Gandi Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Dziwny costplay, ale szaliczek dobry : D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ileż to już czasu minęło od ostatniego cosplayu Rarci, na który da się patrzeć... Przypomina mi Dany Targaryen. Co czyni go jeszcze lepszym. Chociaż cutie mark na włosach? Nie jestem przekonany. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Według autorki, to dopiero wstępna wersja cosplaya. I ja nie mogę się w takim razie doczekać na skończoną... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Chyba nigdy nie przekonam się do dodawania rogów czy skrzydeł, ale również jestem ciekaw co z tego wyjdzie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 super im to wychodzi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 7, 2012 Share Napisano Lipiec 7, 2012 Popieram przedmówcę. W 100%. Prawdziwa Rarity powinna wyskoczyć z Ponyville i dać jakiś Order of Fabolousness tu. A skrzydła i rogi są po to, żeby cosplaye były bardziej zbliżone do oryginałów:p Dobrze zrobione potrafią być jak wisienka na torcie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 8, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2012 Niezła, choć bez wodotrysków. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 A tam w tle widzę ładny cosplay AJ, ale tu jest temat o Rarci więc napisze.. średnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 A rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi na Applejack, całkiem niezła. Rarity również. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 15, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2012 Jestem prawie pewny, że tej jeszcze nie było. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Kolejne dwa akceptowalne cosplaye, pojawiły się dzisiaj. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Kurna, te cosplayie są zarąbiste - mógłbyś podawać źródła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Od teraz będę podawać, skoro taka jest wola ludu (no, na razie może luda ). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Airlick, czekam aż mnie spalisz na stosie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Tak! Tak! Tak! Przecież to genialne jest! Nie mogę przestać się śmiać Więcej takich! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 18, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2012 Nie spalę cię na stosie. Zamknę cię w Offttopie, gdzie spędzisz 4 dni bez jedzenia i wody, a życie zakończysz w niedzielę, obserwując rozbłyski eksplozji nuklearnych pojawiających się na horyzoncie, kiedy rozpocznie się wykonywanie Exterminatusa. Piękna śmierć, nieprawdaż? A co do samego cosplaya - widziałem już gorsze, niestety. --- http://closer-to-the-sun.deviantart.com/art/Rarity-Cosplay-at-Comic-Con-315465349 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 O, dzięki wielkie za źrodełko Swoją drogą ta dziewczyna ma naprawdę fajny kostium... Tylko ona sama nie pasuje na Rarity Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Rarity x Blueblood? BUCK YEAH! Jak słitaśnieee! <3 Super są te cosplaye! I dat RD... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Ciekawe czy ten Blueblood to chłopak czy dziewczyna... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 A widzisz, żeby się gdzieś zwężał lub zaokrąglał? Wniosek może być jeden. http://enchantedcupcake.deviantart.com/art/Business-Rarity-MLP-I-315669946 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Cosplaya Rarity są świetne. Nawet nawet ta Rarity. Rwałbym jak Reksio szynke. ^^ A tu Rarity w towarzystwie meksykańskiego Spike'a. Pewnie poderwał ją na burito. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Rarcia i Sweetie, tego jeszcze nie było. Fabulous. http://scentless-flower.deviantart.com/ - źródło. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Meksykański Spike, nieźle nieźle, ale "reksiowa" Rarity jest jeszcze lepsza! A Sweetie Belle wraz Rarcią, jakoś tak... dziwnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 26, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2012 Przynajmniej jedna od... hm, dawna, nie zapomniała przycieniować powiek. A to tak ładnie wygląda. http://sharkbitegal.deviantart.com/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts