Jump to content

Pinkie Pie learns a new word [PL][Oneshot][Komedia]

Recommended Posts

Mistrz Refleksu kontruje!

TiSS, mam nadzieję, że nie oczekiwałeś logiki w opowiadaniu o Pinkie :D

Czy ja napisałem o logice? Napisałem, że humor jest głupi. Rzeczy nielogiczne nie muszą być głupie, choć głupie nie muszą też być złe. Jak już tu jestem, to napiszę moje ulubione scenki:

-ta z Twi

-usiłowanie pomóc Flutter

-scena w sklepie

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

hehe ZARYPISTE ciśnie mi się na twarz kiedy to przeczytałem tażając się po podłodze ze śmiechu i to

- Co?! Wszyscy musimy J****, żeby żyć! - powiedziała, widząc szok malujący się na twarzach klientów. - Święta prawda! - powiedział jeden z ogierów, za co dostał po głowie od klaczy stojącej przy nim.

sobie wstawie w sygnaturkę :D:D:D

• 3 weeks later...

Genialne! Najmocniejsze dla mnie było z Twilight, Fluttershy i Rainbow dash, i jak ten ogier potwierdza:D Beka śmiechu:P Czekamy teraz na kolejną część w której Pinkie uczy się słowa na k... i to nie będzie słowo ,,konstantynopolitańczykiewiczówna" :P

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Świetne, ale nie dało się tu wykorzystać potencjału zasobów polskiego słownika. Oglądałem kiedyś angielski film z polskimi napisami, z dość dużą dawką przekleństw. W oryginale było tylko: "f*ck, f*cken, f*cked" - co w polskim przekładało się na pełną gamę: "jeb*ny, pier*lony, ch*j, chrza*ony, piz*a". Jak chcesz komuś mocno dać do zrozumienia, że nie jesteś w nastroju, to po polsku :)

• 1 month later...

Zdaje się, że niekontrolowanymi wybuchami śmiechu pobudziłam sąsiadów.:TaTds: Cóż, zdarza się. FF jest po prostu świetny, dawno tak się nie śmiałam. Ja chcę kontynuację. Ze słowem na K. Oficjalnie przyznaję Pinkie nagrodę im.Japplejack za jednoznaczny/niejednoznaczny (niepotrzebne skreślić) kontekst. W Equestrii zapanował chaos {discorded}

• 2 months later...

Podpisuję się pod tymi, co wyrazili się pozytywnie. xD Tak to jest, jak się nie dosłyszy pewnego pana w kapeluszu. xD Scenka z RD i Fluttershy była mocna, ale ostatecznie rozwaliło mnie to, jak Pinkie mówiła o spotkaniu z Twi. Albo jak chciała nakarmić źrebaki. I te jej słowa, które pewien ogier potwierdził mówiąc "Święta racja". Ciekawe, czy będzie kontynuacja z K. :lol:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...