Cozy Glass Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 M.a.b, Tak, na pewno. 7 piosenek w 22 min. wyszedł by odc samego śpiewania i niczego więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Wiem, brzmi dziwnie, ale to nie mój wymysł Hawajek... Dałem źródło skąd to wiem, więc nie puszczam plotek (a przynajmniej staram się tego nie robić). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Niestety was rozczaruję co do długości... On będzie trwał 22 minuty... Ten artykuł pisano zanim w ogóle pojawiły się doniesienia o tym, że odcinek ma być dłuższy... dokładnie to 2 dni temu. Poza tym autor z góry założył, że długość odcinka będzie normalna. Nie wiedział wtedy o 7 piosenkach. Dlatego też nadal obstawiam, że będzie on dłuższy. A co jeśli masz rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 po prostu co 2 słowo będzie śpiewane i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Możliwe, ale lepiej być miło zaskoczonym, niż niemiło rozczarowanym... Czy ktoś zauważył Derpy na niebie, jak Twi śpiewała o poranku w Ponyville? Zaś taniec Spike'a przypominał mi raczej jakąś starą kreskówkę z serii Animaniacs czy coś niż Gangnam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ponoć odcinek ma trwać 21 minut i 45 sekund, ale ja myślę, że twórcy robią sobie z nas beke i będzie dłuższy, do 30 min przynajmniej . Źródło: http://family-room.ew.com/2013/02/15/my-little-pony-friendship-is-magic-finale-clip/ . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 a Jeżeli nie. wiem że ten obrazek już był, ale to prawda to będzie horror. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 No dobra, zaczynacie mnie lekko niepokoić. Nadal nie chce mi się wierzyć, że upchają 7 piosenek w 22 minutach, ale warto rozważyć opcję takiego failu. Jeżeli faktycznie przedłożą formę nad treść to pozostanie nam tylko jedno wyjście. Będziemy musieli wybrać 6 Bronies, którzy użyją Elementów Bulwersu by wystrzelić w kierunku siedziby Hasbro Tarreth'a z Wielkim Banującym Młotem Zagłady. Wtedy wszystko jakoś się odkręci, a ja będę nosił te wąsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jeżeli zrobią musical to ja jestem niezłym powiernikiem elementu bulwersu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Zapisz mnie do klubu zbulwersowanych! >:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ojej. Niema się jeszcze czym bulwersować. Odcinek jak na razie nie wyszedł, a tak jak już wcześniej powtarzałem ze 100 razy, raczej będzie dłuższy. Po prostu logika na to wskazuje. Będę w szoku jeśli nie będzie miał przynajmniej 30 minut. Do piosenek też nic nie mam, a nawet jestem za. Szczególnie podoba mi się "True, true friend". Piosenki przyspieszają akcję w pozytywny sposób, co zostawi więcej czasu na inne wątki. Wiemy, że piosenek jest 7. Łączny czas trzech znanych piosenek wynosi około 6 minut, tak więc zakładając, że reszta też będzie podobnej długości, całość wyniesie 14 minut w porywach. Jeżeli dobrze dedukuję i odcinek będzie dłuższy, to zostaje minimum 16 minut serialu. Jeżeli zła opcja się sprawdzi i odcinek rzeczywiście będzie miał 22 minuty, zostaje wtedy tylko 8 minut na niemuzyczną akcję, co byłoby smutne, ale jest to moim zdaniem mało prawdopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Nie bulwersujcie się tak kucyki, złość piękności szkodzi A teraz dla odmiany... Łapcie piosenkę z napisami: http://www.youtube.com/watch?v=rAxucZDVVIA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Jeżeli te piosenki będą miały po minucie, to może jeszcze ten odcinek nie będzie totalną katastrofą. ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Hmm. Może nie będzie. Ale piosenki nie są wcale złe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 To jest finałowy odcinek, on nie może być po prostu klapą. Od kiedy to początkowe i finałowe odcinki są beznadziejne? Zepsuć mogli każdy inny, ale jestem wręcz przekonana, że ten im wyjdzie świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Co do zbliżającego się wielkimi krokami odcinka... mam olbrzymie obawy. Wszystkie rzeczy, o jakich słyszałem w tym odcinku budzą we mnie niepokój. Twilight Alicorn, 7 piosenek, dłuższy czas odcinka... Mimo iż odcinek robi Larson, a słynie on z tych lepszych odcinków, to będę mieć pełno w gaciach przy odpalaniu tego tworu. Zegar tyka, a do premiery pozostało 15 godzin, 54 minuty i 47 sekund. Boje się i modle, aby ten odcinek był przynajmniej przyzwoity, ale to jaki będzie, to już czas pokaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 UWAGA, MASSIVE SPOILER ! ISTOTNY DLA FABUŁY! OSTRZEGAM! http://www.wired.com/underwire/2013/02/my-little-pony-season-3-finale/ edit. Doliczyłem się, że czas wszystkie scen z odcinka które znamy wynosi dokładnie 8 minut i 48 sekund XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 AAA... Czyli Księżniczka Celestia sprawiła, że Twili zostanie alicornem(dedukując i obserwując wszystkie spojlery). Niestety Odc. będzie trwał tyle co standardowy czyli 22min.. To będzie istny musical. @Edit: Do odcinka zostało mniej więcej 6godz.. Już się nie mogę doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Ja czekam aż wyjdą napisy pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPony Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 A czy ktoś tak btw zauwayżył ogiera który ciągnie sofę ? Postura BigMaca ale ten CM powinien być na innym ogierze XD A moim zdaniem to będzie wyglądało tak: Dzisiejszy odcinek 22 minuty w których to : Pomieszanie CM Nieco Beki z tym związanym Naprawa całego bałaganu Finał odcinka Twi z powodów mi nieznanych dostaje skrzydła Słowa Powierniczki Dobroci "You look just like a princess" TBC w sezonie czwartym Aha i sądzę, że może te 7 piosenek odnosi się do całego cyklu czy Dzisiejszego odcinka i 2 pierwszych w czwartym sezonie Ale to tylko moje przypuszczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Mi się zdaje że do tych 3 odc a nie tylko do jednego bo znamy na razie tylko 3, więc mi się zdaje, że te pozostałe 4 będą w kolejnych dwóch odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluttershyPets Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 a co to są spoilery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 To już chyba ostatni spoiler przed odcinkiem, przynajmniej ja już żadnego nie będę wyszukiwała i tłumaczyła. Oczywiście jak zawsze z napisami PL. http://www.youtube.com/watch?v=OSEzDQwoqeg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 a co to są spoilery? Klipy, wiadomości, zrzuty, cokolwiek co ma w sobie informację o fabule nadchodzącego odcinka. A teraz tak to gadających "22 minuty - 7 odcinków": Za 6 godzin wszystko się wyjaśni więc calm down, czekamy. Moja teoria jest taka, że albo odcinek będzie przedłużony, albo te 7 piosenek będą trwać po pół minuty, maksymalnie jedna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluttershyPets Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Klipy, wiadomości, zrzuty, cokolwiek co ma w sobie informację o fabule nadchodzącego odcinka. A teraz tak to gadających "22 minuty - 7 odcinków": Za 6 godzin wszystko się wyjaśni więc calm down, czekamy. Moja teoria jest taka, że albo odcinek będzie przedłużony, albo te 7 piosenek będą trwać z pół minuty, maksymalnie jedna. aha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się