Madavo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 MikeDJ125 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 zapraszamy zapraszamy. Zgłoszenie już przyjąłem. co do ogłoszenia od Decaded - pewno wszyscy czytaliście - od teraz nasz serwer to ts3.everfree.pl! (nawet jak nadal się loguję poprzez ts3.clop.pl...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Niech ktoś wyratuje WoTa, internet i... ortografię z rąk małolatów. Witam jestem 1alberto23, mam ponad +18 i bardzo lubie wot .Gra w randomach czasami bardzo mnie irytuje, przez ogolny chaos(czasami zaznaczam) .Wiecie o czym mowie.Ostatnimi czasy zwracam wieksza uwagw na wspolprace w zespoloe, a tej w randomach nie zawsze pod dostatkiem. Szukam klanu gdzie moglbym grac w sposob zorganizowany i dobrze sie bawic z innymi. Dobrze sobie radze z M4,T34, T34-85,KV1,kiedys kupilem KV1s ale nie bardzo mi szlo za to teraz jest ok.Mam ts3,skype.Prosze o pszyjecie. Pozdrawiam. Jakby co jutro wieczorem jestem w grze. Ostatnio nie udało się nam zebrać dość ludzi do wspólnej gry, tak że mam nadzieję że tym razem będzie inaczej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Ortografji nie da siem uratofać. Muwiem ci, rze na to jest za puźno. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Jak coś to mam jeden kod zaproszeniowy na 750 golda i 3 dni premki... kto pierwszy ten lepszy Mam Chi-Nu Kai'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 To ja bym poprosił xD Już pisze PM jak jeszcze masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Wbijać na drużynówke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Przepraszam,dzisiaj nie mogę,ech może później wrócę do grania w WoT'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Też mam do oddania kod zaproszeniowy (750 gold + 3 dni premium) do oddania. Byłem dzisiaj na WGL Grand Finals w czasie drużynówki... Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Jedzie ktoś dzisiaj do złotych tarasów na trzeci dzień finałów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancerfaust99 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witam! chciałbym się zgłosić do klanu mój nick to pancerfaust99 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ktoś da kodzik do WoTa z mistrzostw w Wawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Ktoś da kodzik do WoTa z mistrzostw w Wawie? Jak chcesz kod dla nowych to pisz PW do mnie. EDIT: Ankieta na http://worldofwarplanes.eu/ Czym lub na czym najbardziej chciałbyś polatać? Pegaz (nie samolot, tylko skrzydlaty koń) Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 A rozdają dzisiaj to może pojadę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witam! chciałbym się zgłosić do klanu mój nick to pancerfaust99 Zapraszamy. Jak zawsze potrzebuję jeszcze twoje zgłoszenie na http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/. EDIT: Ankieta na http://worldofwarplanes.eu/ Czym lub na czym najbardziej chciałbyś polatać? Pegaz (nie samolot, tylko skrzydlaty koń) Głosować! Ku chwale Equestrii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Są jakieś wymagania w dołączeniu do klanu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ma ktoś może zbędny kod na chi nu kai ? Jakby co ja mam zbędny zaproszeniowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Są jakieś wymagania w dołączeniu do klanu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Z tego co wiem wystarczy być bronym. Oraz mieć Teamspeak. To wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Na finałach niestety nie byłem bo mało czasu , ale chi nu ka już nie rozdawali dziś niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) Ma ktoś może zbędny kod na chi nu kai ? Jakby co ja mam zbędny zaproszeniowy Edytowano Kwiecień 7, 2014 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Mam 1 kod bonusowy: M3 Stuart, 300 golda, 1 slot w garażu i 1 dzień premium. Ile za niego chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ile za niego chcesz? tak z 500 golda. on i tak wiecej warty jest bo slot + premium + gold + czolg .Dobra... mam 1 kod na Chi Nu Kai + slot w garażu + P36c (WoWp) +slot w garażu (WoWp) + 500 golda + 1 dzień premium oraz 2 kody te co wyżej pisałem... Stuarty moge dac za free ale chi nu kaia nie bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Już nie potrzebuję on kumpla z teamu na WGL dostałem czołg całkiem przyjemny a zarobki niezłe i jeszcz 500 golda, żyć nie umierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancerfaust99 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Oraz mieć Teamspeak. To wszystko. a można prosić o IP i hasło do TS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts