Spoiler Cat Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 (edytowany) Kucykowy Cosplay. Gdy dopiero poznawałem fandom, niejednokrotnie trafiałem na paskudne cosplaye naszych idolek, dopiero niedawni znalazłem kilka ciekawych fotek. Edytowano Luty 22, 2016 przez Hoffman Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Uuu, do tej pory nie miałem gdzie wrzucić steampunkowej Pinkie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 To ostatnie i tak jest najlepsze grillo (chyba on sam sie przebrał ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 A tu reakcja Pinkie na pana w środku: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ojezuojezuojezu kto by się nie przytulił? :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Nie mam pojęcia kto, wszystkie wyszły świetne po prostu. Zawsze mnie intryguje ten strój Pinkie z drugiego obrazka... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 ta laska jest urocza Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 i kolejne cosplaye Pozwolę sobie wrzucić te panienki w spoiler bo to humanizacje Pinkameny z cupcakes i w sumie nie ma nic makabrycznego tam ale jest cool. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Genialne! Genialne! Humanizacje w spoilerze strasznie mi się podobają! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 A ja dam taką Pinkie : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/212/f/b/pinkie_and_storm_trooper_by_ericameow-d59d0it.jpg EPIC Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Wchodząc tu ryzykujesz utratą wzroku! Mówiłem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Spoiler, żeby ktoś kto coś aktualnie je/pije nie musiał czyścić monitora Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Świetne, świetne! ^^ Ale mało, malutko, na pewno cosplayi jest więcej, a ponadto ich przybywa... Czas wziąć temat ten w swoje szpony! ...znaczy się kopytka ^^ Tylko dlaczego G3? G3, zgadza się? Dobrze mówię? Jako gracz drużyny RED, dla mnie ten cosplay jest doskonały! Żadnej różnicy z oryginałem! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Widzę aktywny temat. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundelek83 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 oo te cosplaye są naprawdę kawaii xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uczu Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Airlick odkurzył temat po półroku, a ten już kwitnie, no ładnie... Ładne cosplaye, nie ma co~! ^^ Te błękitne oczy na tle różowych włosów zawsze mnie rozbrajają... A teraz jeszcze, jakby tamto nie było wystarczająco kawaii xD Ach, cóż za uroczy wyraz twarzy, on nigdy nie wróży nic dobrego... xd Więcej Pinkie! Ten ostatni kostium szczególnie ładny, kojarzycie odcinek? ^^ Te miny są po prostu... a teraz cosplaye panów, aby dziewczyny też miały co podziwiać w tej galerii~! ^^ I na koniec... Pinkie overload!!! No bo wciąż nam mało Pinkie, nie? x] Edytowano Listopad 8, 2013 przez DiscorsBass Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Airlick odkurzył temat po półroku, a ten już kwitnie, no ładnie...You're welcome. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts