skradacz Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Witajcie! Poniżej jest któtka ankieta - kraży po internetach już od tygdonia, ale nikt chyba jeszcze tu o niej nie pisał. Oto i ów ankieta Chciałbym, by każdy, kto tego jeszcze nie zrobił, dopisał się do niej. Badanie zakończy się w ten piątek. Potem opublikuję wyniki i mapkę osób, które zechciały się na niej zaznaczyć. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 A co mi tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Ciekawią mnie wyniki ;-D Wysłałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Wysłałem, jednakże muszę poprawić autora posta nie pisze się ów ankieta, lecz owa ankieta, ale to tylko drobny szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Moje też poszło ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poooszło >3< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poszło już rano, jestem także ciekaw wyników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 kiedy będą jakieś wyniki czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 kiedy będą jakieś wyniki czy coś? http://puu.sh/4FGuJ.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Moje nie poszło...moje poleciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor8 Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poszło . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 A co mi tam, też wypełniłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Oto i ów ankieta OWA. OWA ANKIETA. Wypełniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Łapcie wyniki, agenci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Wpisany;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poszło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleRocket Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Poooszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skradacz Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Dziękuję wszystkim za udział w spisie. Wyniki i mapa pojawią się wkrótce (najprawdopodobniej w ciągu nadchodzącego tygodnia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Odnalazłem ten dział o 7:00 w piątek... Nie uzupełniłem :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Można jeszcze??? Proszę zapiszcie mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Kiedyż skończy się ten tydzień??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Informuję wszystkich, że "Spis Powszechny Polskich Bronies" został zakończony, a wyniki można znaleźć między innymi w dobrej gazecie - "Brohoof" - polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się