Mrs.Octavia Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Gryffindor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 A więc Avatar Celestii do Gryffindoru. Zresztą czego się spodziewałam XD. A gdzie trafi Insomnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Moja żonka ma trawić do Gryffindoru, bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Stę Gryfonę. Ona ma trafić do Gryffindoru, bo ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Bierzemy ją do Gryfonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) Insomnia trafia do Gryffindoru! Ale nie mam więcej osób na liście... ludzie zgłaszać się EDIT: A Gdzie trafi Camed? Edytowano Listopad 17, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Do Gryffindoru go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Camed trafia do grona Gryfonów. A teraz... postanowiłam zmienić zasady. Będę dawała przypadkowych użytkowników, a wy ich przydzielacie (będę im wysyłała listy z Hogwartu ^^) Szukamy domu dla KreeoLe ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Oczywiście do Ravenclaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Gryffindor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Hufflepuff! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Ravenclaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 (edytowany) Ravenclaw. (Ja! Mnie przydzielcie.) Edytowano Styczeń 16, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Ravenclaw. Może mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Ravenclaw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 A niech będzie ten Ravenclaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Dobra KreeoLe witamy w Ravenclaw! Teraz przydzielamy.... Harmony! Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celestyna Ravenclaw: -KreeoLe Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Hufflepuff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Hufflepuff! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Hufflepuff (Jest jakaś szansa, że ja będę przydzielany?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 Khornel, oczywiście, że tak Harmony witamy w Hufflepuffie! Teraz przydzielamy... Hidoi Przydzieleni: Gryffindor: -RedBalance12 -Tarreth -Insomnia -Camed Hufflepuff: -Celestyna -Harmony Ravenclaw: -KreeoLe Slytherin: -Elizabeth Eden -Trivus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się