Unbridle Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Opis zabawy jak zwykle krótki... W stylu Unka! Zasady proste i większości znane: ja daje zdjęcie sukni ślubnej, a Wy musicie podać użytkownika, do którego najbardziej pasuje (TAK! dajmy chłopakom suknie ślubne!). Zaczynamy! Do kogo powędruje ta piękna suknia? Lista osób z sukniami: solaris Kruczek Van Dort Magenta Myhell Niklas Eyethe Othello Tarreth Cava Hofferson Sajback Kamikazia Dolar84 Insomnia de Lya Cygnus olor Edytowano Październik 24, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Solaris . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Ja bym obstawił Tarretha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Na Tarretha zbyt skromna. Tarreth powinien mieć dużo na sobie dużo zdobień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Na Tarretha zbyt skromna. Tarreth powinien mieć dużo na sobie dużo zdobień. Zgadzam się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Na Tarretha zbyt skromna. Tarreth powinien mieć dużo na sobie dużo zdobień. E tam zdobienia, ten kwiatek we włosach! Czy co to tam jest, w każdym razie to coś na kłakach. Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 A,niech będzie Solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Solaris. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Niech będzie Solaris. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Więc... Suknia wędruje do Solarisa! Gratulujemy! Kolejna suknia do rozdania: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Unbirdle Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Phin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Mam nadzieję, że ta pani w komplecie coby jakąś zabić A kiecka leci do Tisosa, niech też ma jaką ścierkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Mrs.Octavia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Tisosek niech będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Kolejna "ścierka" wędruje do Tisoska! A oto kolejna suknia: KOLCZYKI GRATIS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Unbridle Flynn bo będzie w niej sweet wyglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Phin,bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 A ja proponuję Daffy'ego, kolczyki mu się spodobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Ja chcę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Celestor może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ja bym ją dała Bohenowi ID Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 21, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2013 Unbridle Flynn bo będzie w niej sweet wyglądać Nope! ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Niech będzie Daffy. Jest Avatarem Cadence, więc niech ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Suknia wędruje do... Daffy'ego! A to kolejna suknia ślubna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts