Foley Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Mają być tylko te, które są podane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jeej , nie powiem że to łatwe zadanie ale chyba podejmę się czegoś takiego . Na luzie , w końcu trzeba tylko mieć dobry pomysł i potem przelać go na papier Tiaaa.... Prościutkie . Dobra , biorę się do myślenia i pisania Czy w tym opowiadaniu muszą znajdować się główne bohaterki czy mogą też postacie 2 i 3 planowe ? A i czy można dodać też elementy romantyczne ? Masz wyznaczone 3 tagi i ich należy się trzymać. Co do bohaterów/bohaterek to obowiązuje całkowita dowolność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Masz wyznaczone 3 tagi i ich należy się trzymać. Co do bohaterów/bohaterek to obowiązuje całkowita dowolność. A mamy to wysłać wiadomością czy wstawić tutaj ? Przydało by mi się trochę elementów romantycznych .... Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Wstawić jako dokument google i dać tutaj link. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Cóż, niedługo wyjeżdżam i nie mógłbym już oddać pracy, wiec jestem zmuszony zrobić to już teraz. W sumie Dark i Sci-Fi były dla mnie idealnym treningiem do nowego ff, który jest w fazie planowania Niestety, nie umiem pisać żadnych śmiesznych opowiadań... Alone in the Forest[sci-Fi][Dark][Comedy] Słów: 831 (o ile dobrze pamiętam) Powodzenia wszystkim uczestnikom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Pomyślałem nad tym chwilę i wychodzi na to, że mamy napisać... czarną komedię . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Pomyślałem nad tym chwilę i wychodzi na to, że mamy napisać... czarną komedię . Nie zapominaj o trzecim TAGu Czekam na efekty Waszych prac. Niektóre pewno będą dość... Ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Mam pytanie. Czy możemy użyć KILKU brzydkich słów? Dla przykładu:-"#lera, wdepnąłem w coś..." Czy muszę to łagodzić?Wolałbym nie, bo pisanie "do diaska / a niech to" rujnowało by trochę klimat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nie zapominaj o trzecim TAGu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Mam pytanie. Czy możemy użyć KILKU brzydkich słów? Dla przykładu:-"#lera, wdepnąłem w coś..." Czy muszę to łagodzić?Wolałbym nie, bo pisanie "do diaska / a niech to" rujnowało by trochę klimat. Jak najbardziej można, byleby nie było tego za dużo. Jednakże "cholera" nie jest brzydkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Wyraźnie napisałem w poście otwierającym, żeby zapoznać się z regulaminem, do którego podany jest tam link... Możecie mi wyjaśnić, dlaczego go nie czytacie? Niemal żadne z powyższych pytanie nie musiałoby być zadane, jeżeli regulamin zostałby przeczytany, a jest wyjątkowo krótki i jasny. Naprawdę zalecam zapoznanie się z jego zawartością. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Kilku brzydkich słów? Kurde, w moich FF postacie klną jak szewce (no, nie wszystkie)... Chociaż, do Brohoofa raczej nie dostanie się opowiadanie w którym trafi się kilka soczystych kurtyzan i nawiązań do chędorzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Jeżeli ilość bluzg nie będzie przesadzona, to nie widzę problemu. A co do nawiązań do chędożenia... recenzowałem tam już dwa opowiadania z seri Winingverse. Mówi Ci to coś może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) W jednym z nich się zaczytuję kiedy tylko wychodzi nowy rozdział Miałem na myśli coś w stylu: " ja dole ale mnie wku ta ku wa" Edytowano Lipiec 11, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Wiesz, jeżeli nie będą takie stwierdzenia występowały nagminnie, co drugą linijkę, to nie widzę specjalnego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avoan Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Idealna kompilacja dla mua. Wszystko da się zrobić wedle mojego chorego umysłu i tożsamego poczucia humoru. Do kiedy to? Tutaj wkleję zamiast tego tekstu link do Doc-a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Ponymorphs [sci-Fi] [Dark] [Comedy] Opowiadanie inspirowane filmem Aliens (Obcy: Decydujące Starcie) Liczba słów - 993 (włącznie z autorem, tytułem, TAGami - tyle przynajmniej pokazuje Word) Liczba "brzydkich słów" - 6 (o ile czegoś nie pominąłem, ale liczyłem dwa razy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Pięć dni do końca terminu, a póki co podesłano nam tylko dwa opowiadania. Liczymy na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Opowiastki Dziadka Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Opowiastki Dziadka Pie Genialny tekst, a puenta powala Mam nadzieję, że jeśli będzie więcej niż 3 teksty to znajdziesz się na "pudle". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Genialny tekst, a puenta powala Mam nadzieję, że jeśli będzie więcej niż 3 teksty to znajdziesz się na "pudle". Dzięki, a jako że jestem fanem serii "Obcy", muszę przyznać że twoje opowiadanie jest genialne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 https://docs.google.com/document/d/1rs81r63jf83VozlKV8p2yD6ZvgVb14i2onRs2qsMyWo/edit Oto link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Wait, termin mija dzisiaj czy jutro o 23:59? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Wait, termin mija dzisiaj czy jutro o 23:59? Wydaje mi się że jutro ... zapewne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 https://docs.google.com/document/d/1rs81r63jf83VozlKV8p2yD6ZvgVb14i2onRs2qsMyWo/edit Oto link Czy tylko ja nie mam dostępu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts