Hajime Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Mukuro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Pulpit jest taki http://imageshack.com/a/img801/702/xsrk.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 http://puu.sh/5T3dC.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Jestem hipsterem, bo mam Linuxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Nowa tapeta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Aktualnie tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Bo święta Edytowano Grudzień 27, 2013 przez FlutterFan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Święta się skończyły czas na nową tapetę + czysty art jakby ktoś chciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 + czysty art jakby ktoś chciał Art fajny, ale ten "czysty" jest niewidoczny ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 naprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Coż... przedwczoraj wysypało mi kompa. Wszystko odratowałem ale tapetke zmieniłem. Tym razem maszyna będąca niemal ikoną USAF: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 http://i.imgur.com/rGf7rv6.png 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 nudziło mi się to zmieniłem tapetę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Ty zmieniasz te tapety częściej niż cokolwiek innego... Ja nawet nie zdążyłbym się nacieszyć swoją tapetą, gdym tak szybko je zmieniał.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić, więc daję link do mej tapety: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1441xyv&s=5#.UsQLIPuynaF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Nowy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Moja:http://mixik.deviantart.com/art/Tomb-Raider-wallpaper-409459166 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wow Sosna tak dawno nie zmieniał tapety wow trzeba się pochwalić nową wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Taka tam tapetka na moim Firefox OS i.imgur.com/Rt4DakH.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 (edytowany) Się pochwale swoimi cudami 1)Laptop z Xubuntu 12.04 - udało mi się wygrzebać dosyć stary program Desktop Sisters(link na ponychanie wygasł, mogę poratować swoim jakby ktoś chciał) i go przystosować do pracy pod pingwinkiem, z czego jestem generalnie zadowolonyGeneralnie myślałem, że będe tym pierwszym który przyjdzie tu z pulpitem z linuxa, ale jak widze jest tu nas więcej Linuxowcy, łączmy się )2)Pc: Windows XP/Mint 15 Cinnamon - oto miejsce, gdzie sprawdzony i działający system zderza się z bardzo dziwnym tworem, który ciągle napotyka na jakieś problemy - cóż, pod ten drugi nadal jest najwięcej gier, więc trzeba go trzymać. Zastanawiam się tylko, czy napisalem to z ironią czy to coś z wnętrza mnie probuje przemowić...Windows XP:Mint:3)Smartfon: Android 4.1 - Akurat tymi pulpitami chyba nikt sie tu jeszcze nie chwaliłKto znajdzie program który jest na wszysztkich systemach? Edytowano Styczeń 15, 2014 przez krysztal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Taka tam tapeta z Ticci Tobym. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Krysztal wszędzie widzę ikonkę do Maxthona... czymkolwiek ten program jest Żeby offtopu nie było też się pochwalę tapetą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) Stocking Edytowano Styczeń 28, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się