Sliver Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 12, 2012 Share Napisano Styczeń 12, 2012 Ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 wg. fandomu tak Wg. fandomu to może i nawet Wisła się pali xD No offence ofc Jeśli było - nie bijcie! BTW wciąż zachodzę w głowę, co też Octavia ma wspólnego z AC'em? O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 21, 2012 Share Napisano Marzec 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manggha Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 26, 2012 Share Napisano Marzec 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 11, 2012 Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Tego chyba nie było: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 24, 2012 Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelpher Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 jakoś tak wpadło w oko yyy znaczy się ucho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Zaiste, wyborne to dźwięki dla mych uszu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Tapetka! http://fav.me/d4xzr0a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Just epic work... http://fav.me/d4z0rtk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Nie wiem jak można porównywać muzykę poważną do techno, dubstepu i reszty DiDżejskiej roboty. Nie da się, jedyne co je łączy to akt tworzenia i może czasem twórcy techno zainspirują się dźwiękiem skrzypiec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 A ja jako laik muszę o to spytać bo pytanie bardzo mnie nurtuje: Dlaczego Octavia? jest to postać 2/3 planowa która występuje przez góra 30 sekund i ani razu się nie odzywa. Nie zrozumcie mnie, że jej nie lubię, fajna z niej postać, ale jakim cudem fandom stwarza takie postacie? oprócz wiolonczeli na gali mamy również inne instrumenty: Jak wszyscy bronies (tak wiem zaczęło się pewnie od kilku którzy to rozpowszechnili) przyjęli "ta tutaj jest fajna, wyróżnia się, jest teraz Octavia" but.. How??? jak to się aż tak rozpowszechniło i nikt tego nie zatrzymał mówiąc coś w stylu "ogarnijcie się, ona więcej się pewnie nie pojawi" i jak takim tokiem każdy kucyk nie ma jeszcze własnego miana? Wiem, że to wszystko tak w nieładzie, nie składzie ale inaczej tego wyrazić nie zdołam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Podobno wzięło się to od tego że Octavia bardzo przypomina siostrę Pinkie. O tu obrazek z porównaniem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Wiolonczela jest najbardziej 'klasycznym' z tych instrumentów, a Octavia jest jednak najbardziej wyróżniającym się z tych kucyków, więc siłą rzeczy stała się ona symbolem dla fanów muzyki klasycznej. No dobra, fortepian jest bardziej klasyczny, ale ten pianista jest taki... nijaki. Według mnie, dlatego właśnie Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Instrumenty smyczkowe są starsze niż klawiszowe, więc "bardziej klasyczne" jak to ująłeś, Airlick Dlaczego właśnie Octavia? Mi najbardziej podobają się w niej oczy. Takie jedyne w swoim rodzaju (chociaż ostatnio zauważyłem, że Rarity ma podobne). Z tej czwórki muzyków chyba rzeczywiście jeszcze pianista mógłby się stać ulubieńcem fandomu (ma imię, a jakże! - bodajże Frederick ), ale to ogier, czyli staruje z góry z przegranej pozycji. No cóż - bronies... Awww... ona jest piękna (chyba znowu ustawię ją sobie w avatarze :heart: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts