Legion Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Tak to bywa. Ja z gry kojarzę może ze cztery osoby. Pozostałych sześciu dziesiątek na oczy nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 ktoś mnie wywalił z klanu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Czystka była i podobno coś poszło nie tak NKWD zaszalało. Sam nie mam dokładnych informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) Wybacz mój błąd, wyślę ci zaprszenie na nowo , przepraszamy towarzyszu. Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 No, już myślałem, że wyszły na jaw moje machlojki ktoś doniósł o tej marihuanie ktoś to zrobił specjalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Czystka mnie dopadła (chociaż grałem) i chyba dobrze, skoro nie miałem czym z Wami grać... Może kiedyś jeszcze raz dojdę do klanu. A na razie życzę wielu owocnych bitew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Jeśli grasz to podaj nick i wróć, tiery to nie problem, mam czas i mogę ci pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Ostra czystka... Mnie też wyrzuciliście :( Można wiedzieć za co? Mój nick to Namorik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Mówię, coś poszło nie tak bo system ze strony wyrzucił za dużo osób. Prześlę zaproszenia, jak tylko będę mógł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Dobra... Jak było napisane na facebooku... Siadał mi dysk twardy co spowodowało liczne problemy z kompem (WoT dostawał freeza podczas wczytywania bitwy) aż do wczoraj (dysk umarł - prawie to wyglądało jak na tym arcie: ) Ale dziś został zakupiony nowy dysk więc zaczynam zasysać wszystkie utracone gierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Zaproszenia wysłane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Wysłałem ponownie podanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 niestety ale opuszczam ten klan z powodu niskiej frekwencji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nie wiem czy ktoś na to patrzy, czy to jest potrzebne, czy w ogóle warto to robić... Ale sądzę, że warto by było zaktualizować listę członków klanu w pierwszym poście. Bo widzę takie kwiatki jak np. rekruter bejeden czy dowódca kompanii OposPL, którzy od dawna nie są w klanie. A z kolei nie ma przykładowo Niszczyciel23 czy Legion0, którzy wcale nie są u nas krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Hmm, to może być kawał roboty do zrobienia, bo zmian to już zaszło całkiem sporo. Zajmę się tym... jak w wrócę do domu, bo na wakacjach w Polszy jestem. Czyli za 2 tygodnie. Dodam że być może pojawię się co jakiś czas w WoT, jednak bez np TS, także grę wspólną mam mocno utrudnioną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie wiem czy ktoś na to patrzy, czy to jest potrzebne, czy w ogóle warto to robić... Ale sądzę, że warto by było zaktualizować listę członków klanu w pierwszym poście. Bo widzę takie kwiatki jak np. rekruter bejeden czy dowódca kompanii OposPL, którzy od dawna nie są w klanie. A z kolei nie ma przykładowo Niszczyciel23 czy Legion0, którzy wcale nie są u nas krótko. albo ja - rekruter ktorego w klanie nie ma od.... nie wiem ile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Wakacje są więc nic dziwnego, że ludzi nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL (TS) Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Nick WOT : mietek000 Najwyższy tier: V Nacja : Niemcy, Anglia, Japonia, Rosja Czas gry: ok 1,5 roku Poprzedni klan: - CK1PP Czas jaki mogę poświęcić: Do końca wakacji do 4-5h./ W czasie szkoły (ostatnia klasa maturalna) max 2-3h. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Jako, że weszła nowa aktualizacja i wraz z nią tryb Stronghold w soboty zamiast drużynówek lub/także będziemy grali potyczki w celu zdobycia surowców.Pokrótce może wytłumaczę na czym to polega tym co się im szukać nie chcę. Potyczki gramy na 6 lub 8 tierach. Drużyny liczą po 15 graczy. Za wygraną potyczkę otrzymujemy 200 jednostek surowca. Aktywowanie danego bonusu na godzinę kosztuje 100 jednostek surowca. Za surowiec możemy ulepszać dany bonus. Na początku postaramy się wyciskać bonus do kredytów, który może sięgać nawet do +50% kredytów na bitwę podczas działania bonusu. Jeśli dobrze zrozumiałem ulepszenie owego bonusu rozwija się tak: 2%(na początek bez niczego)4%, 8%, 16% itd. Liczę na aktywność. Proszę o obecność w sobotę około godziny 19:00. ~ Pozdrawiam Flippyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Naprawa wizjera - 2190 Uzupełnienie amunicji - 3150 Zdobyć czołgistę-snajpera na T-34-85 - bezcenne :3 Ostatnie z dziewięciu odznaczeń Bohatera Bitwy. Czuję się spełniony. Edytowano Sierpień 6, 2014 przez Pillster Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Jako, że weszła nowa aktualizacja i wraz z nią tryb Stronghold w soboty zamiast lub także będziemy grali potyczki w celu zdobycia surowców.Pokrótce może wytłumaczę na czym to polega tym co się im szukać nie chcę. Potyczki gramy na 6 lub 8 tierach. Drużyny liczą po 15 graczy. Za wygraną potyczkę otrzymujemy 200 jednostek surowca. Aktywowanie danego bonusu na godzinę kosztuje 100 jednostek surowca. Za surowiec możemy ulepszać dany bonus. Na początku postaramy się wyciskać bonus do kredytów, który może sięgać nawet do +50% kredytów na bitwę podczas działania bonusu. Jeśli dobrze zrozumiałem ulepszenie owego bonusu rozwija się tak: 2%(na początek bez niczego)4%, 8%, 16% itd. Liczę na aktywność. Proszę o obecność w sobotę około godziny 19:00. ~ Pozdrawiam Flippyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Odchodzę z klanu, nigdy nikogo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 może problem leży w wakacjach... wielu powyjeżdżało i tyle. Mnie ostatnio także w grze nie ma (znudziło się trochę), ale na jutro będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts