Poranny Kapitan Scyfer Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) Temat zakłada człowiek z Krańca Świata, bo miejscowi nie chco Co nie zmienia faktu, że liczę na ich pomoc w załatwianiu miejscówki. http://www.youtube.com/watch?v=I0e7V2hzqI0 Na początek propozycje daty poproszę. Z mojej strony powiem tyle, że odstęp z powodów stricte finansowych powinien być przynajmniej dwumiesięczny. Tak więc: 12 października, dwa dni po wypłatach. Co wy na to? Ustalone: meet odbędzie się 16 listopada. Bezużyteczna, ale tradycyjna lista: 1. Scyfer 07:30 2. mkr 3. Neą Przed 09:00 4. Gandezz 09:00 (najpóźniej) 5. Łabuńdź (może) 6. Xsadi 09:00 lub 09:30 7. 100% Lordka 07:00 8. Zegarmistrz 9. Kirasek Przed 09:00 10. dvorak ok.07:00 11. Thunder Bike Przed 09:00 12. Diego ok.11-12 13. Baffling 14. Fisk Adored 15. Tomek 08:32 16. Alberich 17. macter4 18. Dolar84 ok.07:00 19. _wa 20. Pszemek 21. Rahmir Przed 09:00 22. Ýr3täi Hou hou, dużo nas! Edited November 15, 2013 by Poranny Kapitan Scyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkr Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 12 października No offence, ale 12 października odbywa się II Śląski Zorganizowany. Osobiście proponuje listopad, a konkretniej to już zależy od tego co komu pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Słuszna racja, towarzyszu. Wobec tego 9 albo 16 listopada. Czekam na więcej opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 8-11 listopada to Falkon. Falkon > Zgorzelec :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Listopad? Hmm... Może być i 16. U mnie 30 listopada odpada i prawdopodobnie 23 też. Oczywiście, wpiszta mnie na lista ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Na listę pls. I ankietę pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Na listę pls. I ankietę pls. Głosować pls. Macie wszystkie soboty listopada + wielokrotny wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 W razie czego będę korektował mój głos. Mnie się pisze per "ń", a nie "n" -> Łabuńdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsadi Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Uuuuuuu, aż tak podobają wam się zgorzeleckie meety? Ha Ha Co do daty.... czemu listopad? Rozumiem, wrzesień nie bo to szkoła się zaczyna i cała kasa poszła na książki itp. Ale jeszcze jest październik Czy będę? To zależy od pracy - to samo ma zegarek, tylko że mnie łatwiej poprosić o dzień wolny Na pewno odpada 2 listopada, ludzie będą wracać po dniu zmarłych, na drogach zarówno tych samochodowych i pociągowych będzie niebezpiecznie. Listopad... będzie kurcze zimno :/ Wpiszcie mnie na listę ze znakiem zapytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Bo październik to II Śląski Zorganizowany i nie chcą się wpierniczać tam xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Nie mam pojęcia czy będę, w moim obecnym bajzlu. Daj mnie na 50%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 DZIKI POMYSŁ SCYFERA. Jest co hejcić! Jak widać, meet odbędzie się w listopadzie, najpewniej szesnastego.* Co z tego wynika? Ano to, że pewnie będzie zimno i będziemy siedzieć w Macu, później zaś w Plazie... ALBO... Tak, Esiek znowu proponuje kino. Tym razem jednak moglibyśmy oglądać nie kuce, a ludzi. Mowa oczywiście o Equestria Girls, czyli pełnometrażowym spin-offie MLP. Film dane mi było obejrzeć i, wbrew obawom, wcale nie byłem zawiedziony czy sfrustrowany. Całość nie jest z pewnością idealna, ale poziom trzyma i jestem zdania, że warto ją zobaczyć - zwłaszcza w tak zacnym gronie Co wy na to? Jeśli będą chęci, z pewnością znajdzie się i jakaś dobra dusza z laptopem, a i kino pewnie da się załatwić. (Prawda, Gandezz? ) A i jeśli nawet odrzuca was Equestria Girls, nie skreślajcie samego kina, możemy co innego pooglądać. Z ostatniego Zgorzeleckiego seansu, pomimo drobnych problemów technicznych, wyniosłem jak najbardziej pozytywne wrażenia i myślę, że miło byłoby to powtórzyć. *Ostateczne potwierdzenie daty + załatwianie lokalu w październiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Rozmawiałem z Szefem - mamy zawalony grafik tak mocno że tylko 16 będe miał wolne :/ I na 16 głosuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Bump temat bo tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirasek Posted October 13, 2013 Share Posted October 13, 2013 To i mnie dopiszcie! Nie wiem, czy nie zmienię decyzji, ale będę na 66.6% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dvorak Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Czyli 16? biorę wolne i olewam firmę, cały rok się poświęcałem dla szefa żeby do mercedesa na paliwo miał xD A co wolno mi czyż ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Eeyup, meet odbędzie się 16 listopada. Z kinem jeszcze nie wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Mnie proszę zmienić na "może", because of reasons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Bike Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Będę na 62,1% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Czemu by nie. Dopiszcie mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkr Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Można wykreślić. Brak pieniędzy, raczej nigdzie w listopadzie już nie pojadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bafflord Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Tym razem muszę być. Tak więc będę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisk Adored Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 (edited) Jak gdyby co, lokal załatwiono. Tak, tak. Hura, yuppi i inne takie. Nie mam się tutaj co rozpisywać, teraz przegladnę temat i zobaczę kto przyjeżdża Edited November 5, 2013 by Fisk Adored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Ja przyjeżdżam Będę wegetował w macu, od powiedzmy 8.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganz Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Nah, prawdopodobnie mnie nie będzie - hajsy same się nie zrobią, stać mnie tylko na bilet do Zgorzeleca i do domu, a cały dzień bez żarcia nie wyżyję -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts