Gorgon Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 A co mi tam heh Decadec Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Decadec Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 No to Deco. Decaded karaluchy lecą'... Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Niech będzie Decuś. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Decadedowi pasuje ten owad Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) No i proszę, zdecydowano! Do Decadeda przypisujemy te "pieszczochy". Oto następny owad jaki znalazłem Jest to Księżycówka Amerykańska, łatwo pomylić z trunkiem pędzonym z obierków ziemniaków. Do kogo trafi ten owad? -Wygląda dziwnie.. Edytowano Listopad 3, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Jak Księżycówka to księżyc, jak księżyc to noc, jak noc to Luna, jak Luna to Arjen Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Ja go che ale skoro księżycowa to Arjen . Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Arjelka, bo ,,księżycowa". Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Księżycówka? Zdecydowanie Arję :3 Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Arję, bo księżyc. Link do komentarza
osa21c Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Jak wyżej, w sumie tu wybór jest oczywisty. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 (edytowany) Dobrze więc. To chyba było dosyć... JEDNOMYŚLNE. Arjen, księżycówka jest twoja. A teraz pora na takiego strasznego owada. Lata jak helikopter, ma wielkie oczy, ładnie się błyszczy po osuszeniu, chyba się domyślacie o co mi chodzi? Damdamdam! Oto ważka, komu tym razem dacie tego owada? Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- Sabina Karaluchy(dziwnie to brzmi)-Decaded Księżycówka-Arjen Ważka-? Edytowano Grudzień 1, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Insomina, bo taka słoneczna jakoś ta ważka. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 insomnii jakoś tak pasuje Link do komentarza
Wilcza Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Ładnie się błyszczy po osuszeniu... To się kojarzy ze słońcem... Niech więc tę śliczną ważkę dostanie Insomnia Link do komentarza
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Zrobię to co poprzednicy... Insomnia Edytowano Listopad 12, 2013 przez Yargolek Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Także tego, przepraszam za opóźnienia ... Ważkę dostaje Insomia! Co powiecie na kolejnego uroczego owada? Pustynie, suche klimaty, można go tam spotkać. W sumie słyszałem, że można nawet hodować w terarium. Ale do rzeczy, tym owadem jest skorpion. Komu go dać? Tak wygląda skorpion: Słodziak prawda? Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- Sabina Karaluchy(dziwnie to brzmi)-Decaded Księżycówka-Arjen Ważka-Insomia Edytowano Grudzień 1, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza
Sosna Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Skorpion nie jest Owadem ale skoro komuś mam go przydzielić to Tricowi(tak wiem, jest pajęczakiem... ale ciii ~KochamChemie) Edytowano Grudzień 1, 2013 przez KochamChemie Ciii 1 Link do komentarza
Recommended Posts