Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Dość szybko jadę do najbliższej IKEI,wchodzę do tajnego pokoju z biurkiem i szafkami z jakimiś dokumentami.Siadam przy biurku i wyjmuje z szafki mały pilot z guzikiem,naciskam na niego.Nagle wszystkie meble pochodzenia Skandynawskiego łączą się w jednego wielkiego robota z twarzą luzaka (Taki robot musi być fajny),nasyłam go na Ciebie.On Cię zabiera a góra jest w moim posiadaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Przysypuje Cię lawina. ( ) Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nie sądzę Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Rzucam w ciebie ciastem, tracisz przytomność, upadasz na deskorolkę, która jedzie do zbocza góry, spadasz z nią do helikoptera, lecisz nad morzem, gdzie spadasz do łodzi, wyjeżdżasz z łodzi na brzeg, wjeżdżasz na ciężarówkę, jedziesz na niej aż do wielkiego haku na linie, wpadasz na hak, on z zamachu daleko cię wystrzeliwuje, spadasz na samolot, po którym jedziesz (na deskorolce) aż do krawędzi, spadasz z niego prosto do sklepu z telewizorami, na deskorolce ląduje jeden telewizor, który razem z tobą spada piętro niżej, gdzie znajduje się sklep z trampolinami, one wystrzelają cię w niebo, lecisz na deskorolce z telewizorem przez minutę po czym spadasz z powrotem na górę, przytomniejesz, oglądasz swoje wyczyny w telewizji, a gdy jesteś nimi zafascynowany, spycham cię z góry . Moja góra! Edited August 28, 2013 by Rainbow Dash ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 12 batalion straży pożarnej ostrzeliwuje Cię armatkami wodnymi. Spadasz z góry, która teraz jest moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nie sądzę Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_149653621&feature=iv&src_vid=CJjmcSkoVyo&v=X-GWBXumg_Y - jesteś zachwycony tą piosenką do tego stopnia, że nie zauważasz gdy popycham cię do przepaści. Moja góra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arameje Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rvYZRskNV3w THIS IS SPAAAAAAARTA!!!!! - moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Cloud Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Desynchronizuję cząsteczki twojego ciała zamieniając cię w proszek, po czym zakopuję :3 Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Podkradam się niedaleko szczytu, po czym ciskam tam wiązką granatów napalmowych, które opakowują odłamkowy. Po eksplozji czekam aż wierzchołek góry i to co z ciebie zostało zgaśnie. Wreszcie wchodzę w glorii. Góra jest moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Przygniata Ciebie bardzo, ale to bardzo gruba księga z napisem głoszącym, że jest to Wikipedia, dzieła dokańcza trochę cieńsza Nonsensopedia, również Ciebie przygniatając. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maisha Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Rzucam się na ciebie i wyrywam na żywca paznokcie, po czym dobijam cię żelaznym kijem golfowym. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=T8r3cWM4JII Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Orly? Let's me take my best pokemon. CHUCK NORRIS READY TO FIGHT!!! Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuna Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Podłożyłam typową skórkę od banana, na której spektakularnie zjechałeś na sam dół. Moja góra~~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didisint Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Tajemnicze Kuce Ninja zrobiły porządek na mojej górze. Dzięki temu mogłem wejść na nią i podziwiać pozostałości po staraniach poprzedników. Następnie, aby uniknąć wszelkich nieporozumień, postawiłem na niej tabliczkę głoszącą: Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nażerasz się płatków Crispy Pops po czym turlasz się na sam duł i krzyczysz "DUDYDUDYDUDDUDUDYDYDYDDUDUD",góra jest moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Przyszedł Ciasteczkowy Potwór, pomylił Cię z ciastkiem i zjadł. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Rzucam w Cb arbuzem po czym spadasz na dół. Mooooja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Zjadłem tego arbuza i zacząłem strzelać ze zdobytych pestek prosto w ciebie. Trafiłem ci w buzię, ci pociekła ślina na której się poślizgnęłaś i spadłaś na dół do Ciasteczkowego Potwora MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maisha Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Spalam cię miotaczem ognia. Moja góra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Upadam obok Ciasteczkowego i Magicznie przywołuje Trolla Norweskiego który wyrzuca Potwora do morza a Cb zabiera do swojej kryjówki w Fiordach Norweskich,mnie kładzie na czubku góry,więc góra jest moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Poraz kolejny mój Pokeball z Chuckiem Norrisem... You know what will happen... MOJA GÓRA!!! Edited August 28, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 ChuckTwo,wybieram Cie! Góra jest moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Czas użyć... Jacka!!! MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 ChuckTwo swoją fajnością wyrzuca Chuck`a na pożarcie Syrenkom w Danii Moja góra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Chuck swoimi zdolnościami dyplomatycznymi zawiera sojusz i przymierze z syrenkami. Potem wraca, kopie z półobrotu w górę, która zaczęła się trząść, a ty spadasz. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts