Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Dobra propozycja, ja się zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 doszły dwie kolejne nazwy. można chyba usunąć swój głos i zagłosować na kogoś innego, jak konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Propo emblematu całkiem spoko, ewentualnie moznaby wyżej postawionych poprosić o zrobienie eventu graficznego Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Wilczek warczy zobaczymy czy gryźć potrafi. Odnośnie loga, flaga equestrii wydaje się być spoko, Jeśli chodzi o nazwę to może cuś takiego jak "Jeźdźcy Harmonii (JH)" lub "Pancerna Pięść Equestrii" (PPE) ewentualnie "Ahtung Bronies!" (AB)...no coś w ten deseń, tak myśle. Cydru dla tego pana, Pancerna Pięść Equestrii bez dwóch zdań ta nazwa przyniesie nam zwycięstwo i żuci na kolana naszych wrogów choć mam nadzieję że nie przyniesie nam tak zwanych "Klanówek Aldera" czyli porażka do zera, co do flagi to Izy97 podał dobry przykład by wziąć coś czysto z serialu po za tym może ale nie musi pasować do nazwy naszego klany. Do puty do puki nazwy się nie wybierze to lepiej nie wybierać loga klanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Większość rzeczy ustalona, będzie trzeba się zastanowić nad przejęciem prowincji na początek.... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 ta, jasne jak będzie nas min. 15 i WSZYSCY będą to można się zastanowić nad klanówką, ale raczej zbyt dobrych wyników nie wróżę... Raczej się będziemy skupiać na plutonach i treningach. jak będzie nas więcej to może spróbujemy szczęścia w kompanii albo jakimś turnieju/konkursie. tak ja to sobie wyobrażam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Jeżeli to, że ostatnio rzadko gram nie przeszkadza, to mnie też możecie zapisać Mam głównie HT i MT z 6. i 7. tieru. Zapomniałem nicku: Namorik Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Pytanie za 100 punktów kto skmini dlaczego cywile głosują na nazwę klanu ? Ta ankieta jest dla całego forum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Dlatego, że izy napisał "Głosować też mogą nieczłonkowie klanu" Dostanę 100 punktów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 1. żeby było kilku niezależnych. 2. jesteśmy reprezentacją equestrii! i z tym całego polskiego fandomu! :-D 3. może ktoś się jeszcze zainteresuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Zgłaszam się na ochotnika. Dawno nie grałem ale to nie problem, mój nick w grze to DANIELPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Dlatego, że izy napisał "Głosować też mogą nieczłonkowie klanu" Dostanę 100 punktów? Masz 100 albo nawet 101 punktów a co mi tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Szkoda że niewątpliwym "zwycięzcą" zostanie nazwa 1. Equestriański batalion pancerny. Batalionów pancernych jest już od groma tylko początek się zmienia a Pancerna Pięść Equestri to jest zupełnie coś innego. Ale to nic Batalion pancerny to też dobra nazwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Też mógłbym dołączyć, nick: MLP_Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Panowie (i panie, jeśli są, nie sprawdzałem ) 14 członków to bardzo dobry wynik. Sądzę że nazwa już została wybrana - 1. Equestriański Batalion Pancerny! Jako skrót myślę że [MLP-P] najlepiej pasuje - My Little Pony - Polska, dzięki temu nawet inny gracze nie będący członkami fandomu mogą się domyśleć kim jesteśmy. Jak ktoś ma jakiś lepszy pomysł to oczywiście niech napisze. Flaga Equestrii (o ta http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130123201038/mlp/pl/images/5/52/Flaga_Equestrii.jpg) zaproponowana przez mnie otrzymała kilka dobrych opinii a jako że nie było zbyt wiele innych propozycji na razie zostanie naszym emblematem. Jak ktoś znajdzie coś innego to niech da linka. Ostatnia rzecz, o której zapomniałem to motto! poza tym już wszystko jest gotowe, więc jutro wieczorem zakładam klan! Uwaga, jak już raz go założę, to za wiele już nie mogę zmienić. Jak ktoś ma sensowne Veto do czegoś do niech pisze, szybko. A więc macie jakiś pomysł na motto? Jako propozycję można dać motto serialu - Przyjaźń to magia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Mi się takie podoba wyjąłeś mi to z ust Może jeszcze być Za Equestrie czy coś w tym stylu. Nie mam weny dzisiaj... Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Jedna harmonia, jeden cydr, trzy cytryny...a na poważ nie to Za equestrię! jest całkiem spoko, krótkie ścisłe zwięzłe a jak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) mam dobre motto: hop hyc, noga w nogę i jajami o podłogę dopóki klan nie ma nic wspólnego z NLR albo nie wskazuje konkretnie na żadnego konkretnego kuca to nie vetuje Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Bandit221 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Cześć ja bym mógł się dołączyć, bo zamierzam ściągnąć tą grę tylko pytanie czy byście mi pozwolili dołączyć do waszego Teamu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 oczywiście. jednak musisz podać swój nick, jak będziesz miał. Oraz dobrze by było gdybyś obserwował ten temat, by być w miarę na bierząco z informacjami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Jedna harmonia, jeden cydr, trzy cytryny...a na poważ nie to Za equestrię! jest całkiem spoko, krótkie ścisłe zwięzłe a jak! Może odrazu Za Rodinu albo Za Princessu ?? Może coś bardziej złożonego np. "Zawsze do przody nigdy w tył" (stare ale jare), "Zwycięstwo albo śmierć na polu chwały", "Armia Pancerna Equestrii najsilniejsza na świecie"... Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Im nas więcej tym lepiej, na początek mógłbyś robić za scouta np. Pz I c, a propo hasła zdecydowanie i krótko: Za Equestrię!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 To może druga ankieta na motto... A w ogóle to motto ma jakieś znaczenie praktyczne? Jak dla mnie "Za equestrię" jest trochę przykrótkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Właśnie, motto nie ma takiego znaczenia jak nazwa bo widać je tylko jak ktoś wejdzie w nasz klan na stronie głównej. Mi dzisiaj nic nie może przyjść do głowy także nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Prawdą jest iż do długich nie należy, ale myślę że powinniśmy wstawić tam słowo kluczowe kojarzące się z serialem tak jak te, coś z Equestrią lub coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts