kopytem na " Domyślam się ale palcem nie będę pokazywał. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Tamaro, sądzisz, że Wielka Siostra spłukała się na podwodny pokój i biało fioletową kreatywną sypialnie kogoś z nas i przez to nie stać jej na ładną i funkcjonalną kuchnię? Czy jest tak bardzo sadystyczna? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Po prostu chciałam cię przestraszyć "zdejmuje płótno, za nim jest piękna,kosztowna,futurystyczna kuchnia". Już lepiej ? Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Brakuje służących, ale też jest świetnie EDIT: ale na tym zdjęciu widać psią michę. Przyznać się, kto ją zostawił? ;p Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Magenta Fabulous Link do komentarza
Recommended Posts