MCcrater11 Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Z powodu przesłanych piosenek z anime(bez urazy oczywiście) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Tak nagle mi się skojarzyło...nie wiem czemu... http://youtu.be/joBg8AcbUtE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Dlatego że wielbisz anime, a anime kojarzy mi się z demonami (od tej pozytywnej strony). No. Zauważcie wszyscy, żem dobra bo hejt żaden z palców moich nie padł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Wioniesz mrokiem tak bardzo, że kable w laptopie wygięły się w konwulsjach i wydały potępieńczy skowyt boleści. A tak poważnie to odbieram ten utwór jako pasujący do waćpanny. Edytowano Październik 10, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Tawariszu pułkowniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Masz piosenkę w której to Len chce być "maczo"...Tak mi się z tobą kojarzy... Edytowano Październik 10, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Kolejna uważająca się za niechcianą, mogło być o wielo gorzej towarzyszko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Dziękuję,że przynajmniej dajesz mi jakieś "wesołe" piosenki,żeby mnie rozweselić.W zamian masz nightcore'wą wersję Gangam Style(z avkiem mi się kojarzy) Edytowano Październik 11, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Nie wiem czy było, ale widząc w sygnie napis "hearts" nie mogłem się powstrzymać - zakochałem się w tym kawałku Wymagania "sprzętowe":- słuchawki (nauszne)- dość duża głośność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Czy muszę coś dodawać? Wszak muzyka mówi sama za się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ze względu na nazwę otrzymujesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Dla miłośnika tańca:Tiesto - Dance4Life Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 W nicku zawarte masz serce, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Natomiast ty światło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Przez ten "elektroniczny" nick ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Nigdy nie wiedziałem że mój nick jest elektroniczny, ale kto ci tam wie. POCZUJ CIERPIENIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Karma nadchodzi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Uwielbiam tą piosenkę, ale jako iż podarowałeś mi ją w złym celu musisz ponieść konsekwencje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Podarowałaś, Waść. Istotnie nie jestem facetem. Piosenka o zemście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Istotnie, leśli wać panna będzie łaskawa przeprosić uraduje mnie to, lecz wpierw ja muszę przeprosić, oto moje przeprosiny: Wiem, iż wstawianie tu tego nie ma żadnego sensu... Ale jest to tak zabawne że muszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Oczywiscie, przeprosiny przyjęte, chociaż śmiem nie łączyć zbyt wielkich nadziei z wyhodowaniem sobie brody na mordzie. Bardzo mi przykro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Ba na na...http://www.youtube.com/watch?v=fvxqnQmahTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ktoś zrozumiał przesłanie piosenek tutaj przezemnie wstawionych, chwała ci. W nagrodę otrzymujesz... http://www.youtube.com/watch?v=DCrL76vGpNA&list=PLzEcwljIzwjqoA7YbkbngZ-Xfhq8mITYa Grając w to z kuzynem nuciliśmy tą muzykę i wszyscy w domu darli się abyśmy przestali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Poniższa piosenka bardzo kojarzy mi się z PP.(i Vinyl oczywiście) Sam tekst jest bez sensu ("Diva desu [...] Project Diva Diva [...] D-i-v-a [...]"),ale piosenka ma nawet fajny "bit"(?)(moim zdaniem). Edytowano Październik 12, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts