ad0n Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Farciaż , jak ty to robisz? Ja staram się jak mogę, a mam dopiero jedną marną ósemkę Po pierwsze ja nie mam nawet 1 marnej 8ki i nie zalue tego (jeszcze) PS pisze sie farciaRZ a nie farciaZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nie żeby coś, ale do Darka pisałem , ale wiesz wyższy tier to lepiej (większe wyzwanie,ale i zabawa), a błęda mi nie wykryło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 pff - ja dopiero mam jedną marną SIÓDEMKĘ. bo nie idę w 1-2 linie, tylko 7-8 mniej więcej jednocześnie. to spróbuję na następnej kompani - w Sobotę o 18 coś nagrać. ^^ od czegoś trza zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Taaa... gra nimi i codzienne bitwy klanowe nie należą do tanich (około 100-200tyś minusu na dzień) Czyli poza X tierami grasz tez czyms nizszym tak?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Mi nie chce sie gac na FT AC tym 1 niszczycielem u francuzow i nie umiem grac na M3Lee -.- Narazie wbijam linie do ISa 7 a potem pewnie zajme sie niszczarkami ruskimi i niemieckimi z tej linii do JgPzE100 a u ruskich przez ISU152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 ej ludzie jest taka opcja ze sa wojny klanow dla tierow 1-6 http://worldoftanks.eu/pl/news/cw/new-campaign-coming/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 O! na takie coś czekałem. Proponuję Wziąć udział w tym turnieju! jednak musi się zebrać kilkunastu graczy z szóstym tierem... damy radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Postaram się być kiedy tylko się da! A jak to bd wyglądać? Edytowano Październik 22, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 sądzę że podobnie jak prawdziwe wojny klanów, jednak jest nowa mapa z niczyjimi prowincjami o które odbywać się będą turnieje na czołgach maks szóstego tieru. posiadacz prowincji raz dziennie otrzyma Złoto! na jednym turnieju zagramy. w tą sobotę odbędzie się trening na mapie, na której będziemy grać. możemy wybierać, więc... PYTANIE! Jaka jest wasza ulubiona mapa? Na której najlepiej się czujecie, znacie dobre pozycje i tak dalej? napiszcie krótkiego posta, zrobi się ankietę i zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ja obstawiam za klasztorem, portem i lakeville. Dostaliśmy szansę i lepiej tego nie zmarnować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 damy damy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 no w ośmiu to nie ma co atakować. powinniśmy pobić wszystkie nasze rekordy, tak żeby chociaż 12-13 się pojawiło. zarówno na klanówce jak i na treningu!!! Mój głos co do mapy idzie na Himmelsdorf i Koło Podbiegunowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ja się na bank pojawię, ulubiona mapa? Himmelsdorf(czy jak to się tam pisze) i ten tego...za equestrię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 ja bym poprosil przelecz albo Port Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Ankieta z mapami została utworzona - zagłosujcie! Jak twojej ulubionej mapy nie ma to napisz posta, to ją dodam. Edytowano Październik 22, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Dark ktos moglby zrobic na sype dzielenie ekranu i bys jux mogl rozstawiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Uwaga, Uwaga - Trening zostanie przesunięty na Niedzielę o 18! w Sobotę nie mogę. a nawet w niedzielę nie jest pewne czy będę. jak by nie miało mnie być to niech flippyn zrobi zwykłą kompanię... Pamiętajcie głosować w ankiecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Przyjąłem, a propo, Dark najwyżej jak będziemy grali z waszym klanem to będziesz naszą wtyką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Spoko ( i tak to różnicy nie zrobi ) PS. jak ktoś mnie wsypie wjadę mu Mausem w d**ę xD Jak to nie robi, wiadomo bd gdzie was nie ma XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Uwaga, Uwaga - Trening zostanie przesunięty na Niedzielę o 18! w Sobotę nie mogę. a nawet w niedzielę nie jest pewne czy będę. jak by nie miało mnie być to niech flippyn zrobi zwykłą kompanię... Dobry wybór. W sobotę jest Warszawski Ponymeet A w niedziele o 18 nie wiem czy będę mógł. Wolałbym koło 20 no ale trudno. Zresztą pewnie i tak będzie nas za mało :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Pamiętać że gościu o nicku Krzys451 ma być do kompanii zaproszony, kandydat ale na razie ma zablokowane działania klanowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 A macie tam jakiegoś scouta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 Każdy czołg może się nam przydać. Szczerze mówiąc w wspólnych bitwach rzadko używamy lekkie czołgi, ale jak lubisz nimi jeździć to nie ma problemu. Podaj tutaj swój nick WoT i kliknij na "Dołącz do klanu" na tej stronie: http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ i po sprawie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Wolałbym jakby sypnęli wolnym expem kiedyś, ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 pamiętajcie o treningu co będzie za godzinę (na trening powinno być tak z 10 osób...). jednak uprzedzam że mam problemy techniczne z komputerem. wiesza mi się czasem i nie wiem co jest tego przyczyną. także może być (mam nadzieję że nie) że zniknę na jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts