Elizabeth Eden Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Pozamiatałam schody. I poszłam do sklepu po śmietane. I dywan odkurzyłam. Siostrą się zajęłam. Pogłaskałam dziecko sąsiadki. Wyniosłam rzeczy do prania ( mama zmusiła ) Pomogłam mamie przenieść sofę... Ah... czuję się przy was jak anioł. 1 Link do komentarza
Yuna Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Pogłaskałam ulicznego kociaka. Wyglądał na uszczęśliwionego :3 1 Link do komentarza
WilczeK Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 nakarmiłem komara a nawet kilka. 4 Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Naprawiłem babci telewizor Pomogłem bratu pokój malować (mały remont ma) Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 nakarmiłem komara a nawet kilka. Rozwaliło mnie xD Pozwoliłem wyjść kotu na dwór Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Pozwoliłem wyjść kotu na dwór Pozwolić kotu wyjść na dwór jako dobry uczynek ? Rozumiem że jest on codziennie trzymany w klatce, a takie dni jak dzisiejszy ma raz do roku . No nic, ja jak codziennie: -Zakupy w sklepie. -Pomaganie ojcu, chociaż z tym bym polemizował bo gdybym tego nie chciał zrobić straszyłby mnie że wyłączy prąd Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ustąpiłam miejsca starszej pani w autobusie. C: 2 Link do komentarza
IommIPony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 1. Napiołem motór. 2. Podlałem warzywka w polu. 3. Naprawiłem Eltrona 60. 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zakopałem pająka który przegrał walkę z moim psem. 2 Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Budziłem przez telefon osobę, która zasypiała prowadząc samochód ,żeby nie wpadła w przepaść. Dosłownie, (bo to było w górach) 2 Link do komentarza
FaithFire Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Siedziałem na rzyci i nie pozwalałem aby pieniądze moich rodziców które są płacone za internet zostały zmarnowane. Edytowano Sierpień 9, 2013 przez FaithFire 1 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Posprzątałem w domu, spokojnie wysłuchałem drugiego człowieka, pożyczyłem koledze mikrofon (którego nie oddał), dałem nadzieję jednemu bronemu, zaoferowałem swoją pomoc, byłem szczery dla drugiego człowieka, udzielałem swój dobry humor innym. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez sajback 2 Link do komentarza
Eter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Obudziłem się przed 13, pozmywałem po moim śniadaniu ( ), bezinteresownie pomogłem innej osobie ( nie wiem co się ze mną dzieje ponieważ normalnie bym to zlał... ). 1 Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Nakarmiłam stado bezdomnych kotów na parkingu. Zmyłam naczynia Byłam tolerancyjna wobec innych i dzieliłam się z nimi moją pozytywną energią Pilnowałam swoją bratanicę i pozwoliłam jej jeść moje chipsy 2 dni z rzędu wstawałam przed 8 a nie po 13. 1 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Posłuchałem porady przyjaciela, spokojnie wysłuchałem zarzutów wymierzonych przeciwko mnie i zaakceptowałem karę bez kłótni, postanowiłem oddać krew. 2 Link do komentarza
Kitsun Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ja idę jutro oddać krew w ramach Ogólnopolskiego Krwiodawczego Ponymeetu, więc to się chyba zalicza jako dobry uczynek cu nie =3 2 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Pomogłam jakiejś dziewczynce zrobić fryzure/włosy dla gniotka c: 1 Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Pożyczyłem swoją kamizelkę znajomej by nie zmarzła i ją odprowadziłem przez ciemne pole żeby się nie bała 1 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Pomogłam jednej dziewczynie z grupy kucykowej na Facebooku przy cosplayu. Poradziłam jej co powinna na siebie włożyć i jakie dodatki dobrać przy cosplayowaniu Pinkie Pie. Wstałam cudownie o 11, a nie jak zwykle o 13 i pomogłam przy robieniu obiadu. Jestem zbyt dobrym człowiekiem ;-; 1 Link do komentarza
Andrzej Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Zrobiłem 2 coalarty w the powder toy, liczy się ? (Jak ktoś chce je zobaczyć to na mój profil) A jak nie to jeszcze: kupienie scorpiona m37, 2 paczek kulek, dużo petard i naprawa mojej bazy dowodzenia I może jeszcze przekonanie jednego gościa na internecie żeby obejrzał mlp. (I mu się spodobało) Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Andrzej 1 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dałem koledze bezinteresownie pieniądze, pomogłem starszej pani skorzystać z automatu (i dołożyłem jej parę groszy), porozdawałem z uprzejmości ulotki z jednego sklepu, poszedłem oddać krew (oprócz mnie przyszła tylko jedna osoba). 2 Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Odwiedziłem dziś znajomą w szpitalu spędzając u niej cały dzień bo jutro ma operacje D: 4 Link do komentarza
Prickly Rose Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wstałam o 5 rano aby wyjść na spacer z psem i gadam z biedną, znudzoną VileRaven. 1 Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dałem zarobić ludziom od aparatów słuchowych na moich sąsiadach Znaczy grałem na gitarze 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ściągnąłem martwego padalca z drogi i oddałem mu hołd. Zrobiłem zakupy dla starszej sąsiadki. 1 Link do komentarza
Recommended Posts