Cava Herondale Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Airlick... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Niech będzie Octi! Mrs.Octavia!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Mrs.Octavia Akurat ten pokój powinien być w sam raz^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Mrs. Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Octav. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 no to niech będzie Octi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 - Bardzo kosztowny i burżujski pokój dostaje: Mrs.Octavia - Gratulujemy! Babs Seed zaproponowała coś takiego. Powiedziała, że lubi takie typu klimaty. - Przypomina mi nieco dom strachów. - No cóż. Kogo proponujecie tutaj? Apple Bloom & Babs Seed & Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Dark Momentum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Stachul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Według mnie, też Stachul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Jaki fajniusi. Dla Stachula będzie odpowiedni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Dla mnie tamten? *u* Huh,to łóżko wydaję się nie wygodne ;_; Trudno,kupię nowe Ah tak,Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Jak Stachul to Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 ok.. niech się Stach nacieszy tym schodzeniem do sklepu.. i wchodzeniem.. i brakiem windy :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 - Tym razem klatka schodowa z brakiem windy i dużą ilością schodów trafia do... - Czekaj! A może dodamy bębny do tego. - Bloom, nie zwlekajmy się z tymi bębnami. Za dużo z nimi zachodu. - Chciałam odzwierciedlić cały ten nastrój. To takie ekscytujące. - Spoko. Może następnym razem. W każdym bądź razie tę oto klatkę schodową dostaje: Smok Stachul - Gratulujemy! - Kiedy byłam w swojej szkole padł temat o piwnicach do których wkłada się przetwory. Nadchodzi zima więc zbiory warto gdzieś przechowywać. Dlatego, iż, chciałam zaproponować ten otóż ciekawy pomysł. - To wy w szkole gadacie o cydrze? - Tak! Cydr też się przechowuje. Kiedy jest się dojrzalszym kucykiem można raz na rok wypić. - Jak myślicie, kto pasuje do piwnicy pełnej beczek z cydrem? Phinbella Flynn & Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Hipis,nikt inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Kreeole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Panda Hipis, czy jak to tam szło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Hipis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Hipis~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 No to hipis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Beczki? wino? piwo? Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 -Tym razem. *dźwięk bębnów* - Pokój dostaje... *bębny ucichły* PANDA HIPIS - Gratulujemy! - Tym razem to ja postanowiłam wybrać coś różowego - 2 z serii pokój dla satanistycznego człowieka który lubi oglądać kuce. - Jak myślicie kto dostanie ten piękny stylowy i magentowy pokój? Phinbella Flynn & Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts