Cava Herondale Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Magenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Wyłamię się i powiem: Syrenka Katherine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Jejcu, jaki cudniusi. Niech Magenta tam zamieszka. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) RÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓŻ! Ja chcę! Ale i tak nie dadzą mi. No cóż... Magenta też człowiek/kuc (niepotrzebne skreślić), niech ma i się cieszy. Edytowano Październik 10, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Czy tam na ekranie telewizora jest Kaczyński? No cóż, według mnie, Magenta powinna dostać coś elegantszego, a skoro róż, to niech będzie Kath. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 to... magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Kaczyński w TV xD Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 - Dzisiaj Apple Bloom poszła pomagać AppleJack przy zbieraniu jabłek i jej nie będzie. Przejdźmy do konkretów. Uroczy pokoik z telewizorkiem dostaje: Magenta Gratulujemy! Kto dostanie ten pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Czemu on mi się kojarzy z Amnesią? ;_; Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Nie wiem czemu,ale z Turoniem mi się kojarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Turoń łapaj ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Arien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Taki tajemniczy, ale racja...to pokój Turonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Turoń pokoik dla ciebie przyjechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 - Wybaczcie, że mnie nie było ale jakoś brak czasu było. - Nic się nie stało Phin. Wiem, że siedzisz godzinami nad tymi lekcjami. -.-' Dobrze, że nasza pani tyle zadaje. - Zobaczymy jak będziesz nieco starsza. xD W każdym bądź razie ten pokój dostaje: Turoń Gratulujemy. -Kolejny pokój czeka moi mili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Pokój wygląda trochę jak zrobiony w samolocie, takie jest moje wrażenie. Aretra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Aretra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Aretra... ale czemu? Nie mam pojęcia Aretra to Aretra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Aretra, rzeczywiście pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Aretra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 Jednak po jednogłośnym werdykcie wygrywa Aretra! Gratulujemy! Kto lubi okrągłe pokoje? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) O to coś dla mnie. Ale nie można na sb. więc .. Discors Bass? Edytowano Listopad 10, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) Cassidy Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 A ja bym postawił na... DiscorsBass. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts