Kitsun Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Dziwne, że nie ma jeszcze tutaj tematu na temat tematu o postaci bliskiej mojemu sercu. Button Mash jest symbolem słabych graczy, buttonmasherów, casuali i dzieci Minecrafta. Button Mash pojawił się tylko raz w samym MLP:FIM, kiedy grał na automacie do gry podczas piosenki CMC z odcinka Heart and Hooves Day ("This one's too young, this one's too old"). Button w tej postaci o której mówię jest wynikiem fanowskiej animacji użytkownika JanAnimations "Button's Adventures" (które wydaje się być serią i raczej możemy spodziewać się kolejnych odcinków przygód Buttona) http://www.youtube.com/watch?v=S2VhC1QF7ww No to co? Zapisujcie się na listę fanów, przesyłajcie arty tylko starajcie się nie spamować za bardzo, a tym bardziej unikać clopów (4chan/mlp/ ogłosił mamę Buttona gorącym materiałem, więc sporo się tego wala po internecie). Oficjalna, nieoficjalna lista fanów Button Masha 1. Kitsun =w= 2. arameje :3 3. Losse 4. Scootaller 5. Damikkos 6. Mrs. Octavia 7. RainbowDash123456789 8. PatkaDashPie12 9. fanRD 10.OttonandPooky 11. InsektPL 12. emili878 :3 13. Phinbella Flynn 14. WładcaCiemnościIWszelkiegoZła 15.kikiz 16. Alter 17. 18. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dopisz mnie do listy fanów :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Symbol dzieci Minecrafta? Nie dziękuję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dopisz mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dopiszcie i mnie. Button Mash jest znany także z animacji "Don't mine at night" tego samego autora, w której to gra w Minecrafta razem ze Sweetie Belle, zdającej się być jego dobrą przyjaciółką. http://www.youtube.com/watch?v=4ncI5BTIBNM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Śmiało mnie dopisuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Dopiszcie i mnie.Button Mash jest znany także z animacji "Don't mine at night" tego samego autora, w której to gra w Minecrafta razem ze Sweetie Belle, zdającej się być jego dobrą przyjaciółką.Heh, widzę, że z tym symbolem dzieci Minecrafta to trafiłem w dziesiątkę =3. Ta "animacja" to póki co tylko Animatic (czyli dopasowanie kluczowych klatek do muzyki i dźwięku), ale to mnie trzyma w przekonaniu, że nie ostatni raz widzieliśmy Buttona =3Jako, że mamy już trochę fanów można dać trochę artów =w=Nie mogło tez zabraknąć ulubionej scenki z pilota =w= Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Kilka artów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Co mi tam,dopisać Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dopisz mnie natychmiast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatkaDashPie12 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dopiszesz??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dopiszesz??? Takie cieńkie pytanie =3 Oczywiście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Proszę o dopisanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Chcę być na liście :> Edytowano Sierpień 28, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dopisuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Button Mash... Meh... Jego matka ma więcej fanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Mnie dopisać proszę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Dopisz i mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 "Symbol dzieci Minecrafta", powiadasz... W takim wypadku dopisuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy12 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Dopiszcie również i mnie! Polubiłam Buttona mimo, że nie gram w minecrafta. Przekonało mnie do tego kucyka "Don't Mine at Night"(słyszałam, że jako pełna animacja ma to wyjść 26 października.). Do tego Button i Sweetie Belle ląduje na trzecim miejscu najlepszych shippów z kucykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Fluttershy12, to bez wątpienia jeden z najlepszych shippów, ponieważ jest heteroseksualny [nic nie mam do homoseksualizmu, ba jestem za, ale już rzygam fickami i kucowymi shippami lesbijskimi, bo jest tego od groma i jeszcze trochę], a dodatkowo nie ocieka seksem jak pies po kąpieli w rzece. Buttona lubię. Ma ładną kreskę, a "Don't mine at night" bardzo mi się spodobało. Jednak w tym filmiku o jego przygodach był taki wkurzający. Choć z drugiej strony ja jak za dużo gram zachowuję się podobnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Mimo wielu argumentów za (lubię go, nie ocieka seksem, jest w miarę normalny i nie jest to czyjeś OC wypromowane, tylko faktycznie postać z serialu), to jednak przez motyw Maaaajnekrafteeena (Nie ujmując oczywiście osobom, które tam tworzą ciekawe rzeczy jak np. olbrzymie modele kucyków) przepraszam, ale nie dopiszę się do listy jego fanów Edytowano Październik 4, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Jestem genialnym promotorem OCków =3 Nikt nie chce dołaczyć do listy fanów, bo Button gra w Minecrafta =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Zapisać mnie na listę, to jest jeden z nielicznych źrebaków płci męskiej. Bardzo mi przypadł do gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Poprawiona wersja teledysku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts