Ravin Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 a można prosić o IP i hasło do TS? Adres: ts3.everfree.pl Pokój: Equestriański Batalion Pancerny Żadne hasło chyba nie jest potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 O ile mogę - z chęcią bym wziął jednego Stuarta. Zaraz napiszę na PW, ad0n. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Ogłoszenie. Gracze Shoot_my_back, Vader_PL i RainbowDash5000 zaproponowali zorganizować w sobotę wieczór trening. Dla wszystkich, początkujących i bardziej zaawansowanych (nie znam szczegółów). Dobrze by było gdyby możliwie dużo ludzi się zgłosiło. Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Nie wiem... przez te egzaminy gimnazjalne raczej będą mi się kazali uczyć , więc jak wyjdzie to może ja pogram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Na pewno będę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Ja też się postaram być. Dodam jeszcze że proponowali godzinę 19 i że nic więcej nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Dodam jeszcze że proponowali godzinę 19 i że nic więcej nie wiem. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Posealor zwany Pose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Jeśli to jeszcze aktualne i staty pasują to Erlend7902 poprosi o zaproszenie. Aktualne to wszystko jest. Tylko mały ruch ostatnio. Zapraszamy - musisz jeszcze wysłać podanie na stronie klanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Nick: Celofyz Mam czołg VIII tieru (T-44) i kilka VI tieru. Moja aktywność w grze nie jest specjalnie duża, jednak staram się wchodzić przynajmniej raz dziennie. Na bitwach losowych gram bardziej dla rozrywki, stąd nie starałem się o jakieś dobre staty, jednak potrafię pokazać coś więcej, niż wskazywałby na to mój profil No i jeszcze mam taki mały problem, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie, więc niezbyt dobrze znam nowe mapy i dodane ostatnio czołgi, więc nie wiem czy będziecie chcieli tak "zacofanego" gracza Edytowano Maj 1, 2014 przez Celofyz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Zgłosiłbym się ale... anonimowość... mam pewne konto dobre ale, zdemaskowałbym się kumplom czego nie chce ;x Ewentualne mogę stworzyć nowe konto, i w miare możliwości dobrze rozwinąć jak chcerz ;p Może pogdamy jakoś na ten temat? Napisz w jaki sposób mogę się z tobą skontaktować i pogdamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 Nick: Celofyz Mam czołg VIII tieru (T-44) i kilka VI tieru. Moja aktywność w grze nie jest specjalnie duża, jednak staram się wchodzić przynajmniej raz dziennie. Na bitwach losowych gram bardziej dla rozrywki, stąd nie starałem się o jakieś dobre staty, jednak potrafię pokazać coś więcej, niż wskazywałby na to mój profil No i jeszcze mam taki mały problem, że wróciłem do gry po dłuższej przerwie, więc niezbyt dobrze znam nowe mapy i dodane ostatnio czołgi, więc nie wiem czy będziecie chcieli tak "zacofanego" gracza Najważniejsze że nadal pamiętasz jak strzelać i jeździć. No i słuchać się dowódców w czasie wspólnych bitew. Nie mamy wymagań co do umięjętności. Jeszcze teamspeak3 potrzebujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 (edytowany) Już jestem w klanie ale chyba z niego wyjde bo jest do d**y. Mam IS'a VII tier i amx 12 t VI tier i inne ale z tych jestem naprawdę zadowolony. Proszę o zaproszenie. Edytowano Maj 4, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Już jestem w klanie ale chyba z niego wyjde bo jest do d**y. Mam IS'a VII tier i amx 12 t VI tier i inne ale z tych jestem naprawdę zadowolony. Proszę o zaproszenie. No problemo - wystarczy jak wyślesz podanie na stronie klanu http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ . Jeszcze Teamspeak jest wymagany. Ze starego klanu oczywiście musisz się wypisać i poczekać dwa dni, zanim wyślesz nowe podanie do nas. Nie da się inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Zdążyłem zauważyć że mam blokade, jutro po 11 będę mógł a wyśle 13/14. TS'a mam gdzieś zakopanego mikro też mam sprawne więc z tym niebędzie problemu. I mam pytanie, czy na np. treningowkach ćwiczycie strategie, jakieś manewry czy poprostu sie bijecie aż wszyscy nie padną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Na treningówkach to zwykle uczymy się tego co podstawa - kątowanie, side crap i inne. A na drużynówkach to się nawalamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 TS'a mam gdzieś zakopanego mikro też mam sprawne więc z tym niebędzie problemu. TS jest wymagany, mikro już niekonieczne. Jeśli nie chcesz, to nie musisz mówić. Najważniejsze, żebyś słyszał co dowódca do ciebie mówi. I mam pytanie, czy na np. treningowkach ćwiczycie strategie, jakieś manewry czy poprostu sie bijecie aż wszyscy nie padną? Treningówki? Tutaj? Dowódca kompanii (czyli ja), który gra raz na ruski rok nie wie, że w tym klanie mamy coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Przez sprawy osobiste jestem nagle zmuszony złożyć do dymisji moje stanowisko jako dowódca klanu. Żebyście mogli kontynuować wspólną grę przekazujęTYMCZASOWO uprawnienia dowódcy Flippynowi. W grze Wojnach. Przeprowadźcie wybory na stanowisko dowódcy, może załóżcie nowy temat by móc edytować pierwszy post i robić ankiety. Powodzenia w grze! Izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Skopmy parę jabłek! Były Decepticon Vortex melduje gotowość walki za Equestrię. Nick:TeamStern Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Naprawdę przykro mi to słyszeć towarzyszu . Pamiętam jak kiedyś razem graliśmy i narodził się pomysł powstania klanu, potem wszystkie uzgodnienia nazwa, herb, aż się łezka w oku kręci . No cóż, mam nadzieję, że w końcu do nas wrócisz, a póki co wykonam polecone mi zadanie. Wybory, więc tak chętnych proszę o wysyłanie zgłoszeń do końca tego tygodnia do 23.59. Więc teraz parę zasad wyborów, bo według mnie powinny jakieś być: 1. Jest w klanie co najmniej od tygodnia.Przynajmniej raz podczas swojej służby wziął udział w kompanii lub drużynówce. ( Żeby nie było jak z piosenka na euro ) 2. Głosowanie odbędzie się po niedzieli i będzie trwało półtora tygodnia z powodu małego ruchu w klanowym temacie. Odbędzie się w dwóch fazach : Najpierw odbędzie się głosowanie ogólne na wszystkich zgłoszonych kandydatów, zostanie zakończone w sobotę około godziny 20:00 -21:00 i zostaną ogłoszeni dwaj pozostali kandydaci do następnej tury ( ewentualnie trzej jeżeli dwie osoby uzyskają taką samą liczbę głosów) 3. Po pierwszej turze jak pewnie wszyscy się domyślają ankieta zostanie zresetowana i dnia następnego rozpocznie się głosowanie na dwóch pozostałych kandydatów. Druga tura odbędzie się pod warunkiem, że jeden z kandydat nie uzyska więcej niż 50 % wszystkich głosów. Ankieta ta będzie trwała do czwartku do godziny 20:30. Wynik zostanie oficjalnie ogłoszony o godzinie 20:45, a o godzinie 21:00 stanowisko zostanie przekazane wyłonionemu w ankiecie dowódcy. 4. Podania proszę umieszczać w tym temacie w formie postu. Proszę w nim umieścić nazwę użytkownika na forum oraz w grze w celu uniknięcia nieporozumień. 5. W ankiecie udział brać może każdy, kto jest członkiem klanu i ma przynajmniej rangę żołnierza. 6. W razie braku zgłoszeń pozostanę na aktualnym stanowisku. Osobiście także kandyduje, wiec jakby co proszę się nie zdziwić moim nickiem w ankiecie, liczę na wasze głosy Mam nadzieję iż wybory spotkają się ze sporym zainteresowaniem. Vortex wyślę zaproszenie jak tylko usiądę do komputera. Ps. Obiło mi się o uszy, iż nasz Solarny Dowódca wojsk pancernych, będzie kandydował Edytowano Maj 14, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Witojcie żołnierze!!! Mam dobrą i złą wiadomość. Mianowicie: - Dobra: posiadam jeszcze kody z wg grand finals. Jak ktoś jest chętny to pisać w poście. - Zła: zostały tylko 3 kody... więc kto pierwszy, ten lepszy PS: Kupuję JagdTigera 8.8cm : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 To jak pisałem wcześniej na PW - ja jestem chętny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Spieszcie się. Pozostały tylko 2 kody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 To ja się spieszę, proszę o kod na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Uwaga!! Kody poszły. Mam jeszcze 1 na Chi Nu Kaia ale to będzie niespodzianka. Dla dowódcy: Zmieniam głos w ankiecie gdyż, ponieważ, bo, kupuje jagodotygrysa, który ma 8.8cm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Panowie co powiecie na CW na 8 tierach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts