Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zaczęłam odgrywać pod górą dramat który wzruszył Cię tak bardzo, że poślizgnęłaś się na błocie wywołanym przez własne łzy. Nie potłucz się zbytnio przy spadaniu z mojej góry. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) sprubuję. Zamieniłyśmy się miejscami.Moja Góra! Nie potłucz się Edytowano Sierpień 24, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zastrzeliłam cię. Ta góra należy do mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wstałam z martwych i cię ugryzłam. Jesteś zombie, który został zepchnięty Zgadnij, czyja jest góra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Moja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Leżąc pod moją górą jako zombie czekałam cierpliwie na pierwsze promienie słońca. Magiczne właściwości promieni zmieniły mnie spowrotem w ludzia Dostałaś łopatą i leżysz nieprzytomna. Moje Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Podniosłam miotacz ognia i cię spaliłam Moja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Zjawiłam się w blasku chwały (niczym Jack Black), która Was oślepiła. Miłego lądowania. Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Nocturnal Light 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie napisałaś "Moja góra" więc moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zasypałam cię informacjami i pękłaś z nudów.Moja góra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wykrzykniki zapchały szczyt i zmusiły Cię do wycofania się z niego. Ja tymczasem zrzuciłam je wszystkie i zajęłam moją górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zrzuciłaś je wszystkie i spadłaś z Mojej Góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Dostałaś z adidasa. Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 sprubuję. Apage Satana Analfabeta Spiritum Zjawiłam się w blasku chwały (niczym Jack Black) Jak tu Cię nie kochać? _______________________________________________________________________________________________________________________ Rzuciłem Cię "Poradnikiem przejmowania góry" w głowę, teraz jest moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Dostałeś z drukarki Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 oberwałaś poduszką.Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zawołałem chłopaków z TF2. Bój się szczególnie: -Skauta -Żołnierza -Pyra -Demomana -Grubego -Snajpera -Medyka -Szpiega MASSIVE ATTACK!!! Moja góra! Chroniona przez: TF2 + Avast! Be Free Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) zmiażdżyłam waz gigantyczną skałą.MOJA GÓRA Edytowano Sierpień 24, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Rzucam w ciebie krzesłem. MOJA GÓRA ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Rzucam w ciebie otumanioną od krzesła maishą (( kredens throw )). Spadacie w objęciach MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 MOJA GÓRA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Paralizator w krocze. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Rzut oszczepem do celu. Moja goora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Rzucam granat , on wybucha , ty spadasz i moja góra . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Rzucam w ciebie Nokią 3310. Trafiła cię w głowę i upadła na ziemię, a ty zataczają się poślizgnąłeś się na niej i spadłeś. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się