Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Um... Cześć... Mam na imię Ola [</3], ale wszyscy mówią mi Nomi. Jestem z Łodzi. Ulubiony kucyk to Fluttershy. ♥ Na forum jestem od lutego [A przynajmniej tak mówi mój profil .-.], nie mam pojęcia co tu robię, kuce, miłość, serca ♥♥♥, coś jeszcze powinnam napisać? .-. A tak, zajmuje się rysowaniem, http://n0m1.deviantart.com/ *patrzy na powitania innych* Hm... Zainteresowania... Rysowanie i śpiew? :u A, no i hejcenie cudzych rysunków. :3 Przegrywanie ludziom gry. c: No i kochanie wszystkich. I serca ♥. To chyba tyle .-. ♥♥♥ Coś jeszcze chcecie wiedzieć? .-. Nie jestem pewna czy powinnam to robić... ,-, 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Zbyt duzo slodkosci... Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Przepraszam, nie chciałam ,-, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj na forum. Baw się dobrze. Masz ode mnie , a Daffy dostaje ode mnie odtrutkę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Zabijesz ich cukrem jak Fluttershy ;-; I hai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Fajnie rysujesz. Zastanawiałaś się kiedyś nad dziabnięciem czegoś w historycznym mundurze oddziałów paramilitarnych... Jak choćby jakichś Eskadr Ochronnych? Taki tylko przykład mi do głowy przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj w drużynie:) Obyś miło spędziła tutaj czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj na forum. Baw się dobrze. Masz ode mnie , a Daffy dostaje ode mnie odtrutkę: Dziękuje ;3; To takie miłe. A tu dla Ciebie trzy: :muffin: ^One się uśmiechają /)^3^(\ Zabijesz ich cukrem jak Fluttershy ;-; I hai. Przepraszam, nie chce nikogo zabijać, nawet cukrem. ;_; Fajnie rysujesz. Zastanawiałaś się kiedyś nad dziabnięciem czegoś w historycznym mundurze oddziałów paramilitarnych... Jak choćby jakichś Eskadr Ochronnych? Taki tylko przykład mi do głowy przyszedł. Dziękuje /)^3^(\ Nigdy mi nie przyszło do głowy coś takiego, ale pewnie kiedyś to zrobię! c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Ona mnie rozpruwa slodkoscia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wiitaj ! Czuj się jak u siebie i zostań jak najdłużej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Witaj w drużynie:) Obyś miło spędziła tutaj czas. Dzięki! ♥ Ona mnie rozpruwa slodkoscia. Przepraszam .-. Ja naprawdę, nie chce Cię rozpruwać! ;n; Wiitaj ! Czuj się jak u siebie i zostań jak najdłużej . Dziękuje ♥ Na pewno będę c: Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Nomiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Cześć! Mam nadzieje że Ci się tutaj spodoba. Miłego dnia i powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj! Cieszę się ,że ludzi na tym forum w miarę przybywa. Życzę ci dobrej zabawy oraz punktów reputacji . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Szczęść Bożę~ Kliknę Ci watcha :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Z Łodzi? Może kiedyś się spotkamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomiki Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Cześć! Mam nadzieje że Ci się tutaj spodoba. Miłego dnia i powodzenia Dzięki c: Witaj! Cieszę się ,że ludzi na tym forum w miarę przybywa. Życzę ci dobrej zabawy oraz punktów reputacji . ;3; Szczęść Bożę~ Kliknę Ci watcha :> Ojej ♥ Z Łodzi? Może kiedyś się spotkamy Łódzkie ponymeety, sobota, 12, plac wolności ;3 ♥ Znam już drugą dziewczynę z Bełchatowa, Yay ;3; Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Nomiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 witamy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Ave! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Łódź - moja okolica Witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj . Słodzisz aż zrobiło się słodko, to na przepitkę i przysłodzenie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Oh well, cukru więcej niż w Coca-Coli. Witamy na forum. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Nie lubię przesłodzonych ludzi. Mam nadzieję, że w realu taka nie jesteś. Ile masz lat? (stawiam, że 13) Nie chcę cię na wstępie dołować, więc życzę powodzenia w pisaniu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się