Hidoi Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 http://puu.sh/5u8MS.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Mocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Mocie Spoiler Tyle gore na ekranie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Tyle gore na ekranie Ten znaczek mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Nowa tapetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) New wallpaper Sama robiłam. Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 New wallpaperSama robiłam.Ale żeby nie było offtopu:http://i.imgur.com/qeKk5pN.jpg Po prawie roku zdecydowałam się na zmianę tapety i teraz mam 15 tapet zmieniających się co 10 min, a kolejne dochodzą :'D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) a to mój pulpit :3 Edytowano Grudzień 1, 2013 przez UczuMałeRudeDerpiątko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Taka tam zręczna klaczka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Kruk Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Risikofaktor 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDurny Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Było dużo pulpitów to czemu ma nie być mojego ? http://puu.sh/5zQto.png (Być może "jezd" duży) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 nowa tapetka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Wreszcie ogarnąłem pulpit. Edytowano Grudzień 3, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Wreszcie ogarnąłem pulpit. Słowik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Słowik Od jakiegoś czasu mam bzika na ich punkcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Aktualnie tak : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Nie mam nic ciekawego w tym momencie do roboty, to pomyślałam, że wrzucę niedawno (czyli parę godzin temu) zmieniony pulpit : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Teraz tak wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Porządek jest dla gatunków podrzędnych. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez arkadiusz fuks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Teraz tak wygląda Drzewko znalazło dziewczynę chyba, bo teraz kucyki na ekranie ma xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 http://i.imgur.com/PddXbjl.png Tapeteczunia mojego autorstwa z rysa zrobionego przez Natx System przepuchał jakość, bo normalnie wygląda lepiej .//////////. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Mỏj Ubunciak: Niedługo wstawię Windę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Czas na świąteczną atmosferę na pulpicie... i trochę świątecznych porządków poczyniłem przy okazji 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleCasti Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) Po przeniesieniu windowsa na inny dysk nie przeniosły się skróty Edytowano Grudzień 17, 2013 przez LittleCasti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się