PhosiQ Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Czyżby nowy zwierzak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Smutna Królowa jest smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Hahahaha Świetny komiks //Edit To może jakąś humanizacją zarzucę, nie widziałem ani jednej tutaj: http://cdn.derpiboo.ru/thumbs/1880/969/2012/07/28/22_13_36_223_59944__safe_humanized_queen_chrysalis_artist_mifinlow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 zarzucę songiem który mi się bardzo podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 @Up Niezły kawałek, przyjemnie się słuchało. Tymczasem, pozwolę sobie zarzucić sobie komiksem który bardzo mi się spodobał: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Dziś będzie bardziej słodko i uroczo: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Chief, te arty są dobre, ale nie wiem czy to pasuje Chrysalis taki... słodkawy styl. Chciałbym ją zobaczyć w trzecim sezonie, najlepiej gdyby jej pomoc była konieczna w pokonaniu głównego antagonisty, ale w zamian zażądałaby czegoś ważnego (jeden Element na własność lub coś w tym stylu, a najlepiej koronę Equestrii ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Oh. A mi bardzo się podoba. Słodka Kryśka jest słodka i tyle. Co do trzeciego sezonu, może, może kiedyś? Może nie w trzecim, ale jakimś późniejszym, bardzo chętnie bym ją jeszcze zobaczył tak jak inne "złe" postacie z wcześniejszych sezonów. Trixie mamy załatwiona, co zresztą? No i jakiś Element dla Kryśki, mniam! Ciekawe co by wymyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 eh zło jest piękne jeszcze w tych barwach oby więcej takich artów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Już powoli kurz zaczynał osiadać na tym temacie, więc dobrze, że się pojawiły nowe posty - z tej okazji zarzucę artami. (No i działają te emotki z powrotem: oraz ) Chrysalis z pewnością jest dumna z tego powodu "Tak, nowe arty!" No i coś bardziej... hmm.. ciemniejszego No i trochę mody na koniec - nie było tego przypadkiem? Do zobaczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 ciekawe co by było jakby Krystyna z Ula przybyła do naszego swiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 została by premierem Izraela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurakDePony Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Kryśka jest zarazem dość dziwną i ciekawą postacią. Jest dziwna z dwóch zasadniczych powodów: 1. Jest specyficzną odmianą wampira energetycznego- lubię wampiry 2. Do tego jest hybrydą kucyka i owada- nie lubię hybryd Natomiast moją ciekawość pobudziła jaje ogólnie pojęta pomroczność jaskrawa. Uknucie dość długofalowego planu jest oznaką cierpliwości, natomiast tak fatalny moment ujawnienia się typową skłonnością "badass"ów" do chwalenia się sobą. Plan może i odniósł skutek, ale w jego wykonaniu było zbyt wiele dziur(nie, to nie jest nawiązanie). Ogólnie mówiąc nie lubię Królowej Kryśki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Warto wrzucić raz na jakiś czas tutaj, nie prawda? Szczególnie, że temat spadł z 10 najczęściej przeglądanych a był swego czasu bodajże na 6 miejscu. Groźnie wygląda... Od razu dodałem do ulubionych. Urocze No i może jakieś tapetki: [klik] oraz [klik] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Świetne arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Och, jak ja chciałabym być jej Avatarem!!! PS. Mam obrazki jej mieszkania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 To wstaw je, na co czekasz? Jak masz zapisane na dysku, to wrzuć np. na imageshack, po czym powstawiaj linki. A tak w ogóle: jak myślicie, czy Chrystalis od początku miała władzę nad changelingami, czy ją zdobyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Chyba urodziła się jako następczyni tronu, gdyby była zwykłym podmieńcem, który siłą zapanował nad swoim królestwem, to wyglądałaby inaczej. No chyba że magią zmieniła swój wygląd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Chrystalis jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Epic... W każdym razie Chrystalis wyróżnia się pośród innych podmieńców, już nawet nie wyglądem, choć nim najbardziej, to posturą. Może jest w jakimś stopniu spokrewniona z alicornami? Wiecie, jak to idzie: matka ojca wujka kuzyna cioci chrzesnej stryjka ciotecznego. To był pewnie alicorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 @Chief - Epicness... Chrysalis jest antagonistką w FiM, która wyszła naprawdę porządnie... No dobra, może i tak wszyscy wyszli, ale kurcze, ona jest świetna >.> Mam nadzieję, że powróci w 4 sezonie lub pod koniec 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Czas by trochę odświerzyc jak się coś powtórzy to przepraszam inna wersja Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts