Applejack12 Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Muszę zachować zimną krew. Ciekawostka:Czy wiesz ze...84 osób w USA ma na imię LOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 @Flutterguy Sezon 3 nie jest ostatnim już są prace nad czwartym a W.A zapewnił,że będzie jeszcze dużo sezonów.Możesz spać spokojnie;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 @Sttark Masz jakieś źródło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 No będzie tak Crystal Fair w SE3OD1 , potem The failure SE3OD2 , potem ma być 9 piosenek jeszcze w 3 Sezonie i AŻ w 3 ODC będzie po 2 piosenki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 http://murdareik.deviantart.com/art/Ultimate-Season-3-Bingo-COMPLETE-307985290 tu masz dowód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 http://murdareik.deviantart.com/art/Ultimate-Season-3-Bingo-COMPLETE-307985290 tu masz dowód Jaki dowód? Dowód czego? Cytując autora: "13 episodes of pure madness, created with speculation by me!" Czyli to czyste spekulacje jakiegoś fana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Pogadaj z MW3Chyba to on znalazł ten link i udostępnił na YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Hmmm... 1) Konkurs Magii i Czarodziejstwa w Canterlot 2) Faworytki to Twilight Sparkle oraz Trixie 3) Obie pokazują fajne "sztuczki" 4) Wyniki będą ogłoszone za tydzień 5) Twilight wychodzi z ogrodów i śpiewa Failre Song Seems legit xD Prawie miałem racje jeśli chodzi o 2 odc Przynajmniej wg tego cosia Keola, ten fan podaje za dużo szczegółów, nie wydaje mi się żeby aż tak zmyślał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Keola, ten fan podaje za dużo szczegółów, nie wydaje mi się żeby aż tak zmyślał Tak? To skąd fan to wie? I dlaczego w takim razie pisze, że to tylko jego spekulacje na temat III sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 No będzie tak Crystal Fair w SE3OD1 , potem The failure SE3OD2 , potem ma być 9 piosenek jeszcze w 3 Sezonie i AŻ w 3 ODC będzie po 2 piosenki. uwielbiam piosenki w tym serialu (jeszcze rok temu gdy słyszałam w jakimś serialu piosenke przełączałam na inny kanał ) Choc jak aż tyle to pewnie będą krótkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Powiesz ty mi może skąd ja mam to wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 To będzie znakomite będzie ten Sezon 3 będzie 3x lepszy niż Sezon 1 i 2 razem połączone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Po co sam autor tego tekstu przyznaje, że to spekulacje, jeśli mówi prawdę? Ja tam akurat w to "aż tak" bardzo bym nie wierzył. Bo wkońcu kto wie? Nie takie rzeczy się w internecie zdarzały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Nie powiedziałem że mu ufam, stwierdziłem że to może być prawda przez to że podał szczegóły takie jak np. kto napisał odcinek i jaka jest w nim piosenka. Nie mam w zwyczaju czytać opisów, oceniam zwykle po zawartości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 No ja kiedy zobaczyłem ten link to jak mi się teraz chce obejrzeć ten Sezon 3. PS : jak ktoś będzie mnie szukał mój nick na YT to Raven Kosiarz ale był taki problem że musicie najpierw znaleźć tego co subskrybuję ze mnie subskrybować lub znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 http://murdareik.deviantart.com/art/Ultimate-Season-3-Bingo-COMPLETE-307985290 tu masz dowód Jeśli to, co pisze tam o odc. 5. to prawda, to będzie super odcinek. Luna i piosenka Luny?! Hasbro, make it happen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 THE BEST Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 LOL to jest fake...to tylko jego opinia dotycząca tych 13 odcinków.Nic więcej.Przynajmniej nic nie jest potwierdzone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 LOL to jest fake...to tylko jego opinia dotycząca tych 13 odcinków.Nic więcej.Przynajmniej nic nie jest potwierdzone... To właśnie mówiłem tak z dziesięć postów wyżej. Nie ma się co podniecać wyobrażeniami jakiegoś fana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 Do premiery już jest bliżej niż dalej. Poczekamy to zobaczymy czy miał racje. A jestem tego pewny że każdy chciałby sprawdzić jego przypuszczenia jak najszybciej ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 W pewnych kwestiach raczej wątpię by miał racje,ale trzeba przyznać,że ogólny rozpis odcinków jest całkiem możliwy.Ja najbardziej bym chciał by spełnił się ten odcinek o olimpiadzie oraz jakiś epizod z Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Premiera 3 sezonu według zagranicznych forów podaje,że będzie 21 października. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Jak Voice Aktorka Scotaloo mówiła. "Czekajcie" Z olimpiadą, jest ten problem, że już jest po czasie, chyba, że będą chcieli zareklamować akcesoria "kucyki na olimpiadzie"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 @Rarity115 To chyba niemożliwe..to niedziela a premiera miała się odbyć w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Tak piszą tylko na zagranicznych forach. Ja również,w to nie wierzę,bo tego dnia jest niedziela. Traktuje to tylko jako zwykłą nieoficjalną plotkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się