Siper Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 *bierze banhammer od Tarretha* Patrz co tutaj mam, nie chcesz mi tego odebrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Panie, co ty mi pan tutaj odwalasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 20, 2012 Autor Share Napisano Październik 20, 2012 Hulkreth niszczyć! GRAAAAAARG! Pillster przebudził potwora... Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 YAY! Hulkreth, mogę dostać autograf? Co zamierzasz zrobić z Trixie? Co takiego zrobił Pillster? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Jak dużo sterydów przyjąłeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Hm... Udało mi się wygrać z jednym z Lunarnych w kręgle. Czy moja dusza zyska dzięki temu zbawienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Witaj, to znowu ja... Taka jedna rzecz mnie ciekawi... Jakbym miał z kimś problem, to mógłbym się zwrócić do ciebie z prośbą o pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Naaaah Hulkreth... Toż to małe piwo... Chciałbym zobaczyć Hulkrethołaka z banfanami. Rzecz jasna titans grip musi być :3 Pomogę Ci... U r Faget. Po za tym to gdzie zgubiłeś ciężarówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Lubisz hugi? Jaki masz obwód mięśni? Lubisz czekoladę? Dlaczego się tak wściekasz? Chcesz herbatkę z melisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Ja zawsze wolałam Celestie od Luny. Czy zostanę oszczędzona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Kim jestem? Gdzie ja jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 1.Czy jesz Khorne flejksy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 1.Hulkreth co byś zrobił gdyby Celestia poprosiła cię byś pomógł Gwardii cieni odbudować zamek w lesie Everfree? 2. Co sądzisz o Gwardii Cieni i ich metodach działania oraz przywilejach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 1. Kto cię nauczył miażdżyć? 2. Co ty jesz na śniadanie??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 1. Co robisz w chwilach wolnych od służenia Księżniczce Celestii? 2. Ostatnio pojawiła się nowa Księżniczka - Cadance. Nie sądzisz, że zaczyna się robić ciasno od Księżniczek? 3. Czy jesteś tak samo traktowani jak Strażnicy Księżniczki Celestii? Wiesz, oni czasem znikają if you know what I mean 4. Ile jesteś w stanie wypić cydru? 5. Wszyscy wiedzą, że najlepszą Księżniczką byłaby Lyra, ale jej się po prostu nie chce xD . Wiesz przezorny zawsze ubezpieczony 6. A i Bon Bon z Lyrą uszykowały ogromne ciasto dla Księżniczki Celestii xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 [Offtop] 5. Wszyscy wiedzą, że najlepszą Księżniczką byłaby Lyra, ale jej się po prostu nie chce xD . Wiesz przezorny zawsze ubezpieczony Cóż... Na SB pisałeś coś innego http://puu.sh/1h5hg [/offtop] A teraz pora na pytania. Lubisz płatki śniadaniowe? Jeśli tak to jakie? Ulubiony kolor? Ulubiona potrawa? Ulubiona księżniczka poza Celestią? Co robisz w wolnej chwili? Czy mają takie mięśnie nie jest ci Ciężko umyć zębów? xD Lubisz ciasteczka?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Cóż... Na SB pisałeś coś innego http://puu.sh/1h5hg Cóż, Cadance jest najfajniejsza, Luna najładniejsza, a Celestia ma największy plot. To też dobrze, jest na co popatrzeć. Poza tym Lyra byłaby najlepszą Księżniczką, gdyby nią chciała być. Ale jej się nie chce xD Jeszcze jedno pytanie - czy sądzisz, że biały pogrubia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Princess Celestia Is Best Pony! Moje pytanie : Co lubisz robić w czasie wolnym? Oprócz rozwalania oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Witaj, to po raz kolejny ja (mam nadzieję, że cię nie denerwuję). 1. Powiedz, jak długo ćwiczyłeś, żeby mieć takie mięśnie? 2. Wiesz dlaczego siekiery są takie popularne? 3. Za ile sprzedałbyś jednego bananahammera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Więc jesteś zły bo ktoś napisał prawdę o Celestynie? Przecież ona dostaje baty od każdego, albo nawet nie rusza swojego tyłka z zamku bo się boi i woli wysłać kogoś innego. Już Trixie zrobiła więcej w walce z UM niż Celestyna z NM, Discordem i Krysią. Więc denerwujesz się o prawdę, czy to nie smutne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Przyznaj się! Ja od początku to wiedziałem a teraz moje wszystkie podejrzenia się potwierdziły! Masz swój zespół heavymetalowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 "Fire Sky podchodzi do Hulkretha" Hej kolego lubisz poziomki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Będziesz się siłował z Applejack na kopyta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Witaj. Jako przedstawiciel Kościoła Equestiańskiego, w mocy powierzonej mi przez Episkucopat zaoferować - tak, tak, tak! - specjalnie dla ciebie... EGZORCYZMY! Za darmo! Jedyne czego bym wymagał, to pozwolenie na kamerowanie całej operacji. Zgodziłbyś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 I przyszedł ten, którego serce spowite jest herezją. Woń jego innowierstwa rozniosła się tu, drażniąc każdego lojalnego. Heretyk przybył w pełnym rynsztunku, gotów podjąć się wyzwania - pytania do Hulkretha. Ciężka zbroja wydawała się zrośnięta z jego ciałem, a on sam dzierżył olbrzymi topór, o który ostatecznie się oparł. Wciągnął powietrze, by zebrać się w sobie, a potem wypuścił spokojnie. Czuł strach przed obliczem tej siły. - Hej Ty! - zaczął i wskazał na Hulkretha. - Tak do Ciebie mówię. Przyjdź i pokaż w jaki sposób niesiesz dobro i jedyną według Ciebie słuszną wiarę. Po tak śmiałym wyzwaniu, heretyk przygotował się do walki, a raczej do przyjęcia tęgich batów. Wiedział, że jeśli zostanie z niego choćby plama, to Hulkreth, wypije benzynę, by potem na niego się odlać i go podpalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts