Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 A może nawet i będę. Bo dojazd jest. Więcej napiszę jak więcej będę wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Dwie aktualności.1. Możecie zgłosić swój panel na meeta. Link do formularza ->http://bronies-silesia.eu/ponymeet/rejestracja/2. Nie wiecie jak dojechać? Przygotowałem dla was mapki wraz z instrukcjami dojścia/dojazdu. W przypadku gdybyście potrzebowali instrukcji jak dojechać z innego okolicznego miasta to piszcie. Link ->http://bronies-silesia.eu/ponymeet/dojazd/ Ponadto mam nadzieję, że banner na forum wam się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Mmmm a będą jakieś internetowe zapisy na meet? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ruszą na początku września. Teraz nie ma sensu robić rejestracji, bo potem niektórzy ludzie nawet nie pamiętają, że się zarejestrowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ja z chęcią przyjdę Mieszkam w Bytomiu, więc mam rzut kamieniem Tylko... strasznie jestem nieśmiała i wolałabym z kimś iść. Albo spotkać się przed wejściem na meet. Nigdy wcześniej nie byłam na takim spotkaniu, ale bardzo chcę ^^ Chcę poznać nowych ludzi, innych bronies i pegasisters Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 nie będe mam poważne powody nie będe mam poważne powody a tak te sprawy są może banalne ,ale dla mnie to bardzo poważne sprawy (12 lat + ponymeet = EPIC FAIL)więc na czym to ja skończyłem aha Ratchet 2 na PS2 nie będe mam poważne powody a tak te sprawy są może banalne ,ale dla mnie to bardzo poważne sprawy (12 lat + ponymeet = EPIC FAIL)więc na czym to ja skończyłem aha Ratchet 2 na PS2 no to pykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 To będzie mój pierwszy meet więc chciał bym zapytac tutaj czy będize ktoś z wielkopolski? (Piła, złotów, trzcianka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Jednak przyjdę :3 (na 99% bo zawsze może coś się stać) nie mogę się doczekać ^^ Mogę spytać czy będzie płatny a jak tak to ile wejściówka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Zobaczymy, cze zbierze się ekipa. Warto też będzie jakąś prelekcję przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Mogę spytać czy będzie płatny a jak tak to ile wejściówka ? Tak, musimy czymś pokryć koszta organizacji ponymeetu. Wyniesie ona 10 złotych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Nie tak źle 10 zł ,ale znając życie pewnie ktoś jak zawsze ponarzeka na tą cenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Dziesięć złotych, buu, dużo. Narzekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Jeśli jeszcze nie widzieliście plakatu Zaraz wszystkie ważne rzeczy wrzucę również do pierwszego posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolik Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Postaram się zjawić i zgarnąć przy okazji kilka dodatkowych osób na meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Oczekujemy was z niecierpliwością, limitu osób póki co nie ma i nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Ta wejściówka jest płacona z góry czy przy wejściu? (Jeśli to post warty facepalma to znak że nie powinienem pisać po 26 godzinach bez snu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 A właśnie,będzie turniej w fighting is magic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Ta wejściówka jest płacona z góry czy przy wejściu? (Jeśli to post warty facepalma to znak że nie powinienem pisać po 26 godzinach bez snu) Wejściówka aktualnie płatna na miejscu, chyba, że Proenix uruchomi przedsprzedaż to ona też będzie możliwa, ale to będzie wiadome jak ruszymy z rejestracją czyli na początku września. A właśnie,będzie turniej w fighting is magic? Jeśli będzie odpowiedni sprzęt, to pewnie tak. Wszystko będzie jasne jak już będzie rozpiska. Aczkolwiek raczej mało który duży meet odbywa się bez turnieju w FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shad Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) 300 km serce mi pęka Edytowano Sierpień 16, 2013 przez Shad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 A ja sie chce spytać, dlaczego tylko jeden dzien? Jak juz bym jechał pół polski, z krańca podlasia, to bym chciał pobyć z dwa dni chociaż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 nocleg zapewniamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Zapewniacie? Czyli w cenie wejściówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 tak, każdy bronies który weźmie śpiwór i karimatę, będzie mógł spokojnie przenocować w szkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Flyghtning Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Jadę mimo odległości, nie przepuszczę pierwszego zorganizowanego ponymeeta w życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dla tych co nie posiadają fb, specjalna premiera identa. Macie kogoś konkretnego kogo szczególnie chcielibyście zobaczyć jako naszego "gościa" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się