Skocz do zawartości

[Archiwa Forum] Rekrutacja do klanu World of Tanks

izy97

Recommended Posts

Tee... Wchodzę dziś na starego TS a tam taka informacja: 

Informuję, iż ten serwer NIE ZOSTANIE zamknięty. Proszę informować administrację w przypadkach, gdy ktoś rozpowiada o zamknięciu owego serwera ~Decaded

132774155964.jpg

Edytowano przez Coffey

A zasady są takie że bierzemy wszystkich ogarniętych którzy są gotowi walczyć dla Equestrii i słuchać dowództwa.
Dlatego zapraszamy, jak chcesz dołączyć wyślij zgłoszenie tutaj http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/

Tak poza tym. Nadal są organizowane kompanie? Może za tydzień odzyskam internet na mym kompie i wreszcie dołączę.

Aktualnie gramy tylko drużynówki... Wczoraj próbowaliśmy zagrać kompanię (skład z drużynówek na kompanie: CoffeyPL, wwpl, Mantek, Niszczyciel23, posealor)... I mimo tego, że było prawie 13 osób online to reszta nas olała ciepłym moczem na sugestię o dołączeniu do Kompanii (tylko Nekomir czy jakoś tak jeszcze dołączył)...

Dnia 8.03.2014 o 19:03, Coffey napisał:

Aktualnie gramy tylko drużynówki... Wczoraj próbowaliśmy zagrać kompanię (skład z drużynówek na kompanie: CoffeyPL, wwpl, Mantek, Niszczyciel23, posealor)... I mimo tego, że było prawie 13 osób online to reszta nas olała ciepłym moczem na sugestię o dołączeniu do Kompanii (tylko Nekomir czy jakoś tak jeszcze dołączył)...

Namorik... Nawet nie zdążyłem się rozgrzać a już się kampania posypała.

Dnia 12.03.2014 o 14:47, Raxoanox napisał:

Nowy czołgista zgłasza się na służbę,nick mam ten sam jak na forum.

Jak na razie jestem początkujący,ale szybko się uczę.  :aj5:

Jeden mój kolega i wy mnie zachęciliście do gry. :brohoof: (jeny,ja umiem rymować  :soawesome: )

Nie ma problemu, zapraszamy! Musisz jedynie jeszcze wysłać zgłoszenie tutaj - http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ - i po sprawie. Tylko napisz że to ty bo po samym nicku gry pewnie nie poznam.

Dnia 12.03.2014 o 12:19, Posealor zwany Pose napisał:

A ja proponuję, żeby nie było takiego bałaganu, zostawić ten temat na zapisy i założyć drugi temat z ogłoszeniami klanowymi.

Jak nie dostanę opieprz od administracji za spamowanie tematami... mogę założyć...

Dnia 12.03.2014 o 12:26, Coffey napisał:

Od razu cały dział zrobić dla naszego Kucykowego klanu ;)

Dnia 12.03.2014 o 12:36, Posealor zwany Pose napisał:

Dział? Phi. Załóżmy klanowe forum. :ming:

No, to już może bez przesady...

Edytowano przez izy97

Dnia 12.03.2014 o 12:36, Posealor zwany Pose napisał:

Dział? Phi. Załóżmy klanowe forum. :ming:

Jak będę miał kompa z powrotem to moge coś ogarnąć :) Prawdę mówiąc zastanawiałem się nad tym od dłuższego czasu ;) ale nie chciało mi się z tym bawić :ming:

Dnia 13.03.2014 o 05:42, ad0n napisał:

Jak będę miał kompa z powrotem to moge coś ogarnąć :) Prawdę mówiąc zastanawiałem się nad tym od dłuższego czasu ;) ale nie chciało mi się z tym bawić :ming:

Drugi temat można. Dział nawet też... Chociaż nie sądzę, żeby była taka potrzeba. Ale nowe forum dla klanu? Po co nam to? Co tam będzie poza zapisami i ogłoszeniami?

Dnia 13.03.2014 o 08:04, Posealor zwany Pose napisał:

Drugi temat można. Dział nawet też... Chociaż nie sądzę, żeby była taka potrzeba. Ale nowe forum dla klanu? Po co nam to? Co tam będzie poza zapisami i ogłoszeniami?

achievmenty w grze. Nicki noobow w grze, tematy z dyskusja o grze etc.. ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...