Coffey Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Tee... Wchodzę dziś na starego TS a tam taka informacja: Informuję, iż ten serwer NIE ZOSTANIE zamknięty. Proszę informować administrację w przypadkach, gdy ktoś rozpowiada o zamknięciu owego serwera ~Decaded Edytowano Marzec 5, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Czyli innymi słowy stary TS dalej działa, a tekst z padnięciem aktualnego TS to ściema większa niż opowieści Trixie na temat pokonania Wielkiej Niedźwiedzicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Oficjalnie oglaszam, ze w najblizszym czasie nie bedzie mnie na wocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Na dzień dobry jestem na nie... Ale cóż ja tam mogę pisać... Nie ja ustalam zasady Edytowano Marzec 8, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 A zasady są takie że bierzemy wszystkich ogarniętych którzy są gotowi walczyć dla Equestrii i słuchać dowództwa. Dlatego zapraszamy, jak chcesz dołączyć wyślij zgłoszenie tutaj http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ Tak poza tym. Nadal są organizowane kompanie? Może za tydzień odzyskam internet na mym kompie i wreszcie dołączę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Kurcze kompletnie zapomniałem o dzisiaj :( Serio sorry, po prostu gearbox mojej repliki mnie dobija :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Aktualnie gramy tylko drużynówki... Wczoraj próbowaliśmy zagrać kompanię (skład z drużynówek na kompanie: CoffeyPL, wwpl, Mantek, Niszczyciel23, posealor)... I mimo tego, że było prawie 13 osób online to reszta nas olała ciepłym moczem na sugestię o dołączeniu do Kompanii (tylko Nekomir czy jakoś tak jeszcze dołączył)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Dziękuje Za przyjęcie do klanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Aktualnie gramy tylko drużynówki... Wczoraj próbowaliśmy zagrać kompanię (skład z drużynówek na kompanie: CoffeyPL, wwpl, Mantek, Niszczyciel23, posealor)... I mimo tego, że było prawie 13 osób online to reszta nas olała ciepłym moczem na sugestię o dołączeniu do Kompanii (tylko Nekomir czy jakoś tak jeszcze dołączył)... Namorik... Nawet nie zdążyłem się rozgrzać a już się kampania posypała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Trza w klanie reform... albo zwycięstw. Za tydzień spróbuję wrócić, to sam zobaczę jak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toczas Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Piszę się na to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Witam, czy znajdzie się miejsce dla weterana z 2011? Mój nick w grze jest "bardzo" oryginalny : Moloch2345 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Oczywiście, zapraszamy. Z reguły gramy wspólne bitwy w sobotę wieczorem. Musicie wysłać też zgłoszenie tu http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Oke, moje zgłoszenie wysłane :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Oczywiście zapraszamy. Wyślij jeszcze zgłoszenie tutaj i gotowe. http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ Gramy w soboty wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Proponuję w piątek i sobotę zrobić drużynówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 A ja proponuję, żeby nie było takiego bałaganu, zostawić ten temat na zapisy i założyć drugi temat z ogłoszeniami klanowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Od razu cały dział zrobić dla naszego Kucykowego klanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Dział? Phi. Załóżmy klanowe forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Nowy czołgista zgłasza się na służbę,nick mam ten sam jak na forum. Jak na razie jestem początkujący,ale szybko się uczę. Jeden mój kolega i wy mnie zachęciliście do gry. (jeny,ja umiem rymować ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Niestety z pewnych powodów nie będzie mnie przez dłuższy czas (Ponad miesiąc, zresztą jest na moim profilu). Do zobaczenia moi drodzy czołgiści Edytowano Marzec 12, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Nowy czołgista zgłasza się na służbę,nick mam ten sam jak na forum. Jak na razie jestem początkujący,ale szybko się uczę. Jeden mój kolega i wy mnie zachęciliście do gry. (jeny,ja umiem rymować ) Nie ma problemu, zapraszamy! Musisz jedynie jeszcze wysłać zgłoszenie tutaj - http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ - i po sprawie. Tylko napisz że to ty bo po samym nicku gry pewnie nie poznam. A ja proponuję, żeby nie było takiego bałaganu, zostawić ten temat na zapisy i założyć drugi temat z ogłoszeniami klanowymi. Jak nie dostanę opieprz od administracji za spamowanie tematami... mogę założyć... Od razu cały dział zrobić dla naszego Kucykowego klanu Dział? Phi. Załóżmy klanowe forum. No, to już może bez przesady... Edytowano Marzec 12, 2014 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Dział? Phi. Załóżmy klanowe forum. Jak będę miał kompa z powrotem to moge coś ogarnąć Prawdę mówiąc zastanawiałem się nad tym od dłuższego czasu ale nie chciało mi się z tym bawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Jak będę miał kompa z powrotem to moge coś ogarnąć Prawdę mówiąc zastanawiałem się nad tym od dłuższego czasu ale nie chciało mi się z tym bawić Drugi temat można. Dział nawet też... Chociaż nie sądzę, żeby była taka potrzeba. Ale nowe forum dla klanu? Po co nam to? Co tam będzie poza zapisami i ogłoszeniami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Drugi temat można. Dział nawet też... Chociaż nie sądzę, żeby była taka potrzeba. Ale nowe forum dla klanu? Po co nam to? Co tam będzie poza zapisami i ogłoszeniami? achievmenty w grze. Nicki noobow w grze, tematy z dyskusja o grze etc.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts