Cahir Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 Ha! Pierwszy dorwałem ostatni odcinek ^^ No to teraz pozostało czekać na drugi sezon. Łapcie. http://www.youtube.com/watch?v=GqbcFUDKdi0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DLACZEGO TERAZ?? W PRACY JESTEM :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 19, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2011 Dziękować nie musisz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 26 to ostatni odcinek sezonu 1? foch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rewolwerek Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 wiadomo juz cos o sezonie 2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 20, 2011 Share Napisano Sierpień 20, 2011 A czegóż się spodziewałeś? ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 20, 2011 Share Napisano Sierpień 20, 2011 cóż - ogólnej rzezi, pojawienie się Nightmare Moon i wygnania Celestii na Słońce?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 20, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2011 wiadomo juz cos o sezonie 2 ? No... będzie w grudniu. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FirzenX Napisano Sierpień 21, 2011 Share Napisano Sierpień 21, 2011 Szkoda, że to ostatni odcinek :< Teraz nie będę miał co robić po nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 21, 2011 Share Napisano Sierpień 21, 2011 Epicka Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 A ja dopiero jestem na 12 czy 13 odcinku T_T. Aż wstyd się przyznać. No nic, jutro robię maraton, cały dzień MLP. Do wieczora powinienem skończyć. 13x20=260minut, jakieś 4,5h oglądania. Ale fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galanthel Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 Nawiązań do arcydzieł muzyki musicalowej ciąg dalszy: Catch, ponies! To naprawdę wspaniała sprawa, przypominanie w ten sposób dorobku wielkiego artysty, jakim bez wątpienia jest Stephen Sondheim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 o matko, o matko, most epic odcinek ever. A RAINBOW DALEJ NIE LATA Z WONDERBOLTSAMI CHOLERA CO TO MA BYĆ JA SIĘ NIE GODZĘ NA TO. No i Flutter...YOU'RE GOING TO LOVE MEE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 4, 2011 Share Napisano Wrzesień 4, 2011 łejt e sekynd. A co z Apple Bloom i resztą cutie mark crusaders? Wiele rzeczy nie pozostało wyjaśnionych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 8, 2011 Share Napisano Wrzesień 8, 2011 Świetny odcinek, nic nie przebije fluttershy ^^, MACIE JĄ KOCHAĆ!!!, ja obejrzałem wszystkie odcinki i teraz oglądam drugi raz i jestem przy 21 odcinku ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 Fluttershy es #1. Ten książę też był boski. Dałbym mu tytuł "Dżentelmen roku" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Nie jestem pewien ale chyba głos pod tego księżulka podkładał ten sam aktor który był odpowiedzialny za księcia z bajki ze Shreka brzmią bardzo podobnie.Cały odcinek jeden z najlepszych w sezonie,każdy kucyk na balu wymiata szczególnie historie Fluttershy i Rarity.I zakochałem się w vocalu Rainbow Dash chyba z 100 razy albo i więcej odsłuchiwałem tego fragmentu: Głos Rainbow Dash dodaje mi sil i poprawia humor z niecierpliwością czekam na cała piosenkę w wykonaniu Dashie w drugim sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 @Ronnin IMO to RD miała najlepszy głos we wstępie Winter Wrap up " Three months of winter coolness, and awesome holidays" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 20, 2011 Share Napisano Październik 20, 2011 Rainbow Dash ogólnie wspaniale śpiewa czekam na pierwsza cała piosenkę w jej wykonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 Rainbow Dash ma babochłopski głos. Fluttershy rzondzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 " You are going to love me " krótko najlepszy tekst fluttershy EVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dixie Anima Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Przez długi czas najlepszy odcinkiem (wg różnych źródeł) był "Party for the one", ale "Best night ever" wymiotła wszystko jednym machnięciem ogona/grzywy/skrzydła "Afraid to get dirty!?" "You`re going to love me" i "Extra sprinkles" to chyba najlepsze teksty ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 Spoko piosenka, ciekawy epizod. Spike wpieprzający kamienie i wyglądający na pijanego ;s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 Dobre zakończenie sezonu I. Jak zwykle dobrze się oglądało, dobre teksty, piosenka gites majonez... i Fluttershy, która pokazała swoje prawdziwe oblicze ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Avro on tam kamienie żarł? Bo już się cieszyłem, że alkohol i Twilight będzie miała problemy wychowawcze ze Spikiem No ale scena extra ... "jeszcze raz to samo". Ogólnie b.fajny odcinek, każdy kucyk miał czas dla siebie, zdziwiło mnie, że próbowały się tak długo bawić bez siebie, mogłaby jedna szukać drugiej A Fluttershy się pięknie zdenerwowała, dziwne, że jej nie wyszło ze zwierzakami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się