Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Cóż by o niej powiedzieć? Jedna z moich ulubionych jeżeli nie ulubiona postać drugoplanowa. Co w niej lubię? A to że jest taka zadziorna, ma dziewczyna charakterek hehe i super wygląd. Wady jedynie wkurza mnie jak ludzie chcą z niej zrobić potwora bez uczuć, którym nie jest. Pomyślcie czemu zabiega się o czyjąś uwagę? No chyba nie dlatego że ma się tak szczęśliwe i kolorowe życie, a raczej z powodu braku miłości i przyjaciół. W sumie przydał by się temat w którym można by zbadać dogłębniej jej zachowanie. Pozdrawiam fanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Już się nie mogę doczekać odcinka "Magic Duel". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jak-mozna-nie-lubic-trixie-pl-ffffff przecież to wspaniała klacz! Normalnie .-. Ja jej nie lubię...no chyba że jako czarny charakter xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Dlatego płoń!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOOM!!!! Wysadzę cię w mojej sztuce hehe żartuję, a może nie kto wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 No co mam prawo mieć swoje danie i muszę się na was zemścić >:[ Przez was zaczynam trochę lubić Trixie ;_; Ale tylko trochę...choć nie nadal jej nie cierpię ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Hehe ja to mam moc przekonywania Tylko nie musisz się obrażać za poprzedniego posta tak se jaja robię !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja po prostu nie wiem za co tak lubicie tą Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Za charyzmę Bo jest śliczna Mogę do niej wymyślić setki różnych historii Jest tak krnąbrna jak Dashie Jest zadziorna Zna się na magii Jest zabawna Mam wymieniać dalej Intryguje mnie Często zastanawiam się nad jej przeszłością bo jak już wspomniałem ktoś kto chcę zwrócić na siebie uwagę często miał smutne życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Strasznie lubię Trixie Ciesze się, że pojawi się w 3 sezonie. No i nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Umie tylko parę sztuczek i to tylko iluzji Smutna historia? A może po prostu taka już była jest i będzie? Zabawna? Raczej złośliwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jakby tak na to patrzeć to Dashie, którą też lubię, nie jest zabawna a złośliwa Tylko parę sztuczek poczekaj kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ten naszyjnik czy co to tam jest się nie liczy bo to oszustwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ten element i przyjaciele bez których Twilight by dawno się poddała się nie liczy Dobra STOP bo to powoli zaczyna przypominać kłótnie a nie mam na to ochoty. Każdy ma własny gust a jak pewien mądry człowiek powiedział o gustach się nie dyskutuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Racja, Bronies i Pegasis trzymają się razem, bez względu na gust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 I tak trzymać siostro Dobra ja się zamknę bo dostane kolejne punkty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Iluzja nie jest zła, dzięki niej można manipulowac stworzeniami i przedmiotami...a co do przeszłości Trixie się zgadzam- ogromne pole do popisu. Bardzo dobrze znowu się pojawi, w końcu widzieliśmy ją tyko przez jeden odcinek. Jak myślicie co mogło spowodowac u niej taką krnąbrnośc? Z psychologicznego punktu widzenia w grę wchodzi trauma w dzieciństwie lub brak zainteresowania ze strony rodziny. Kto wie, może miała gromadę rodzeństwa i nie poświęcano jej najmniejszej uwagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Moim zdaniem nikt jej w dzieciństwie nie lubił. Została przez to poszkodowana i chciała to po prostu zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 A moim zdaniem to za proste, pomyślcie co można wymyślić nawet całe opowiadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Ja także ^^ a tak odchodząc od tematu to ja bardzo lubię Trixie tak samo jak Lunę i Cadance *.* i dziś włanie otworzyłem saszetki z tymi oto kucykami (Cadance i Trixie ^^) z resztą Trixie jakaś taka inna bez tego kapelusza... ale co kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzotrix Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Heh^^ Moim zdaniem Trixie jest git. Teraz to ''Wielka i Przepraszająca Trixie. Kiedyś jej nienawidziłam. Myślę,że gdy odeszła z Ponyville i była wyśmiewana,poczuła się samotnie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 ja ani nie jestem fanką, ani anty-fanką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Ja tam Trixie lubię. Postać, która tak naprawdę nie jest zła, chce tylko uznania. Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi, dzięki czemu poznamy ją lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Dat art, odnośnie Opowieści Wigilijnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Na początku Trixie nie przypadła mi do gustu, ale w końcu ją zaakceptowałem, być może nawet polubiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts