Xyz Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Moja kochana Chrysalis nie wytrzymała ostatniej imprezy na SB i "troszkę" jej się wypiło A tu Chrysalis skierowana bardziej ku motoryzacji ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Chrysalis, the cheese queen! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Jaka słodka Chrysalis w szaliczku <3 *arghhhh* No dobra, kolejna porcja art'ów od Chrysala, na temat jego największej ulubienicy.. Ktoś się cieszy? ^^ Ohh, ja się cieszę *tsssss..* Chrysalis trochę głodna ^^ I Love Queen Chrysalis <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Dołączam się do fanclubu Chrysalis ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Nawet Chrysalis wie że jest zrobiona z sera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 @Wolf0507 - Witam cię serdecznie w imieniu Królowej Chrysalis, chociaż... Sama cię przywita swoim serdecznym i słodkim uściskiem. ^^ Zresztą przytuli każdego kto ją lubi ^^ Wracając jednak do tego co najważniejsze w moim poście czyli codzienna aktualizacja art'ów z moją ukochaną Chrysalis.. A więc... bójcie się *tsss* Czyż Chrysalis nie jest piękna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 *przytula Chrysalis* Chrysalis yeeeeaaaah! Chrysal,życzę Ci,aby nadali ci rangę Nieoficjalny Avatar Chrysalis.A może jeszcze rangi Changeling dla fanów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Nie wiem czy Tarreth mi ją da, chociaż gdyby spróbować.. Nieee, wątpię żeby to coś dało.. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=r6zB8MeKei0 Żeby tak pusto nie było, to taki art znaleziony przed chwilą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Dopiero teraz przejrzałam cały wątek z Chrysalis i jestem po prostu zachwycona. Cały czas ją rysuje i oblepiam sobie nią ściany Pierwszy raz jestem tak zafascynowana jakąś postacią. Za każdym razem jak ją widzę to od razu uśmiech od ucha do ucha jak jakaś wariatka :D:D:D:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Ukłony dla ciebie ode mnie i od mojej kochanej Chrysalis ^^ Ohh, ona przecież zawsze przy mnie jest ^^ Właśnie stałaś się moją ulubioną pegasis na forum *tss* Heeeeej *tsss* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Chrysalis i ten jej epicki głos czarnego charakteru *.* Ona jest świetna, jej design, jej głos, jej moc, jej armia stado... Też przyłączam się do klubu, w końcu nawet wymyśliłam OC changelinga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Chyba nie było... a jak było to usuńcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Podbieracie mi fuchę z art'ami z Chrysalis w roli głównej.. (Ale Chrysalis od Xyz'ia przesłodka <33 Ale i tak Jesteście niefajni :< Ohh, nawet się przez was Królowa obudziła.. :< Śpij Królowo, śpij.. Czas wielki już iść spać.. W ciemności swoją postać schować, szybko zasnąć czas.. *Zzzzz* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 To ja też coś dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Chrysalis Kerrigan! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Mnie też się spodobała ta postać Szkoda tylko, że wystąpiła tylko w jednym odcinku ( czy tam dwóch ) :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 W jednym odcinku jako fałszywa księżniczka Cadence, a w drugim jako sama Chrysalis.. Cieszę się, że jesteś kolejną osobą, która zauważyła coś ciekawego w Chrysalis ^^ Przyjacielski uścisk od Chrysalis? ^^ Na pewno chcesz : ) *armmmhhh* <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 http://s1.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20120510&t=2&i=605457215&w=&fh=&fw=&ll=192&pl=155&r=AMAE8491CKO00 Chrysalis, masz mój miecz...i ciało...i dusze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 *tsss* Przyszła pora na niemal codzienną aktualizację art'ów Dzisiaj zmęczona Chrysalis nie będzie mogła się dzisiaj odezwać, bo chcę jej dać trochę spokoju, więc wszelkie art'y będą bez jej komentarza, a szkoda Mocarna Sprytna Uwodzicielska Tak jeszcze na zakończenie, najbardziej z waszych przesłanych art'ów spodobał mi się czwarty art od zoruy.. *arghhhh* Mojej Chrysalis chyba też się spodobał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Iron z wyciagnietym kopytkiem do Chrysalis -Ok powiem tylko że jesli zatakujesz Equestrie jeszcze raz wtedy ja stane w jej obronie.Mówia ze nie potrafie kochać i mieć przyjaciół więc się nadaje na twego nemezis.I...(Spogląda na nia dokładnie)..ok jestę urocza w swoim wyglądzie i jeszcze ten miły uśmiech....te kopytka....Jestem zauro....znaczy się zakoch... Zniesma...-Zaczewieniony wycofuje się -Spotkamy się niebawem....-mówiąć to odlatuje A teraz powiem coś od siebie Dzieła są super i normalnie ciesze się że jest następna przeciwniczka Equestrii i dzięki temu że jej w kamień nie zmienili mozna powiedzieć ze wróci i będzie poszukiwać zemsty nowe odcinki juz na was czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Jeden z ładniejszych moim zdaniem od strony technicznej (albo dlatego, że walczy z Luną?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts