Jump to content

<<Spoilery>> sezon III

Lukiner
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja tu normalnie wykituję! Ile można czekać?! W kółko oglądam sezon 2, czytam FanFick'i i codziennie śledzę Equestria Daily?! Błagam, dajcie już 3 sezon! No bo ile można...

Tak wiem jestem FanBoyem ale cóż poradzę :) To jest [świetne]!

Proszę o zachowanie kultury języka ~Keola

Ja nie mam nic do roboty komputer mi się rozwalił i nie mogę przez to grać w lol'a i tf2 czytam kilka niedokończonych lub niedokońca przetłumaczonych fanficków, a więcej nie mogę ich przeczytać ponieważ wszystko zacznie się mi mieszać. A zapomniałbym na youtbe nie ma filmów i w szkole a mało lekcji nam zadają więc przez większość dnia nudzę się przed telewizorem lub laptopem na którym nie działa żadna gra więc proszę tylko o to by w końcu wyszedł sezon trzeci lub film MLD ale bardziej pragnę trzeciego sezonu. No ale koniec użalania się i wypłakiwania się na forum nie chcę przecież go zaśmiecać.

Mam nadzieje inaczej ciężko się im będzie wyrobić z odcinkami.Mam nadzieje,że czekanie na sezon 4 będzie trochę krótsze;)

A skąd wiesz że 4 sezon wogóle wyjdzie....

Nie macie co robić na świecie?? jeżeli nie to ja mam dla was pomysł (ja tak robie)

5 rzeczy które robisz kiedy się nudzisz

1.Zaglądasz w podświadomość i przypominasz sobie o jakiejś zajefajnej starej grze

2. Wychodzisz na dwór ze znajomymi

3.Piszesz FF lub oglądasz kuce bez przerwy :rainderp:

4.Oglądasz telewizję

@EDIT

Lub się Uczysz xD

5 rzeczy które robisz kiedy się nudzisz

1.Zaglądasz w podświadomość i przypominasz sobie o jakiejś zajefajnej starej grze

2. Wychodzisz na dwór ze znajomymi

3.Piszesz FF lub oglądasz kuce bez przerwy :rainderp:

4.Oglądasz telewizję

@EDIT

5.Lub się Uczysz xD

1.A jak się nie miało, lub się już nie ma?

2.Ja mieszkam w szczerym polu i do kolegów mam ok. 3 kilometrów, a do tego jestem leniwy i nie lubię nie gdzie chodzić.

3.Wiesz co, nie chce cie załamywać, ale jestem wielkim fanem MLP a nie wiem co to jest ten Fan coś tam, a oglądanie kucyków...... Ponieważ mieszkam w szczerym polu, mam problemy z internetem, a od dawna wyłapuje mi 2G czyli mam prędkość pobierania ok. 16 kb/s :-( , atak to bym chętnie oglądał.

4.Znudziła mi się :-)

5.To właśnie robię.

Czy czasem nie obiecali swego czasu, że będzie więcej sezonów, chyba zrobili to w czasie ujawnienia, że tylko 13 odcinków będzie, jak dobrze pamiętam padły słowa, że pracują nad nimi (tymi sezonami/odcinkami) i mają pełno pomysłów na dalsze opowieści. Zresztą... Kasa wystarczy jaka z tego musi być ;)