Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Czy wy rozumiecie że ja nie chce zastąpić Twi tylko żeby ktoś doszedł a twi nadal by była w drużynie ale jako alicorn/skrzydlaty jednorożec a nie unicorn/jednorożec więc przydała by się osoba która by była dla utrzymania równowagi w drużynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Dajcie tam Trixie Lulamoon, będzie śmiesznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Byłoby ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Tric dobrze to ujął ale ja jeszcze coś dodam 0:58 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 super facepalm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Trixie ma porpostu fajniejszy charakter według mnie i tyle,a Twi jest poprostu nudna... Dlatego wolałbytm ją niż Twi. To tylko me zdanie,not killed me ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Moim zdaniem Twi nie jest nudna, moim zdaniem Twilie jest drugą najlepszą postacię z MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Hawajek1 dodanie Trixie do drużyny było by zarąbiste. Twilight jest uczennicą Celesti, a Trixie była na wielu artach przedstawiana jako uczennica Luny. Więc według mnie to ciekawy pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Po co walczyć,która postać jest lepsza?Lepiej je shippingować WYJDŹ! ~Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ja się zgadzam całkowicie z BlackHawkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Popieram, byłoby fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Tylko jest problem. Trixie nie jest zbyt lubiana przez mane 6,a Twi pogodziła się z nią tylko dla świętego spokoju. Bo w końcu, kto lubi konkurentów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 pod koniec odc. "Magic Duel" mi się zdaje że Trixie się zmieniła. Powinni dodać temat "na co czekamy w sezonie IV". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 O matko, tylko ktoś się wybił na piedestał a już go chcecie wykopać, zastąpić. Strasznie nie lubię tego mówić, ale "to typowo polskie". Jasne, Twilight jest teraz ope bossem, więc dla równowagi żeby wszyscy byli na równym poziomie, trzeba dodać kogoś kto nie jest alicornem. Dajmy Trixie! (ależ to śmierdzi komuną... wszystkim równo, wszystkim g****) Ja Was błagam, to nawet sensu niema przez wzgląd na to, iż Trixie nie jest lubiana przez M6. A tak właściwie to czego miałaby być elementem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Razjel,a co masz do komuny,towarzyszu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Jeżeli nie Trixie to może jakiś nowy kuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 A po co nowy kuc? Przecież to, że Twilight stanie się alicornem nie przeszkadza w tym, żeby była dalej powierniczką Elementu Magii. Nie trzeba dodawać nikogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ale na pewno byś nic nie powiedział gdybyśmy mówili o twoim ulubionym kucu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 A niech sobie będzie tym powiernikiem. Ale mi przeszkadza sam fakt bycia alicornem (chociaż podobno to tylko na 1 odcinek) a jeżeli to jest takie typowo polskie to co? Najwyżej mogę się pochwalić, że jestem Polakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Twi nie zostanie na jeden odcinek Alicornem, ona nim zostanie na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nawet jeżeli ktoś zaproponowałby dodanie do Mane 6 Lyry, byłabym przeciwna. A co do Twilight alicorna, nie jestem szczęśliwa z tego powodu, ale przecież nie mamy wpływu na to, co będzie w tym odcinku. Wystarczy czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Na Celestie....co to tu było wypisywane? ta cała Trixie zamiast Twilie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Jak ja was czytam to śmiać mi się chce, dosłownie Zamienić Twilight?! W jaki sposób niby? Nikt nie wziął pod uwagę chociażby EoH (czyli, że nagle jak coś będzie nie tak to reszta poleci ładnie po Twi, zostawią "nowego", załatwią sprawę i koniec? No proszę...), albo 23 odcinek? Mane 6 jest zbyt ze sobą powiązane, żeby coś teraz zmieniać w składzie. Poza tym, Twilight na 99% będzie alicornem tylko na 1 odcinek. Widzieliście spoilery z czasów kiedy nie było jeszcze 3 sezonu? Fluttershy smokiem, butik Rarity, etc? Opis najnowszego odcinka, że mają zamienić się swoim przeznaczeniami? No to kurcze na logikę, Twi dostała przeznaczenie Celestii/Luny/Cadance/ktośnowy(?), Fluttershy np. Spike'a... Dlaczego niby wszystko miałoby wrócić do normy na koniec poza zmianą Twi w Alicorna? I don't get it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 pozwole sobie wkleić tu opis odcinaka z wiki MLP: Twilight rzuca zaklęcie, która zamienia znaczki oraz przeznaczenia wszystkich jej przyjaciół, a jedynym sposobem na odwrócenie go jest napisanie swojego własnego zaklęcia. Nie zdaje jednak sobie sprawy z tego, że dokonując tego wielkiego wyczynu, wypełni swoje przeznaczenie, zostając księżniczką.Otrzymuje również skrzydła i staje się alicornem. i filmik z zapowiedzią gdzie w opisie jest to samo napisane ale po angielsku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ja jednak uważam, że Twi nie przyjmie tytułu księżniczki ze względu na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się