Airlick Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 WARNING! STRONG LANGUAGE AHEAD! Pinkie Pie poznaje słowo na J... I bynajmniej nie jest to słowo "jeż". Nie mogłem sobie odmówić przetłumaczenia tego... TłumaczenieOryginał 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Pie Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Nie mogę przestać się śmiać do tej pory, aż mi oczy łzawić zaczęły ze śmiechu gdy to czytałem, genialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Właśnie przeczytałem i nie wiem co o tym fiku myśleć... Z jednej strony jest zabawny, losowy w stylu Pinkie... Jednak z drugiej strony ukazuje podatność na nowinki, nawet jeśli nie za dobre... Jedno mi wyjaśnił ten fik, skąd na 4chanie wzięło się Piknaczowe "rape" (takie jak niżej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 HAHAHA genialne! Wiem, że troche jakby nie pasujące ale beka niezła! Rzeczywiście pasuje do Pinkie takie zachowanie.... dobre tłumaczenie Airlick! Zarąbiste teksty z Twilight, fajnie to brzmi, chciałbym to zobaczyć w odcinku : ) Jak to odpowiedział jeden z ogierów: "- Święta prawda!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Mistrz! Mistrz! Mamy mistrza! Popieram przedmówcę, genialny fanfic, ubaw i beka, jakich już od dawna nie doświadczyłem ze strony MLP. Tłumaczenie mucha nie siada (chyba widziałem raz czy dwa jakąś literówkę albo interpunkcję, ale to zupełnie nieistotne). 6/6 gwiazdek dla Pinkie za jej kontekstowe wiązanki i 6 dla pozostałej piątki za reakcje! A i 7/6 dla ogiera, tego samego co Arjen wypunktował. Potrzeba więcej takich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Wywołało to uśmiech na mojej twarzy, na prawdę fajne ^^ Polska wersja mniej śmieszna, ale też jest git ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ogólna ocena fica: xDDDDDD Tak, to jest taki random i takie pinkaczowe xD Zdecydowanie warte polecenia, o ile ktoś się nie boi TAKICH słów ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ogólna ocena fica: xDDDDDD Tak, to jest taki random i takie pinkaczowe xD Zdecydowanie warte polecenia, o ile ktoś się nie boi TAKICH słów ;] "kluczowe słowo w tym ficu" wypowiadane przez pinkie w ogóle nie brzmi jak przekleństwo, wręcz przeciwnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Genialne ;D Pinkie wie jak używać przekleństw Czekam na kontynuację z słowem na K xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Nie potrafię przestać się z tego śmiać .10/10.Komedia roku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 uuuu.... Wygląda na to że jestem jedynym czytelnikiem któremu nie podobał się ten fanfic. Prawdę powiedziawszy tylko parę scen zdołało zmusić mnie do lekkiego chichotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 tylko parę scen Czyli cały fic xd Bo jedynie parę scen jest w nim ^^ Ale tak czy siak, skoro zrobił chociaż tyle, jakoś do Ciebie trafił xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Czyli cały fic xd Bo jedynie parę scen jest w nim ^^ No w każdym razie nie całe opowiadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asdam Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Przeczytałem sobie, w oryginale (teraz tłumaczenia mi się już nie chce... może jutro). Fick całkiem fajny, można się pośmiać trochę. Z krzesła co prawda nie spadłem, ale nie żałuję tej chwili poświęconej na lekturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Opowiadanie... Cóż, jest głupie. Jest strasznie głupie. Ale kogo to obchodzi. Uśmiałem się sporo w ciągu tych 10 minut czytania, a o to chodzi. No i jest krótkie, to udało mi się przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 TiSS, mam nadzieję, że nie oczekiwałeś logiki w opowiadaniu o Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Zaraz się wezmę za tego ficka. Czegoś takiego właśnie szukałem!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Ja tam nie lubię dużej liczby wulgaryzmów w opowiadaniach, ale tutaj jest to zrobione genialnie! Cały czas się teraz śmieję, jedna z najlepszych komedii jaką czytałem! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 O kurde, świetne! Najlepsze było chyba z Twilight. Heh, co Wy byście zrobili gdyby koleżanka ni z gruchy ni z pietruchy tak by do was powiedziała? Ślijcie odpowiedzi w tym temacie lol. Polecam i pozdrawiam, Goblin Józef. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Najlepsze było z Fluttershy i RD oraz z rarity xD Śmieszna historia opowiadająca o ludziach którzy nie znając danego słowa używają go w różnych kontekstach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warficzek Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Fic był przedni, uśmiałem się przy nim jak cholera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Bardzo dobry fanfic. Czasami można było naprawdę wybuchać śmiechem ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor01_PL Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Fic jest genialny! Tyle co przy tym ficu nie uśmiałem się przy żadnym innym. Jeśli ktoś nie czytał (bądź sluchał na YT) to gorąco polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Padłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Mistrz Refleksu kontruje! TiSS, mam nadzieję, że nie oczekiwałeś logiki w opowiadaniu o Pinkie Czy ja napisałem o logice? Napisałem, że humor jest głupi. Rzeczy nielogiczne nie muszą być głupie, choć głupie nie muszą też być złe. Jak już tu jestem, to napiszę moje ulubione scenki: -ta z Twi -usiłowanie pomóc Flutter -scena w sklepie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się