Dasher Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Myślę, że mój CM to byłby komputer albo coś związanego ze szkicowaniem, albo deskorolka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Pióro i klucz basowy złożone na kształt serca oraz pomiędzy nimi kałamarz z atramentem C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Mój kojarzyłby się z szybkością i niebezpieczeństwem, ale nie wiem, co to może być (szybkość i niebezpieczeństwo, bo trenuję parkour, który polega na szybkim lecz czasem niebezpiecznym pokonywaniu przeszkód).Stwierdzam więc,że byłby podobny do znaczka RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiw01 Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Moj chyba byłby podobny do znaczka Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nie wiem jak by to wyglądało ale pewnie coś związane z przygodami ... Lub śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 29, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nom powiem ze ten CM zwiazany z piorem kalamarzem i kluczem basowym zrobil na mnie spore Wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poziomka Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 3 cukierki jeden fioletowy, drugi różowy,k a trzeci beżowy. Dookoła jaką fioletowa posypka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mój zapewne byłby gitarą elektryczną, nutką taką jak u Vinyl Scratch, albo słuchawkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mój taki jak na moim awatarze (uskrzydlone serce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mój pewnie klawiatura od kompa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JetFuel Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mój znaczek mógłby przypominac motor poniewarz uwielbiam je, lub tez cos związanego z kompem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja miałbym pada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 A ja połówkę pióra... tak symbolicznie. Jest pomysł, fabuła i bohaterowie, ale nic nie napiszę, bo mi się jakaś blokada włącza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 A mój pewnie tak, łatwo się domyślić dlaczego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Myślę, że byłoby to coś w rodzaju: Pewnie dostałbym coś w rodzaju książki, pióra, długopisu. Jest szansa na coś lepszego w stylu Piniaczowych baloników. A tak na serio to chciałbym coś w rodzaju znaku Zecory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja się waham między ninja ,ołówkiem, mikrofonem i skrzydlatym sercem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Klawiatura połączona kablem z monitorem lub logo Skyrima w niebieskim portalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Ja bym mial cos jak mikrofon(zamilowanie do spiewu, jednak scumbak DNA zaszczepily mi milosc do muzyki i glos typu "OH God Why". Ale to moje zdanie) zrobiony razem z piorem(nie gesim ani innego ptactwa) z drugiej strony, czyli piorofon xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Wszyscy mi mówią, że albo logo Youtube albo pomocna dłoń http://www.spark.org.pl/images/pomocna_dlon.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Prawdopodobnie byłoby to coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Myślę, że byłoby to coś w rodzaju: Pewnie dostałbym coś w rodzaju książki, pióra, długopisu. Jest szansa na coś lepszego w stylu Piniaczowych baloników. A tak na serio to chciałbym coś w rodzaju znaku Zecory. Ja myślę, że też bym dostała trolla. Rąbnęłam ci właśnie CM, trolololo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Anioł śmierci, taki jak mojego oc , ze względu na moje mroczne zainteresowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Symbol Tau'va lub wzór kreskowy adrenaliny(jest czadowy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Sam się od dłuższego czasu zastanawiałem nad tym i do końca nie wiem... Zapewne byłbym jednorożcem i sądzę, że mym Cutie Mark byłoby jedno z następujących: 1. Z powodu zainteresowania tajemnicami historii i świata, takimi jak starożytne cywilizacje, zjawiska paranormalne i fizyczne, obcy, wymarłe gatunki, genetyka itd. Circle (coś w ten deseń tyle, że prostsze ) 2. Z uwagi na światopogląd i filozofię życiową (Science! Science is everywhere!) Technos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Interesuje sie Lykantropia wiec mysle ze moj CM to Pazur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts