Coffey Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) W dniu dzisiejszym witam nowych członków klanu (którzy złożyli podanie tu na forum i na stronie World of Tanks): halidziak (który zresztą powiększył nasze grono wysokich tierów), Ezio1122 (aktualnie najwyższy tier to 6 - Jagdpanzer IV) - Mamy nadzieję (tu przemawiam w imieniu klanu), że szybko podskoczysz tierowo Przy okazji tutaj zwracam się do gracza o nicku: peperonipl. Jeśli chcesz by twoi znajomi doszli do klanu to: a). Mają złożyć podanie zarówno na stronie World of Tanks jak i na forum (by udowodnić to co jest napisanie na stronie: Jeden warunek - trzeba być członkiem fandomu My Little Pony! W razie nieznajomości kucyków jak Big Macintosh czy Princess Cadence raczej się nie nadajesz choćbyś miał 10 tier. W zgłoszeniu proszę o potwierdzenie przynależności do fandomu http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ b). Niech będą przynajmniej w takim wieku, by wiedzieli jak napisać podanie. Zadanie rekruterów i zastępców dowódcy polega na odpowiedniej selekcji i odseparowaniu ludzi, którzy nie nadają się wiekowo (ustalone ostatnio przez oficerów - minimalny wiek to powyżej 16 lat). Edytowano Maj 24, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 jakiś adres Team Speaka jest albo inny komunikator ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 jakiś adres Team Speaka jest albo inny komunikator ? ts3.everfree.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (ustalone ostatnio przez oficerów - minimalny wiek to powyżej 16 lat) Czy ja o czymś nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Coś tam przecież ustalaliśmy, że minimalny wiek to 16... Sam pamiętam jak z tydzień temu z tobą rozmawiałem na ten temat -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Najwyraźniej mam zaniki pamięci XD, nie wiem już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Coś czuję, że nie będzie drużynówki... Raptem dwie osoby w grze są z klanu... Edytowano Maj 24, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Bywa , ogółem, że tak powiem reputacja i zainteresowanie nam spada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Mi sie wydaje że ludzie są na serwerze testowym, np. ja ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 ja miałem zlot rodzinny i że jako 18ście skończone to sie truszku piłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 A ja dalej expa biję do eventu oglądając na drugim monitorze to: https://www.youtube.com/playlist?list=PL54yUgZGHiO_j_dyQ1fo_i5pU4CNg9hxi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ja wczoraj nie mogłem :/ Na 6 wrocławskim byłem. W klanie jest chyba z 50-60 osób i mam wrażenie że dużo z nich gra bardzo rzadko prawie można powiedzieć że wcale. Wybrałem 5 graczy których nicków rzadko widzie. Pierwszy ostatnio w bitwie 7 lutego, drugi 23 październik, trzeci 11 październik, czwarty 17 kwietnia, piąty 15 marca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ja oczywiście aktywny jestem, aż wczoraj T32 zrobiłem i Jg. Panzer IV w jeden dzien kupilem i wymaxowalem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Ja zaraz francuzy skończę to zostanie niecałe 100k expa do zrobienia brytoli i jankesów Edit. Francuzi skończeni Edytowano Maj 25, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Hehehe Ja wczoraj ARLa 44 odblokowalem i zarobilem 1kk kredytow Dzisiaj albo jutro odkupie IS'a-3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Przez najbliższy dłuższy czas mnie nie będzie na wocie. Czemu? Mam dość tej gry możliwe że będę znów grać w tą gra za 2-3 miechy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 W końcu zrobiłem evencik i piękny drugi czołg premium VIII tieru stoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Pinkienamina dowódca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Unteroffizier Pillster melduje gotowość do walki! Mój nick w grze - Pillster Pojazdy: StuG III G (niemiecki niszczyciel t5) Edit - ruskie trenuję do KV1, potem się zobaczy Edytowano Maj 29, 2014 przez Pillster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoNightmareSlayer Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Przemo Zgłasza gotowość do bitwy Nick w grze : przemo10371 pojazdy : stumpanzer II, M3 Lee , D.W.2 , Hetzer , Covenantor ,T-14, T-40 I na razie to tyle PS. Obejżałem wszystkie odcinki czyli sezon 1,2,3 i 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 PS. Obejżałem wszystkie odcinki czyli sezon 1,2,3 i 4 A EQG? Bez tego nie przyjmujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) czyli mam zabrać swoje 4 X gdzie indziej Edytowano Maj 30, 2014 przez H@L!K Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) czyli mam zabrać swoje 4 X gdzie indziej Jak chcesz Edytowano Maj 31, 2014 przez Destro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoNightmareSlayer Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 A EQG? Bez tego nie przyjmujemy. Oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Dorobiłem się swojego pierwszego ciężkiego czołga. A jest nim... ...KV-1, potwór na gąsienicach. Serio, że też tyle może skurwiel wytrzymać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts