NiBl Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Mi się skojarzył właśnie z jakimś OC-kiem, albo ze Zuymi z fanowskiej gry fiends from dream valley (http://www.dreamvalleygame.com/game/). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Konferencja na CC super, szkoda tylko, że nie ma pełnych nagrać w dobrej jakości ( ściszanie filmu przy każdej owacji nie jest poręcznym rozwiązaniem ) Cieszy na pewno Luna, dalsza aktywność Derpy... kogo ja oszukuję, wszystkich wszystko cieszy . A teraz już pomijając ogóły: zaryzykuję stwierdzenie, że odcinek o kryształowych kucykach nie będzie tym rozpoczynającym serię. Podejrzewam, że będą chcieli rozpocząć z jeb.. ekm.. przytupem, zaskoczeniem. Ciekawe tylko o jakiej magi Cadance mowa. Jak na razie jej rola ograniczała się do szerzenia miłości.. nagle by się okazało, że podtrzymuje jakieś stare kucykowe cywilizacje? (Graty dla tych, co cieli te filmiki na CC, idealnie... nic nie wiadomo). Druga piosenka z Twi i Spikiem.. czyżby Celestia machnęła egzaminek, a Twi w swoim zwyczaju perfekcjonistki nie znała odpowiedź na jedno pytanie? :3 A jeszcze sprawa z wyciekiem... pytanie czy ktoś tu nas nie trolluje? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Co do twilight, to wydaje mi się że znowu z czymś przesadza, czyli robi z igły widły jak to ma w zwyczaju, chyba że nas zaskoczą i twi naprawde sobie z czymś nie poradziła, osobiście wolałbym tą drugą wersje tak dla odmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cadenza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ja bym chciała coś takiego,że jedna z mane 6 stanie się królową Equestri. Myślałam wtedy o Rainbow Dash. I może wtedy by było Rainbow Dash - Queen of Harmony czy coś w tym stylu. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Niby czemu któraś z mane 6 miałaby być królową czy chociaż księżniczką? Na taką pozycje mogą liczyć tylko osobniki z lini królewskiej, czyli rodzina. Najbliżej do tego miałaby Twilight, i kto wie, może kiedyś obejmie jakąś posadę w Canterlocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Przez te spoilery to mi mózg wypłynął :3 No ale w końcu ciekawość to pierwszy stopień do piekła, a spoilery to już wyższa szkoła jazdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 (...) WARMEN SZYKUJ SWOJĄ CELESTIĘ DH I LECIMY TĘPIĆ DZIADA!(...) Ja też chcę! Warmenem> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 w 2 piosence jest dosyć pustawo, możliwe ze kuce wymierają z jakiego powodu. a co do nowej rasy: to mysle ze kryształowe kuce to nie nowy rodzaj kucy i nazwe biora od miejsca zamieszkania. a co do Cadence to uważam ze to ona jest królowa kryształowej krainy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Dunno, ale de Lancie mi pasuje na schwarzcharakter xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 na youtube są już piosenki z 3 sezonu & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 na youtube są już piosenki z 3 sezonu & My to wimy od jakichś 6 dni czy tam 2 tygodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Umieram. Nie wytrzymam do 3 sezonu - mózg mi z ciekawości eksploduje... a później znowu eksloduje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Umieram. Nie wytrzymam do 3 sezonu - mózg mi z ciekawości eksploduje... a później znowu eksloduje A ja dostałam z powodu czekania: migreny, uzależnienia od słodyczy itp. Oraz dłużej przesiaduję na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ja od serialu wolę wszystko to, co robione przez fandom. Choć s3 zapowiada się epicko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 A wychodzi, że jeszcze sobie poczekamy xd http://www.equestriadaily.com/2012/07/season-3-not-august.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 A wychodzi, że jeszcze sobie poczekamy xd http://www.equestriadaily.com/2012/07/season-3-not-august.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jej czemu oni nam to robią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 To było oczywiste, przecież by reklamowali to gdyby mieli pokazać 3 sezon w sierpniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Prawdopodobnie wejdzie w podobnym terminie co sezon 2, gdzieś w połowie września, a może wypuszczą na początku września, fajnie by było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Moje teorie spiskowe i przewidywania: - Failure Success Song - Celestia daje Twi rządzić Canterlotem przez jakiś czas, żeby ją przetestować. Zwróćcie uwagę, że kiedy Twi śpiewa, że nie była na to przygotowana, kamera oddala się i pokazuje Canterlot. Poza tym one śpiewa, że wie dużo oraz zna dużo zaklęć, ale na to nie była przygotowana, więc ta próba musi być jakaś specjalna. - Crystal Ponies (ta wersja jest akurat wymyślona przez fandom) - Cadance utrzymuje zgodę w królestwie kryształowych kuców swoją magią (i prawdopodobnie za to dostała CM - kryształowe serducho), ale jej magia nie będzie trwać wiecznie, więc Mane 6 musi "ręcznie" zaprowadzić pokój u tamtych kuców. Nie jestem pewna, z tym pierwszym to tak na 89%, ale wszystko może się zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 - Failure Success Song - Celestia daje Twi rządzić Canterlotem przez jakiś czas, żeby ją przetestować. Zwróćcie uwagę, że kiedy Twi śpiewa, że nie była na to przygotowana, kamera oddala się i pokazuje Canterlot. Poza tym one śpiewa, że wie dużo oraz zna dużo zaklęć, ale na to nie była przygotowana, więc ta próba musi być jakaś specjalna. Jeśli tak się stanie, przestanę oglądać serial. I zupełnie zerwę kontakt z kumplem. I przydałoby się zlikwidować wszystkich fanatyków (zaznaczam, fanatyków, nie fanów czy coś) Twi. W tym jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Jeśli tak się stanie, przestanę oglądać serial. I zupełnie zerwę kontakt z kumplem. I przydałoby się zlikwidować wszystkich fanatyków (zaznaczam, fanatyków, nie fanów czy coś) Twi. W tym jego. A to czemu? Ja tylko tworzę teorie spiskowe! Nie że coś takiego chcę :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Bo ciągle mam w pamięci...fanoli (coś w stylu kibola, hoh) Twi, czy innych kuców. Toż to gorsze niż zmasowany i zorganizowany hejt. Za to ta druga teoria jest całkiem fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Bo ciągle mam w pamięci...fanoli (coś w stylu kibola, hoh) Twi, czy innych kuców. Toż to gorsze niż zmasowany i zorganizowany hejt. Za to ta druga teoria jest całkiem fajna. Dalej nie wiem za bardzo, o co biega, ale jakby co to nie chodziło mi, że Twi ma rządzić wiecznie. Tylko na jakiś czas. Nie wiem, jakie zdarzenie sprawiło, że ta teoria kojarzy ci się z fanolami (też nie za fajna społeczność), ale jeszcze nie wiadomo, czy się tak zdarzy. Póki co, łap huga: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Nah, nvm. Powinniśmy raczej ubolewać, że trzeciego sezonu nie będzie w sierpniu. Choć tyle się naczekaliśmy, że tyle nam nie zaszkodzi (może nie tyle teoria mi się kojarzy, co reakcja pewnych osób) Kath ^^ @down Może przenieśmy tę rozmowę gdzie indziej, bo offtop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się